• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ölü bebek 😔

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Busra4ydn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2019
262
102
33
hamileliğimin 12.haftasında normal kontrol için gittim ve o şok edici sonuç 😔 bebeğimin kalbi 8.haftada durmuş ben 4 hafta içimde ölü taşımışım. Hemen kürtaja aldı doktorum. İlk gebeliğimdi hamile kalamama korkusu var ya tekrar aynısı olursa tıbbi olarak eşimde de bende bi sorun yok allahın takdiri ama gene bi korku oluyor insanda 😔 bu durumu yaşayan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum

hamileliğimin 12.haftasında normal kontrol için gittim ve o şok edici sonuç 😔 bebeğimin kalbi 8.haftada durmuş ben 4 hafta içimde ölü taşımışım. Hemen kürtaja aldı doktorum. İlk gebeliğimdi hamile kalamama korkusu var ya tekrar aynısı olursa tıbbi olarak eşimde de bende bi sorun yok allahın takdiri ama gene bi korku oluyor insanda 😔 bu durumu yaşayan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum
Canım öncelikle geçmiş olsun ☹️ Allah sabır versin rabbimin bi bildiği vardır ki böyle olmuş bende çok şeyler yaşadım 5 kimyasal gebelik 1 dış gebelik kürtaj oldum sonra tüpüm patladı ama yılmadım hayla devam ediyorum tedavilere bizimde hiç bir sorunumuz yok ama olmayınca olmadı sen asla umudunu kaybetle allahtan hep iste rabbim verir ne hikayeler ver buralarda asla isyan etme herşey allahtan

Canım öncelikle geçmiş olsun ☹ Allah sabır versin rabbimin bi bildiği vardır ki böyle olmuş bende çok şeyler yaşadım 5 kimyasal gebelik 1 dış gebelik kürtaj oldum sonra tüpüm patladı ama yılmadım hayla devam ediyorum tedavilere bizimde hiç bir sorunumuz yok ama olmayınca olmadı sen asla umudunu kaybetle allahtan hep iste rabbim verir ne hikayeler ver buralarda asla isyan etme herşey allahtan
Sanada çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm Allah hepimize sabırlar versin inşallah. 🤲🏻

çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın sağlıklı hamilelik sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah
pıhtılaşma testi yaptırdın mı canım

Sanada çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm Allah hepimize sabırlar versin inşallah. 🤲🏻
Amin inşallah kuzum o yüzden sen sadece allaha sığın rabbim elbet herşeyi yoluna koyar illa bu böyle oldu diye bir daha çocuğun olmucak değil ya allahın izniyle sen içini ferah tut en yakın zamanda olur inşallah 🤲🏻🤲🏻

çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın sağlıklı hamilelik sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah
pıhtılaşma testi yaptırdın mı canım
Amin canım İnşaAllah. Pıhtılaşma testini doktoruma sordum 2000 lira kadar para oldugunu söyledi. devlet hastanesine gittiğimde de ilk gebelik kayıplarında yapmadıklarını 3 kez düşükten sonra yaptıklarını soylediler. Çok saçma sapan şeyler aynı durumu neden yaşayayım birdaha pıhtılaşma varsa😏 ya özel de yaptırcam yada beklicem biraz daha bilemiyorum şuan 15 gün oldu kürtaj olalı kafam çok karışık

Geçmiş olsun canım bende 7 ay önce kürtaj oldum Allah aynı durumu yaşatmasın sağlıklı evlatlar nasip etsin 🤲 o korku bendede var
Bütün kürtaj olanlarda vardır heralde
Dua edicez🙁

Benim arkadaşım da aynı olmuştu ama şimdi bebeği var . Allahım sabır versin . kürtaj dan sonra yine bebegin oluyor üzülme zaten kürtaj olanlarda anlatacaklardır şimdi

Geçmiş olsun öncelikle bende ilk gebeliğimde 10. Haftada kontrole gittiğimde 8. Haftada bebeğimin öldüğünü öğrenmiştim. Kürtaj oldum ve korunmayı buraktığım ay hamile kaldım şuan 17 haftalığız rabbim tamamlamayı nasip etsin. Ben devlette pıhtılaşma testi yaptırdım. Gittim yalan söyledim 3 düşük oldu diye Allah affetsin ama başka şansım yoktu işimi şansa bırakamazdım. Demem o ki ilk gebeliklerde ne yazıkki çok yaşanıyor ve sonrasında sağlam gebelikler oluyor bu süreci atlatırken psikolojini ve vücudunu toplamaya çalış gerisini rabbim nasip ediyor zaten

Geçmiş olsun canım bende 7 ay önce kürtaj oldum Allah aynı durumu yaşatmasın sağlıklı evlatlar nasip etsin 🤲 o korku bendede var
Bütün kürtaj olanlarda vardır heralde
Dua edicez🙁
başka sığınacak kapımız yok tabiki duadan başka 🤲🏻 7 aydır korkuyomusun yoksa nasip mi olmadı daha hamile olmak bende ya tekrar hamile kalamazsam yada kalırsam aynısını yaşarsam diye korkuyorum da

Geçmiş olsun öncelikle bende ilk gebeliğimde 10. Haftada kontrole gittiğimde 8. Haftada bebeğimin öldüğünü öğrenmiştim. Kürtaj oldum ve korunmayı buraktığım ay hamile kaldım şuan 17 haftalığız rabbim tamamlamayı nasip etsin. Ben devlette pıhtılaşma testi yaptırdım. Gittim yalan söyledim 3 düşük oldu diye Allah affetsin ama başka şansım yoktu işimi şansa bırakamazdım. Demem o ki ilk gebeliklerde ne yazıkki çok yaşanıyor ve sonrasında sağlam gebelikler oluyor bu süreci atlatırken psikolojini ve vücudunu toplamaya çalış gerisini rabbim nasip ediyor zaten
Hemen bırakmışmıydın korunmayı? Bana doktorum sadece bu ay korunmam gerektiğini soyledı sonra korunmayı bırakabilirsin dedi. Bazılarına 3-6 ay korun diyolarmış da

Gecmis olsun Allah sabır versin 😔 ben bir dusuk bir dis gebelik yasadim dusuk sebebi de ayni bebegimin kalbinin durmasiydi ama Allah buyuk psikoloji cok onemli bir daaha olmaz diye dusunme su an 3 tane evladim var cok.sukur 😊

Pıhtılaşma testinde bisy cıkmışmıydı? Benm arkadasım da 2 kürtajdan sonra yaptırdı bişy çıkmadı üçüncüye hamile kaldı sağlıklı şuanda kucağında. Bazılarında da bişy çıkmıyor Allahın takdiri tamamen

amin bende gitmeyi düşünüyorum dayanamayacağım
Git canim zaten bi dahaki gitmene para almazlar kontrol gibi oluyo özele gidiyorsan için rahatlar en azından elleri ayakları oluşmuş uzuv eksikliği yok dedi kalp atışını dinletti düşük riski Yok yeri iyi dedi o kadar içim rahatladıki en azından haftaya kadar kendimi yemicem Allah korusun hepimizin bebeğini

Git canim zaten bi dahaki gitmene para almazlar kontrol gibi oluyo özele gidiyorsan için rahatlar en azından elleri ayakları oluşmuş uzuv eksikliği yok dedi kalp atışını dinletti düşük riski Yok yeri iyi dedi o kadar içim rahatladıki en azından haftaya kadar kendimi yemicem Allah korusun hepimizin bebeğini
yarın gideceğim canım insallah her sey yolundadır

Back