20+2 haftalıkken aniden doğum sancılarım geldi ve kendiliğinden doğdu yavrucağım. Şuan lohusalığa ait her yaşadığım evre öyle ağır geliyor ki bana. En ağırı da memelerde oluşan sütün kesilmesi. Taş gibi oldular. Sıkıca sardık ama ölüyorum. Sağma dediler. Soğuk kompres yapıyorum geçmiyor. Ne yaparsam yapayım geçmiyor. Canım çok yanıyor. Bunu sormam çok zalimce gelebilir ama yaşadığınız bu kötü tecrübeye çok ihtiyacım var. Oğlumun acısı vücut acılarıma karıştı. Nolur yardım edin.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ölü doğum yaptım memelerim süt doldu
- Konu Sahibi Ts-61
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Mart 2019
- 3.294
- 4.436
- 133
- 40
Başiniz sag olsun.
Ben sagmadim sarmadim da dokununca bile aciyordu sararak zorlamaya gerek yok.
Ateş sicak basmasi terleme sitma tutmustu beni , saatlerce soguk ter döktügumu hatirliyorum.
Bir ara dayanamayip sagacaktim kendimi zor tuttum iyi ki tutmusum.
Normal sütyenle gecirdim ben süreci elimi bile sürmedim dokunmadim.
Bana da sar sık falan dediler etraftan , doktor hicbir sey yapma kendiliginden cekilir , cok zorlanirsan mecbur sagarsin demisti.
Kendiliginden çekildi.
Ateş sicak basmasi terleme sitma tutmustu beni , saatlerce soguk ter döktügumu hatirliyorum.
Bana da sar sık falan dediler etraftan , doktor hicbir sey yapma kendiliginden cekilir , cok zorlanirsan mecbur sagarsin demisti.
Kendiliginden çekildi.
Başınız sağolsun20+2 haftalıkken aniden doğum sancılarım geldi ve kendiliğinden doğdu yavrucağım. Şuan lohusalığa ait her yaşadığım evre öyle ağır geliyor ki bana. En ağırı da memelerde oluşan sütün kesilmesi. Taş gibi oldular. Sıkıca sardık ama ölüyorum. Sağma dediler. Soğuk kompres yapıyorum geçmiyor. Ne yaparsam yapayım geçmiyor. Canım çok yanıyor. Bunu sormam çok zalimce gelebilir ama yaşadığınız bu kötü tecrübeye çok ihtiyacım var. Oğlumun acısı vücut acılarıma karıştı. Nolur yardım edin.
Allah razı olsun, seninde başın sağolsun. Çok sürüyor mu? Ne kadar sürmüştü senin?Başiniz sag olsun.
Kendiliginden çekildi.
- 10 Mart 2019
- 3.294
- 4.436
- 133
- 40
10 gün ya da Iki hafta sürmüstü galiba emin degilim canim.Allah razı olsun, seninde başın sağolsun. Çok sürüyor mu? Ne kadar sürmüştü senin?
Allah razi olsun , Rabbim saglikla baska evlatlar versin insallah.
Çokta uzunmuş. En acısı evlat acısıydı. Katlanırız buna da. Sanırım yapacak hiçbir şey yok. Çok teşekkür ederim.10 gün ya da Iki hafta sürmüstü galiba emin degilim canim.
Allah razi olsun , Rabbim saglikla baska evlatlar versin insallah.
- 10 Mart 2019
- 3.294
- 4.436
- 133
- 40
Ben cok fazla hatirlamiyorum süreci psikolojim zaten kötuydü.Çokta uzunmuş. En acısı evlat acısıydı. Katlanırız buna da. Sanırım yapacak hiçbir şey yok. Çok teşekkür ederim.
Süt konusunda zorlandigimi hatirliyorum.
Benim bebegim buyuktu günum dolmustu dogumu bekliyorduk zaten, belki sütun cekilmesinin uzun sürmesinde etkisi vardir.
- 10 Mayıs 2022
- 352
- 304
- 18
- 34
Başiniz sag olsun.
Kendiliginden çekildi.
- 10 Mayıs 2022
- 352
- 304
- 18
- 34
- 11 Kasım 2019
- 1.272
- 6.837
- 108
Tamam, çok sağolun. Amin aminnKendiliginden çekilir ama ben de sagmadığım için göğüslerim çatlamıştı.Şistiğinden.Nemlendirici ya da bir yağ sürün ki sonra kötü bir görüntü kalmasın.Başınız sağ olsun Rabbim cennette kavuştursun...
