Ates dustugu yeri yakiyor kardesim hic gecmez gibi gelse de ilk gunler gibi kalmiyor zamanla alisiyorsunuz mezarinda sevmeye konusmaya basliyorsunuz...
yasiniz da cok genc insallah onunuzde uzun kocaman bir zaman var birakin biri on tane bile evladiniz olabilir ilerde, kaybettiginiz yavrunuzu unutturur mu asla ama tesellileriniz olur elinizde...
Ben acımı benden daha buyuk acılar yasamis anneleri gorerek teselli buldum kardesim kucagina alip alti yedo ay sonra kaybeden anneler vardi onlarin yazdiklarini okudum ve rabbime hamdü senalar ettim...
her sey allahtan gelir insana kardesim en karanlik gecelerin sonun da bile gun agarir elbet rabbim bizim yuzumuzu de guldurur kardesim umitsizlige kapilmayin guclu olun esinize sahip cikin siz ne kadar cabuk toparlarsaniz o kadar cabuk hamile kalirsiniz bende toparlanmaya calisiyorum bu yuzden korkmayin kardesim korktugunuz sey basina geliyor insanin bende hep korktum ta ki son ayima kadar son ayimda rabbim o korkumu almisti icimden boyle oldu... guclu olun kardesim ben dokuz ay mezarliklarda yattim gece onlarda mezarliktan geldim ama geri getiremedim evladimi ustune yirmi kilo aldim dogum kilolarinin ustune... kendinizi birakmayin ancak o vakit evladinizi sevee gibi kardeslerine kavusma imkani bulabilecegiz...
ne kadar cabuk kendinizi toparlarsaniz o kadar cabuk hamile de kalirsiniz hic kimsenin dedigine kulak asmayin aglamayin bile birilerinin yaninda tek hedefiniz bebeginize sag salim kavusmak olsun... ben artik oyle yapiyorum ne yasima bakiyorum ne de sag solun aciyan gozlerine aldiris ediyorum allahin izni ile yavrumun kardesine kavusacagim insallah deyip sporumu yapiyorum ...
Ne zaman isterseniz dertlesiriz kardesim uzulmeyin sizi ancak buradakiler anlar bazen anneniz bile anlamayabilir sizi yeri gelir esiniz bile ;(
...
Insallah te zamanda guzel haberinizi verirsiniz bize ... yavrularimiz guzel bir yerde ve bizi bekliyorlar insallah bu dunyada kavusamasak ta ebedi dunyada hep bizle olacaklar ve ebedi annelik ve cocuk sevgisine mazhar kullar olacagiz insallah...