• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölü doğum yaptım memelerim süt doldu

Senin ki daha zormuş. Rabbim dayanma gücü versin. Ben sağmadım sütümü. Senin 4 gün yaşamış sağmışsındır. O durum daha zor olmuştur. Ben kendi adıma sıkı bir sütyen taktım. Mümkün mertebe sağa sola çarpmamaya çalışıyordum. Ortalama 1 hafta içinde tam anlamıyla geçti. İlk acısı çok ağır gelmişti ama 3 günden sonra alıştım göğüslerimin acısına.
Evlat acısı için söylenecek tek kelime bile yok. Rabbimin onu var etmedine de benden almasına da şükretmekten başka bir teselli yok bende. Rabbim sana da tesellini versin.
Tabi sürekli sağdım süt içsin iyi olsun diye sağarken oğlumla konuşarak şifa okuyarak sağıyordum. hastahaneye sabah akşam süt gönderiyordum. Cennette kavuşacağız inşallah

20+2 haftalıkken aniden doğum sancılarım geldi ve kendiliğinden doğdu yavrucağım. Şuan lohusalığa ait her yaşadığım evre öyle ağır geliyor ki bana. En ağırı da memelerde oluşan sütün kesilmesi. Taş gibi oldular. Sıkıca sardık ama ölüyorum. Sağma dediler. Soğuk kompres yapıyorum geçmiyor. Ne yaparsam yapayım geçmiyor. Canım çok yanıyor. Bunu sormam çok zalimce gelebilir ama yaşadığınız bu kötü tecrübeye çok ihtiyacım var. Oğlumun acısı vücut acılarıma karıştı. Nolur yardım edin.
Başınız sag olsun benim 28+6 ertesi gub dogum yaptim 29 haftaya grimisti kizin ilk gebeligimdi aniden karnimda oldu ölü dogum yaptim bana iki tane hap verdiler ve sardilar 2 gun sarılı kaldi sut hic gelmedi hamileyken geliyordu ilaclarin etkisi galiba

Back