Ölü doğum yapan anneler kaç ay sonra tekrar hamile kaldınız?

canım benim çokk sağol hislerime tercüman olmuşsun . herşey rabbimden diyorum imtihanımdı umarım alnımızın akıyla atlatmışızdır ama şuna emin oldumki artık daha güçlüyüm acılar insanı çok değiştiriyo gerçekten.
Aynen oyle kardesim rabbim sabir versin kucaginizi doldursun insallah.
sabir ile kalin.

22 eylül de makat geliş bebeğimin doğumu için sezeryana gittim hastahanede bebegin kalbinin durdugunu öğrendim dünya basıma yıkıldı.Hiç bir problemı yoktu yavrumun son gece dönmeye çalışmış ve kordonunu sıkıştırmış.Şimdi hem canımı kanımı kaybettiğime üzülüyorum hem sezeryan olduğuma en az altı ay bekle dedı doktorum ama beklemeye sabrım yok içimin yangını bebeğimin kardeşi dindirir ancak
Basiniz sagolsun gercekten cok uzucu ... rabbim kucaginizi doldursun insallah....

Merhabalar, ben de 7 hafta önce 5.5 aylık bebeğimi hidrosefali nedeniyle erken doğumla kaybettim. acim, üzüntüm gecmiyor, geçmesini de beklemiyorum..ilk tüp bebek denememizde olmuştu kızım..düşünün, onu dünyaya getiriyorsunuz ama kollarınız bomboş..simdi herşey tepetaklak..tarifsiz bir aci, hüzün, özlem, yarım kalmışlık..hepsini iç-içe, yaşıyorum..benim rahmim hemen toparlandı, beklemeden doğal yolla birkaç ay deneyelim, olmadi, bahara doğru tekrar tüp bebek deneyelim dedik eşimle..yine de ne olursa olsun ilk göz ağrımin yeri bambaska..ateş düştüğü yeri yakıyor. bebeklerini kaybeden anneler olarak en iyi biz bizi anlıyoruz. hic unutmayacağımiz ve hic dinmeyecek bir aci evlat kaybetmek..sabırlar diliyorum hepimize...

Merhabalar
Bende bir hafta önce 36 haftalık oğluşumu kaybettim ilk hamileliğimdi
Rabbim cümlemize sabır versin hayırlısıyla tekrar hamile kalıp kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin

Merhabalar, ben de 7 hafta önce 5.5 aylık bebeğimi hidrosefali nedeniyle erken doğumla kaybettim. acim, üzüntüm gecmiyor, geçmesini de beklemiyorum..ilk tüp bebek denememizde olmuştu kızım..düşünün, onu dünyaya getiriyorsunuz ama kollarınız bomboş..simdi herşey tepetaklak..tarifsiz bir aci, hüzün, özlem, yarım kalmışlık..hepsini iç-içe, yaşıyorum..benim rahmim hemen toparlandı, beklemeden doğal yolla birkaç ay deneyelim, olmadi, bahara doğru tekrar tüp bebek deneyelim dedik eşimle..yine de ne olursa olsun ilk göz ağrımin yeri bambaska..ateş düştüğü yeri yakıyor. bebeklerini kaybeden anneler olarak en iyi biz bizi anlıyoruz. hic unutmayacağımiz ve hic dinmeyecek bir aci evlat kaybetmek..sabırlar diliyorum hepimize...
tesadüf okudum yazdklarını bende ocak ayında karnımda ölen 6,5aylık ilk bebeğimi (3yıl denemeden sonra olmuştu) doğum yaptım ve seni okadar iyi anlıyorum ki çok şükür şimdi tekrar gebeyim acımı unutmadm ama inan hafifliyo zamanla hele ki yeni bir gebelikle insan kendine geliyor sükrediyor ama o yaşanmamışlık hep bi kenarda kalacak seni senin gibi anneliği yarım kalmışlardan başka kimse anlamicak ve sen belki iki üç günde belkide haftada bir yitip giden evladn için ağliyo olacaksın hala her ne kadar içinde yeni umutlar yeşersede kötü bir tecrübe olarak kalacak hayatında ama hiç karamsar olma bi kaç ay dinlen ve yeni bir bebek için planlarını yapmaya bak inan acını hafifleticek tek şey o yeni can olacak

