• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olsun N'olur.. :(

Kizlar ben sozluyum ve sombaharda dugunum olacak nasipse...
O zamana kadar su tuy sorununu halletmek istiyorum.
Epilasyon lazer düşünmüyorum.
Canim da cok tatli agda fln yapamıyorum.

Diyorum ki tuyleri tamamen ortadan kaldırmaasa da azaltma ozelligi olan tuy dokucu krem var mı acaba?

Ağda yapamıyorsan kuaföre gideceksin acıtmadan yapıcaklar her yerine bir güzel. İlkinde çok acır. eve geldiğinde limonlu tuz karışımı uygula sabah akşam. Zorunlu kalmadıkça yıkama. 3. ağdadan sonra zaten hem azalıcak hem daha geç çıkmaya başlicak hem de acımicak :)

Kardeşim,tartişmaya gerek yok, benim anlatmak istediğim,insanları yanlış yönlendirmeyelim.
Tüylerden kurtulmak için lazer,çok doğru bir yöntem,ayrıca,tüm başka yöntemlerden en güzeli ve kalıcı etkisi olan bir yöntemdir.
Ağrısı da yok derecede.
Bölgeye yapılan uygulama zamanı,makinenin özel soğutma sistemiyle acı hissedilmeyecek kadar bir uygulamadır lazer epilasyon.
yanlış yönlendirme derken??
kendim lazer yaptırdığımı ve tavsiye ettiğimi söyledim.
ama günah konusunda da doğru ama mecburuz diye kendi fikrimi söyledim.
daha önceki yazılanları okuyup ona göre yorum yapın lütfen.

yanlış yönlendirme derken??
kendim lazer yaptırdığımı ve tavsiye ettiğimi söyledim.
ama günah konusunda da doğru ama mecburuz diye kendi fikrimi söyledim.
daha önceki yazılanları okuyup ona göre yorum yapın lütfen.

İşte benim söylediğim de,yanlış bilgi sizinki,dinle yakından uzaktan bilgisi olarak söylüyorum,kadın hemşire ve doktorların yaptığı hiç bir şey günah değildir. Rahat yaptıra bilir hanımlarımız.

daha fazla tartışmaya devam etmek istemiyorum onun için din konusunu kapatıyorum.yoksa bizim yüzümüzden konu kapatılacak.
herkesin kendi tercihi kendi düşüncesidir.
lazer düşünürsen soru sorabilirisn konu sahibi arkadaşım yardımcı olabilirim :34:

daha fazla tartışmaya devam etmek istemiyorum onun için din konusunu kapatıyorum.yoksa bizim yüzümüzden konu kapatılacak.
herkesin kendi tercihi kendi düşüncesidir.
lazer düşünürsen soru sorabilirisn konu sahibi arkadaşım yardımcı olabilirim :34:

Teşekkür ederim :)

Kendini zorla ve bir kez ağda yap..
Sonrası acın azalacak.
Hemen ağda sonrası limonla tuzu karıştırıp ağda yaptığın bölgelere sür.
Jiletten kesinlikle uzak dur.
Bu işlemi 6 kez yapsan ciddi azalmayı farkedersin.
Geç çıkacak tüylerin ve abartmıyorum 2 ay bile rahat edeceksin.
Ben de durum aynen bu..:34:
Yani umarım sizde de işe yarar:17:

Bir de tüylerin kısa iken ağda yapmak daha kolay...

Jilet hatasina dustum maalesef.. agdayi da beceremiyorum eline yüzüme bulastiriyorum.
Epilator azaltiyorsa onunla kendime iskence etmeyi düşünüyorum artik :) ama agda da ölü deriyi aliyomus o özelliği guzel...

Bu bimde satılan bir hazir sir agda bantlari var onlari mi denesen acep. Bikini bölgesi için sakıncası olur mu?

konu sahibi arkadaşıma bir öneri de bulunucam benimde canım çok tatlı ağda yapamıyorum ve lazerde düşünmüyorum. Zira 4-5 sene sonra yada çocuk doğurduktan sonra tüyleri tekrar eden kişiler var ve asla sıfır olmuyor.. bende philipsin ıpl aletini düşünüyorum yazın gelecek aletim. kullananlar kötü olmadığını söylüyor. bu alet avrupadaki kadınlar ağda kullanmadığı için üretilmiş. Modern ağda olarak nitelendiriliyor. istersen bir araştır. Bitirmiyor ama uzun vadede daha temiz acısız batıksız sivilcesiz ve hızlı bir şekilde temiz geziorsun . benim tüylerim çok hızlı çıktığı için herşeyi araştırıyorum. İstersen sende bi araştır bu forumda yazılanları falan oku sadece bir öneri şimdiden kolay gelsin.

