20+2 haftalıkken aniden doğum sancılarım geldi ve kendiliğinden doğdu yavrucağım. Şuan lohusalığa ait her yaşadığım evre öyle ağır geliyor ki bana. En ağırı da memelerde oluşan sütün kesilmesi. Taş gibi oldular. Sıkıca sardık ama ölüyorum. Sağma dediler. Soğuk kompres yapıyorum geçmiyor. Ne yaparsam yapayım geçmiyor. Canım çok yanıyor. Bunu sormam çok zalimce gelebilir ama yaşadığınız bu kötü tecrübeye çok ihtiyacım var
20+2 haftalıkken aniden doğum sancılarım geldi ve kendiliğinden doğdu yavrucağım. Şuan lohusalığa ait her yaşadığım evre öyle ağır geliyor ki bana. En ağırı da memelerde oluşan sütün kesilmesi. Taş gibi oldular. Sıkıca sardık ama ölüyorum. Sağma dediler. Soğuk kompres yapıyorum geçmiyor. Ne yaparsam yapayım geçmiyor. Canım çok yanıyor. Bunu sormam çok zalimce gelebilir ama yaşadığınız bu kötü tecrübeye çok ihtiyacım var. Oğlumun acısı vücut acılarıma karıştı. Nolur yardım edin.
20+2 haftalıkken aniden doğum sancılarım geldi ve kendiliğinden doğdu yavrucağım. Şuan lohusalığa ait her yaşadığım evre öyle ağır geliyor ki bana. En ağırı da memelerde oluşan sütün kesilmesi. Taş gibi oldular. Sıkıca sardık ama ölüyorum. Sağma dediler. Soğuk kompres yapıyorum geçmiyor. Ne yaparsam yapayım geçmiyor. Canım çok yanıyor. Bunu sormam çok zalimce gelebilir ama yaşadığınız bu kötü tecrübeye çok ihtiyacım var. Oğlumun acısı vücut acılarıma karıştı. Nolur yardım edin.
Allah rahmet eylesin seni en iyi anlayanlardan biri de benim 35. Haftada Haziran ayında kaybettim ben de sezaryen doğumla her acıyı çektim Allah bir daha yaşatmasın.