- 28 Şubat 2020
- 1.289
- 529
- 73
- 44
Başın sağolsun canım evet günlerce ağrısı acısı geçmiyor ağrı kesici alacaksın ben öğle yapmistim Dr öyle dedi sakın sağma sıkıca sar gevşek olmasın inşallah geçecek ağrı20+2 haftalıkken aniden doğum sancılarım geldi ve kendiliğinden doğdu yavrucağım. Şuan lohusalığa ait her yaşadığım evre öyle ağır geliyor ki bana. En ağırı da memelerde oluşan sütün kesilmesi. Taş gibi oldular. Sıkıca sardık ama ölüyorum. Sağma dediler. Soğuk kompres yapıyorum geçmiyor. Ne yaparsam yapayım geçmiyor. Canım çok yanıyor. Bunu sormam çok zalimce gelebilir ama yaşadığınız bu kötü tecrübeye çok ihtiyacım var. Oğlumun acısı vücut acılarıma karıştı. Nolur yardım edin.
20+2 haftalıkken aniden doğum sancılarım geldi ve kendiliğinden doğdu yavrucağım. Şuan lohusalığa ait her yaşadığım evre öyle ağır geliyor ki bana. En ağırı da memelerde oluşan sütün kesilmesi. Taş gibi oldular. Sıkıca sardık ama ölüyorum. Sağma dediler. Soğuk kompres yapıyorum geçmiyor. Ne yaparsam yapayım geçmiyor. Canım çok yanıyor. Bunu sormam çok zalimce gelebilir ama yaşadığınız bu kötü tecrübeye çok ihtiyacım var. Oğlumun acısı vücut acılarıma karıştı. Nolur yardım edin.
- 26 Haziran 2022
- 61
- 28
- 3
- 29
20+2 haftalıkken aniden doğum sancılarım geldi ve kendiliğinden doğdu yavrucağım. Şuan lohusalığa ait her yaşadığım evre öyle ağır geliyor ki bana. En ağırı da memelerde oluşan sütün kesilmesi. Taş gibi oldular. Sıkıca sardık ama ölüyorum. Sağma dediler. Soğuk kompres yapıyorum geçmiyor. Ne yaparsam yapayım geçmiyor. Canım çok yanıyor. Bunu sormam çok zalimce gelebilir ama yaşadığınız bu kötü tecrübeye çok ihtiyacım var
20+2 haftalıkken aniden doğum sancılarım geldi ve kendiliğinden doğdu yavrucağım. Şuan lohusalığa ait her yaşadığım evre öyle ağır geliyor ki bana. En ağırı da memelerde oluşan sütün kesilmesi. Taş gibi oldular. Sıkıca sardık ama ölüyorum. Sağma dediler. Soğuk kompres yapıyorum geçmiyor. Ne yaparsam yapayım geçmiyor. Canım çok yanıyor. Bunu sormam çok zalimce gelebilir ama yaşadığınız bu kötü tecrübeye çok ihtiyacım var. Oğlumun acısı vücut acılarıma karıştı. Nolur yardım edin.Allah rahmet eylesin seni en iyi anlayanlardan biri de benim 35. Haftada Haziran ayında kaybettim ben de sezaryen doğumla her acıyı çektim Allah bir daha yaşatmasın.20+2 haftalıkken aniden doğum sancılarım geldi ve kendiliğinden doğdu yavrucağım. Şuan lohusalığa ait her yaşadığım evre öyle ağır geliyor ki bana. En ağırı da memelerde oluşan sütün kesilmesi. Taş gibi oldular. Sıkıca sardık ama ölüyorum. Sağma dediler. Soğuk kompres yapıyorum geçmiyor. Ne yaparsam yapayım geçmiyor. Canım çok yanıyor. Bunu sormam çok zalimce gelebilir ama yaşadığınız bu kötü tecrübeye çok ihtiyacım var. Oğlumun acısı vücut acılarıma karıştı. Nolur yardım edin.
Evet acı tecrübeyle yaşadık. Cennette bekler bizi umarım evlatlarımız. Rabbim dayanma gücü versin. Acılar bizi güçlendirmek için var. Güzel şeyler demek kolay olmuyor bu durumda. Acını paylaşıyorum canım benim.Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Yakın zamanda sizinle aynı durumu yaşadım Acı tarif edilemez. Süt gelmemesi için ilaç verdi dr um. İşe yaradı bende. Umarım en kısa sürede atlatırız
Senin ki daha zormuş. Rabbim dayanma gücü versin. Ben sağmadım sütümü. Senin 4 gün yaşamış sağmışsındır. O durum daha zor olmuştur. Ben kendi adıma sıkı bir sütyen taktım. Mümkün mertebe sağa sola çarpmamaya çalışıyordum. Ortalama 1 hafta içinde tam anlamıyla geçti. İlk acısı çok ağır gelmişti ama 3 günden sonra alıştım göğüslerimin acısına.Ben doğumdan 4gün kaybettim oğlumu ve tabiki 4gün içinde süt gelmeye başlamıştı. Doktor ilaç yazdı içinde 2tane vardı hemen süt kesildi. Allah ım ne zor günlerdi evlat acım bütün acılarımı bastırmıştı
Evlat acısı için söylenecek tek kelime bile yok. Rabbimin onu var etmesine de benden almasına da şükretmekten başka bir teselli yok bende. Rabbim sana da tesellini versin.