konu sahibi arkadaşıma bir öneri de bulunucam benimde canım çok tatlı ağda yapamıyorum ve lazerde düşünmüyorum. Zira 4-5 sene sonra yada çocuk doğurduktan sonra tüyleri tekrar eden kişiler var ve asla sıfır olmuyor.. bende philipsin ıpl aletini düşünüyorum yazın gelecek aletim. kullananlar kötü olmadığını söylüyor. bu alet avrupadaki kadınlar ağda kullanmadığı için üretilmiş. Modern ağda olarak nitelendiriliyor. istersen bir araştır. Bitirmiyor ama uzun vadede daha temiz acısız batıksız sivilcesiz ve hızlı bir şekilde temiz geziorsun . benim tüylerim çok hızlı çıktığı için herşeyi araştırıyorum. İstersen sende bi araştır bu forumda yazılanları falan oku sadece bir öneri şimdiden kolay gelsin.

Cok tesekkur ederim mutlaka arastiracagim.. :)

tuy dokucu krem kesinlikle kullanma jiletten hiç bi farkı yok ertesi gün sivri sivri çıkıyolar:53:.
sonbahara kadar tüylerin ağdayla bitmez evet ama lazeri neden düşünmüyosun acaba :26:
ben lazere gidiyorum ve malum bölgemde 2 aydır tüy filan kalmadı üstelik 2 seans gittim sadece 13 ocakta tekrar gidicem ve öyle abartıldığı gibi bi acı yok.
tamam acıyo ama öyle ağda kadar falan daha fazla değil. bence lazeri kesinlikle düşünmelisin canının acımaması için uyuşturucu kremler var onlardan kullanabilirsin ve sonbahara kadar da baya yol katedersin bence bi düşün

kesinlikle katılıyorum kurtulmak istiyosan tek yol bu..geç kalmadan başla bence sonbahara kadar anca biter zaten..

Lazer yapan kişi erkek değil ki.
Hem buna günah denmez,utanıyorum ve yahut çekiniyorum denir.

hayır günah denir..ben de yaptırıyorum ama günah olduğunu bilerek yaptırıyorum..sırf kadın diye özel bölgenin kimseye gösterilmesi günah ve bu kuranda dahil yer alıyor..doktor tabii kii dahil değil buna çünkü orda mecburiyet var..kafanıza göre günah değil diyemezsiniz o yüzden !!!

hayır günah denir..ben de yaptırıyorum ama günah olduğunu bilerek yaptırıyorum..sırf kadın diye özel bölgenin kimseye gösterilmesi günah ve bu kuranda dahil yer alıyor..doktor tabii kii dahil değil buna çünkü orda mecburiyet var..kafanıza göre günah değil diyemezsiniz o yüzden !!!

O günah nerde ve hangi Kitab'da yazıyor,bunu bana ve bilmesi gereken insanlara isbatlayın lütfen. Resimli ve imzalı görmek hakkımız,bu kadar iddialı konuştuğunuza göre.

LAZER TEKNİGİNİN SON 10 YILLARDA ICAT EDİLDİĞİNİ UNUTMAYIN!

Bu işlem hangi devirde günah olarak yasaya girmiş,çok merak ediyorum.

Son düzenleme:
tüy azaltıcı ve dökücü krem diye bişey yok malesef.
olsa hepimiz onu kullanırdık.
bence lazer düşünmelisin. tek tek seanslara gidersen uyguna geliyor. 2 ayda bir 100-150 tl gibi para verebilirsen lazer tavsiye ederim. paket almak zorunda değilsin yani.
ben lazere gidiyorum. keşke daha önce başlasaymışım. ağdayla boşuna hem canıma hem parama yazık olmuş.
ben de düğüne kadar bitsin diye uğraşıyorum.

walla arkadaşım varsa öyle bi yer banada söyleyinde bende gideyim :)) dün bi yerle görüşmeye gittim tek seans için 400 lira dedi :25: nerede oturuyorsunuz sizler ya oralara taşınayım ben :1: hatta bi arkadaşta 50 demiş walla bedavaya yapıyor :1:

walla arkadaşım varsa öyle bi yer banada söyleyinde bende gideyim :)) dün bi yerle görüşmeye gittim tek seans için 400 lira dedi :25: nerede oturuyorsunuz sizler ya oralara taşınayım ben :1: hatta bi arkadaşta 50 demiş walla bedavaya yapıyor :1:
Söylediğim yer İstanbul Bahçelievler'de. 400 ne uçmuş onlar

Söylediğim yer İstanbul Bahçelievler'de. 400 ne uçmuş onlar

sorma yaa çok fazla gerçekten :25: galiba biraz daha araştırmam gerekiyor.bu arada ben konyadayım uygun ve etkili bi yer bilen varsa yazabilir mi bana acaba :25: lütfennnnnnnnnnnn 9. aya düğünüm var o zamana kadar azalsın bari biraz :((

Back