- 26 Ekim 2023
- 12
- 7
- 27
- Konu Sahibi serifenr80
4 senelik evliliğimde 1 tüp bebek 3 aşılama yapmıştık hiçbirinde de olumlu olmamıştı herşey düzenli gğzel olmasına ragmen olmuyordu bebeğimiz sebepsiz yere . 4. Senenin sonunda kendiliğinden hamile kaldım ve bebeğimizin herşeyi düzenli gidiyordu 2 tarama vs temizdi hiçbir sorun yoktu . 18. Haftada kontrole gittiğimizde bebeğimizin kalp atışının 1 hafta kadar öncesi durduğunu öğrendik ve bizi üniv araştırmaya acilden yatış yaptılar . 12 saat suni sancı çektim ve ölü doğum yaptım malesef . Sonrasında kürtaj ile temizleme yapıldı . Bebeğin dokusu incelemeye bebeğim biyopsisi ve bizden kan örnekleri alındı . Hiçbir sebep hiçbir şey çıkmadı bütün testler araştırmalar normal denildi . 33. Gün adet gördüm doktorum hemen hamile kal gel dedi korunmayın dedi normalmiş ilk gebeliklerde olabiliyormuş. Nasıl normal olur koskoca 18 aylık bebek hiçbir sebep yokken nasıl kalbi durur neyden durur . Başına gelen varmı ..? Tekrar ne zaman hamile kaldınız ..? Bu acı nasıl diner ..? Allahım kimseye yaşatmasın Rabbim kimseyi evlatla sınamasın