tesadüf okudum yazdklarını bende ocak ayında karnımda ölen 6,5aylık ilk bebeğimi (3yıl denemeden sonra olmuştu) doğum yaptım ve seni okadar iyi anlıyorum ki çok şükür şimdi tekrar gebeyim acımı unutmadm ama inan hafifliyo zamanla hele ki yeni bir gebelikle insan kendine geliyor sükrediyor ama o yaşanmamışlık hep bi kenarda kalacak seni senin gibi anneliği yarım kalmışlardan başka kimse anlamicak ve sen belki iki üç günde belkide haftada bir yitip giden evladn için ağliyo olacaksın hala her ne kadar içinde yeni umutlar yeşersede kötü bir tecrübe olarak kalacak hayatında ama hiç karamsar olma bi kaç ay dinlen ve yeni bir bebek için planlarını yapmaya bak inan acını hafifleticek tek şey o yeni can olacak
Çok teşekkür ederim, paylaşımlar benim için çok değerli..yaşadığımız şey hepimiz için tek tek çok zor..tekrar hamile olmayı çok arzu ediyorum. ama pamuk kızım öyle içimde kaldı ki acısını gidermem elbette ki çok güç..daha gençsin bir daha yaparsin diyenler (ki yaşım 38 olacak ve bebeğim tüp bebekti), sen güçlüsün üzülme toparla vs vs diyenler..anlaşılmadığını buradan anlıyorsun zaten. sanki bebek yapmak kolay. sanki ona emek vermiyorsun, hayaller kurmuyorsun, aylarca herseyini ona gore düzenlemiyorsun, o bir can değilmiscesine basit ve yavan sözler ve söyleyenlerin çoğu da ne yazık ki anne..bebeklerimiz madde degil, can! bizim ruhumuz, parçamız, herşeyimiz..artik kimseye kendimi anlatmak istemiyorum. sadece yasımı yaşamak istiyorum. ateş düştüğü yeri yakıyor.. hepimize sabırlar ve sağlıkla kucağımıza alacağımız bebekler diliyorum.

Allah butun melek annelerine sabir versin insallah tez vakitte kucaklarimiz dolar .... acimiz gecer mi gecmez ama oyalanacak sebeplerimiz olur allahin izni ile insalah

Bitanemden ayrılalı yarın iki hafta olacak, ben hastaneden çıkınca görmeyim diye onun için aldığım tüm eşyaları kaldırmışlar . Bi tek yastıkları kalmış ortada , bugün o yastığa sarılıp ağladım.
Bütün kıyafetlerini çıkarıp tek tek koklayıp ağlayasım geldi

Bende 4 ay önce ikizlerimi kaybettim 22.haftada yuksek enfeksiyon sebebiyle erken doğum yaptım canım kızımı ve oğlumu toprağa verdim. Şimdi araştırma yapılıyor doktor sonuçları bekle dedi onlarda en az 2 ay sürecek. Bende pco var sonra bebek için tekrar tedavi derken daha uzun bir süre bekleyeceğim

Bende 4 ay önce ikizlerimi kaybettim 22.haftada yuksek enfeksiyon sebebiyle erken doğum yaptım canım kızımı ve oğlumu toprağa verdim. Şimdi araştırma yapılıyor doktor sonuçları bekle dedi onlarda en az 2 ay sürecek. Bende pco var sonra bebek için tekrar tedavi derken daha uzun bir süre bekleyeceğim
Başnız sağolsun. Benim de 4 ay oldu kaybedeli, 22 haftalıkken kızımı. Yaşım 38, tüp bebekti. Acısı hasreti çok büyük, çok..önümüzdeki ay ikinci kez tüp bebek tedavisine başlayacağım. Bizim gibi büyük gebeliklerde dr, 4 ile 6 ay bekletiyor.

Başnız sağolsun. Benim de 4 ay oldu kaybedeli, 22 haftalıkken kızımı. Yaşım 38, tüp bebekti. Acısı hasreti çok büyük, çok..önümüzdeki ay ikinci kez tüp bebek tedavisine başlayacağım. Bizim gibi büyük gebeliklerde dr, 4 ile 6 ay bekletiyor.
Bana 6 ay bekle dedi aslında 5 aya filan indirecektim ama doktor araştırma sonuçlanana kadar düşünme dedi. 2.5 ay sürecek alti ay dolmuş oluyor. İnşallah emeğinizin karşılığını alırsınız belki cogul gebelik bile olur

Basiniz sagolsun arkadasim derdi veren rabbim dermanini da verir insallah ben de bir cennet kuşu annesiyim acinizi yurekten paylasiyor ve sabir diliyorum

Seninle aynı dönemde kaybetmiş. 25 Eylül bizim

Basiniz sagolsun canim bebek hasretiyle yanip kavrulmak ve kül olmak nedir cok iyi biliyorum yasim oldu 43 iki kaybim var benim de rabbim yardimcimiz olsun insallah

Bana 6 ay bekle dedi aslında 5 aya filan indirecektim ama doktor araştırma sonuçlanana kadar düşünme dedi. 2.5 ay sürecek alti ay dolmuş oluyor. İnşallah emeğinizin karşılığını alırsınız belki cogul gebelik bile olur
inş, gönülden diliyorum, yavrularını kaybetmiş anneler öncelikli olarak en tez zamanda sağlıkla bebeciklerini kucaklarına alır. Hepimizin ihtiyacı var buna. Kaybettiğim yavrum hep ilk göz ağrım olarak içimde kalacak. Onu çok seveceğim, yeri asla dolmayacak ve gün gelince kavuşucağım ona. Öpüp koklayamadığım yavrumu öpüp koklayacağım doyasıya..

Back
X