• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olsun N'olur.. :(

elizanelizan

Guru
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2011
1.297
526
323
Kizlar ben sozluyum ve sombaharda dugunum olacak nasipse...
O zamana kadar su tuy sorununu halletmek istiyorum.
Epilasyon lazer düşünmüyorum.
Canim da cok tatli agda fln yapamıyorum.

Diyorum ki tuyleri tamamen ortadan kaldırmaasa da azaltma ozelligi olan tuy dokucu krem var mı acaba?

tuy dokucu krem kesinlikle kullanma jiletten hiç bi farkı yok ertesi gün sivri sivri çıkıyolar:53:.
sonbahara kadar tüylerin ağdayla bitmez evet ama lazeri neden düşünmüyosun acaba :26:
ben lazere gidiyorum ve malum bölgemde 2 aydır tüy filan kalmadı üstelik 2 seans gittim sadece 13 ocakta tekrar gidicem ve öyle abartıldığı gibi bi acı yok.
tamam acıyo ama öyle ağda kadar falan daha fazla değil. bence lazeri kesinlikle düşünmelisin canının acımaması için uyuşturucu kremler var onlardan kullanabilirsin ve sonbahara kadar da baya yol katedersin bence bi düşün

tüy azaltıcı ve dökücü krem diye bişey yok malesef.
olsa hepimiz onu kullanırdık.
bence lazer düşünmelisin. tek tek seanslara gidersen uyguna geliyor. 2 ayda bir 100-150 tl gibi para verebilirsen lazer tavsiye ederim. paket almak zorunda değilsin yani.
ben lazere gidiyorum. keşke daha önce başlasaymışım. ağdayla boşuna hem canıma hem parama yazık olmuş.
ben de düğüne kadar bitsin diye uğraşıyorum.

Son düzenleme:
tüy azaltıcı krem diye bişey yok malesef.
olsa hepimiz onu kullanırdık.
bence lazer düşünmelisin. tek tek seanslara gidersen uyguna geliyor. 2 ayda bir 100-150 tl gibi para verebilirsen lazer tavsiye ederim. paket almak zorunda değilsin yani.
ben lazere gidiyorum. keşke daha önce başlasaymışım. ağdayla boşuna hem canıma hem parama yazık olmuş.
ben de düğüne kadar bitsin diye uğraşıyorum.

sizinki baya pahalıymış arkadaşım ya:53: ben 2 ayda bir falan gidiyorum ve seans 50 tl :44:

50 lira çok iyiymiş ya :44:
ben paket olarak aldım ama iki bölge seans olarak 100 liraya falan geliyor benim gittiğim yerde

umarım verdiğin paraya değer yaa o kadar para veriyoruz valla ama sonu gerçekten büyük rahatlık lazere gittiğimden beri tüyle uğraşma derdim kalmadı konu sahibi arkadaşım sanada kesinlikle öneriyorum hiç korkma:40:

Kızım lazer yaptırmanın günah olduğu hangi kitapta yazıyor?

Uslubunuz icin tesekkur ederim.

Bayaninda görmesi gunahtir.
Fikih ve ilmihal kitaplarini okursaniz ayrintili gorursunuz.
En cok günah oldugundan istemiyorum.
Sonra cekinme ve utanma tabiki.

Dogum konusuna gelince mucbir bir durum bu.
Bu durumda eger bayan doktor bulma sansiniz yoksa erkek doktor girebilir doguma.

Lazer konusunda da alternatifin oldugu icin biraz keyfi oluyor. Alternatif olmada mecbur kalinirdi bu da gunah olmazdi.

Meselemizi saptirmayalim ama bunu tartismak istemiyorum.
Keske bole bir tuy dokucu krem olaydi...

Kendini zorla ve bir kez ağda yap..
Sonrası acın azalacak.
Hemen ağda sonrası limonla tuzu karıştırıp ağda yaptığın bölgelere sür.
Jiletten kesinlikle uzak dur.
Bu işlemi 6 kez yapsan ciddi azalmayı farkedersin.
Geç çıkacak tüylerin ve abartmıyorum 2 ay bile rahat edeceksin.
Ben de durum aynen bu..:34:
Yani umarım sizde de işe yarar:17:

Bir de tüylerin kısa iken ağda yapmak daha kolay...

dediğim gibi din konusunda fetva veremem. ayrıca burası da bunu tartışacak konu değil. araştırmak lazım tabi bilemiyorum.

Kardeşim,tartişmaya gerek yok, benim anlatmak istediğim,insanları yanlış yönlendirmeyelim.
Tüylerden kurtulmak için lazer,çok doğru bir yöntem,ayrıca,tüm başka yöntemlerden en güzeli ve kalıcı etkisi olan bir yöntemdir.
Ağrısı da yok derecede.
Bölgeye yapılan uygulama zamanı,makinenin özel soğutma sistemiyle acı hissedilmeyecek kadar bir uygulamadır lazer epilasyon.

Back