• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölü doğumdan sonra hamile kalmak

Rabiaayt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2024
36
11
3
26
5 ay önce ölü doğum yaptım sezeryanla ve bugün test yaptığımda tekrar hamile olduğumu öğrendim benim gibi 2 bebeğinin arasında 3 4 ay sonra hamile kalip sezeryanla doğum yapanlar varmı acaba bı sorun yaşayan oldumu bı yandan korkuyorum bı yandan mutluyum

Benim annem de tam 9 aylıkken doğmaya yakın öldüğünu anlıyorlar ve sezaryende değil normal dogurtmaya çalıyorlar ve çıkıyor bir şekilde sonrasında ben ve kardeşim olmuşuz doğal yolla hemde ikiz 🥰🥰 yani hiç sorun olacağını sanmıyorum yani yıllar yollar önce daha 20 li yaşlarında bunu yaşamış annem anlatırdı şuan 45 yaşında 🥹 ha birde sezaryen olmus zaten diğer kardeşlerimde de hep sezaryen oldu bı sıkıntı olmadı

Benim annem de tam 9 aylıkken doğmaya yakın öldüğünu anlıyorlar ve sezaryende değil normal dogurtmaya çalıyorlar ve çıkıyor bir şekilde sonrasında ben ve kardeşim olmuşuz doğal yolla hemde ikiz 🥰🥰 yani hiç sorun olacağını sanmıyorum yani yıllar yollar önce daha 20 li yaşlarında bunu yaşamış annem anlatırdı şuan 45 yaşında 🥹 ha birde sezaryen olmus zaten diğer kardeşlerimde de hep sezaryen oldu bı sıkıntı olmadı

Ya ne güzel inşallah bendimde ikizim olur o zaman🥰🥰

5 ay önce ölü doğum yaptım sezeryanla ve bugün test yaptığımda tekrar hamile olduğumu öğrendim benim gibi 2 bebeğinin arasında 3 4 ay sonra hamile kalip sezeryanla doğum yapanlar varmı acaba bı sorun yaşayan oldumu bı yandan korkuyorum bı yandan mutluyum
doktorunuza sordunuz mu
sezeryan olduğunuz için sıkıntılı olabilir. inşallah sorunsuz olur sağlıkla kucağınıza alırsınız

Merhaba aynı şekilde bende sezeryan ile doğum yaptım bebeğimi kaybedeli 71 gün oldu şu an durumunuz nasıl bebeğinizin gelişimi nasıl biraz bilgi verebilir misiniz aynı hikayeden birine bu soruları sorabiliyor olmak bir umut oluyor

Merhaba aynı şekilde bende sezeryan ile doğum yaptım bebeğimi kaybedeli 71 gün oldu şu an durumunuz nasıl bebeğinizin gelişimi nasıl biraz bilgi verebilir misiniz aynı hikayeden birine bu soruları sorabiliyor olmak bir umut oluyor
Gecmiş olsun. Rahmin toparlanma sureci var en az 1.5 yıl hamıle kalınmamalı diye Dr um uyarmıstı. . Hamile kaldınız mı yoksa kalmak mı istiyorsunuz?

Sanırım orda sormak ıstedıgı tekrardan hamile kalmak zor olurmu dogum zor olur mu degıl sezaryenden sonra beklemesi gereken bı sure var minimum 1.5 yıl toparlanma surecı hatta 2 yıl dıyen de var . Rısklerı var ama sıkıntısız doguran da var . Dr u yol gosterecektir.

Merhaba aynı şekilde bende sezeryan ile doğum yaptım bebeğimi kaybedeli 71 gün oldu şu an durumunuz nasıl bebeğinizin gelişimi nasıl biraz bilgi verebilir misiniz aynı hikayeden birine bu soruları sorabiliyor olmak bir umut oluy
Şükür şuan küçük olduğu için net böyle bişey demiyorlar kesesi iyi yerde kalp atışını dinliyorum kan tahlili falan bakıyorlar kontrole fazla çağırıyorlar yani iyi durumu ama işte her an bişey olcak gibi korku içinde oluyorum ben sadece küçük olduğu içinde hareketlerini hissetmiyorum iste iyimi nasıl gün içinde birçok kez bu sorular geçiyor kafamdan

Şuan nasılsınız herşey yolunda mı
Şükür iyim değişik bı süreç oluyor ilk gittiğim doktor korkutmustu iste sonraki gittiğim doktor ilgilendi baktı başka bı doktora gittiğimde bakmadı bile önceki ölü doğumumla ilgili sorular sordu yani net böyle güzel konuşan olmadı daha

Gecmiş olsun. Rahmin toparlanma sureci var en az 1.5 yıl hamıle kalınmamalı diye Dr um uyarmıstı. . Hamile kaldınız mı yoksa kalmak mı istiyorsunuz?
Teşekkür ederim Kalmak istiyorum , insan bedeni 2 kere 2 4 eder denilemeyecek kadar mucizeler ile dolu herkesin farklı bir iyileşme yapısı var evet doktorların tabirleri bu şekilde ama erken kalan da var sağlıkla hepsi olsun inşaAllah siz ne durumdasınız üzerinden ne kadar zaman geçti

Merhaba sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Bende bebeğimi normal doğurdum 2 gün sonra kaybettim. Aslinda benimki normal dogum yüzünden öldü. 7 ay sonra tekrardan hamile kaldim bebeğimi sezeryanla doğurdum. Şuan 1 hafta sonra 1 yaşında olacak bende 9 haftalik hamileyim. Rabbim sanada nasip olsun

Merhaba sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Bende bebeğimi normal doğurdum 2 gün sonra kaybettim. Aslinda benimki normal dogum yüzünden öldü. 7 ay sonra tekrardan hamile kaldim bebeğimi sezeryanla doğurdum. Şuan 1 hafta sonra 1 yaşında olacak bende 9 haftalik hamileyim. Rabbim sanada nasip olsun
MaşaAllah Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabb im 💕 doktor herhangi bir şey söyledi mi hamileliğiniz ile ilgili sezeryan dikişiniz ile ilgili vs

Merhaba benim arkadasım düşük 1 ölü doğum yaptı hemde suni sancıyla normal yolla 🥹 4 ay sonrasında tekrar hamile kaldı ve sağlıklı bir kızı oldu 1 yaşında

Rahimdeki dikislerden yirtilma riski oluyor diye biliyorum bebek buyudukce. Benim doktor sezeryanden sonra en az 1 sene gebelik yok demisti. Bence takibinizi sıkı yaptirin. Saglikla gelsin, saglikla buyusun, omru uzun hayati sans dolu olsun insallah.

Ekim ayında bnde doktor ihmalinden dolayı bebeğimi doğuma 2 hafta kala ölü sezaryen doğum yaptım takipli doktor operasyonu reddedince başka bir hastanede operasyon gerçekleşti doktorda benim kızımı görünce 3 dinlenip 3 ay sonra tekrar gebelik düşünün demişti dikişlerimde iç ve dışta bir sıkıntı yok bnde nasipse ramazandan sonra tekrar deniycem 35 yaşına yaklaşanlara genelde 1 yıl bekleyin demediklerini öğrendim araştırma hastanesinden bilgi vermen istedim sizlere bnde tekrar aynı şeyler başıma gelicek korkusu yaşıyoru ama bu korkunun üstesinden gelmeniz gerek

Back