- Konu Sahibi hayat_bu_835
-
iğneli epilasyona baktım oordaki yorumlarda genelde iz kaldığını ya da cok acı cektilerni yazmışlar korktm doğrusu
Hormon tedavisi oluyor musun? Çünkü olan kıl kökü yansa gitse de, hormonlarda sorun varsa yeniden kıl kökü oluşur..
Her yer tamam da şu yüz.. Bende de aynı sorun var. Pko değilim sanırım bilmiyorum hormonlarımda en son normaldi. Annem tekrar kanlarımı alıp göstercek, tedavi gerekiyorsa tedaviyle beraber lazere başlayacağım inş okul başlamadan..
Hergün saçımı salmaktan, rüzgar esince saçımı düzeltmekten bıktım.. Adım kokoşa süslüye çıktı resmen, sürekli saçınla başınla oynuyosun falan diyorlar. Halbuki o tüyler gözükmesin diye böyleyim ben.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
mrb..bende pko sonucu aşırı tüylenme oluştu bunun olumsuz yanlarını en cok yüz bölgemde çekiyorum 9 seans yaptım bunun bes seansı alex dört seanst diot ütüleme neyse okuyorum ve tatil nedeniyle memleketime döndüm bu nedenle diottaki beşinci seansımı ertelemek sonucunda kaldım vee yüzümü gördüğümde moralim sıfır oldu bir insanda hiç mi gelişme olmaz 9 seansın sonucu bu mu olmalı bu kadar mıı kötü sonuc alabilir bir insan bi de ben öğrenciyim o seanslrımın hepsini bursumdan veriyorum verdiğim paraya mı üzülüyüm gitmeyen kıllarıma mı üzülüyüm ömür boyu bu durumu çekeceğime mi... ne yapacağımı şaşırdım bnm gibi pko sonucu tüylenme yaşayan ve sonuc alan var mı lütfen yardm edin
pko un tedavisi var doktora gitmedin mi?
mrb..bende pko sonucu aşırı tüylenme oluştu bunun olumsuz yanlarını en cok yüz bölgemde çekiyorum 9 seans yaptım bunun bes seansı alex dört seanst diot ütüleme neyse okuyorum ve tatil nedeniyle memleketime döndüm bu nedenle diottaki beşinci seansımı ertelemek sonucunda kaldım vee yüzümü gördüğümde moralim sıfır oldu bir insanda hiç mi gelişme olmaz 9 seansın sonucu bu mu olmalı bu kadar mıı kötü sonuc alabilir bir insan bi de ben öğrenciyim o seanslrımın hepsini bursumdan veriyorum verdiğim paraya mı üzülüyüm gitmeyen kıllarıma mı üzülüyüm ömür boyu bu durumu çekeceğime mi... ne yapacağımı şaşırdım bnm gibi pko sonucu tüylenme yaşayan ve sonuc alan var mı lütfen yardm edin
Sakın yüz bölgenize alex yaptırmayın dahada çoğalacaktır yardım edebilirim
Bende de pco var ben geçen sene Nisan da özel bir klinikte lazere başladım diode lazer ile yapıldı ilk seansta çok fark oldu beş seans gittim ara seanslarla on seans oldu benimle ilgilenen uzman çok iyiydi artık gitmiyorum çünkü ihtiyaç kalmadı iki ayda bir bıyık bölgesini iple alıyorum sarı tüyleri alıyorum Güneş'te belli oluyor diye. Ben çok memnun kaldım
peki lazer yaptırırken bir yandan da ilaç kullanıyor musun pko için
Yuzde lazer hic bi ise yaramaz, sakal gibi degillerse.ben de yaklasik 2 sene hastahanede diot lazer yaptirdim yuzume, sonuc olan tuylerim sakala donustu resmen, sonra igneli epilasyona gectim %60 bitti diyebilirim ama ara verdim baska bir sehirde diye simdi kendi sehrimde devam edicem, dogru bir uygulamayla yuzunde iz kalcagini dusunmuyorum sahsen benim yok, umarim kurtulursun bir an once
Gerçekten yüzünüzde hiç iz kalmadı mı ? Nasıl uyguluyordu mesela ? ve kaç seans gittiniz ? benim tek çarem iğneli. hormon bozuklugum var böbrek üstü bezlerinde. her yerimde tüy var ama hiç dokunulmamış ince tüyler. onlara lazer yaptıramam.mecburen iğneli yaptırıcam. acısını da geçtim iz kalmasın yeter.
Yok yuzumde hic iz kalmadi su an, goz altima yakin kalmisti minicik delikler seklinde onlara da bir kez uygulama yapilmisti ve cok hassas bir bolge zaten, bir daha dokundurtmadim 5 ay gibi bi surede gecti.uygulamada her bir kil kokune igneyle girilip akim veriliyor sonra o kil cimbizla cekiliyor.dogru akim verildikten sonra kil cimbizla cekilince hissetmemeniz gerek cekildigini, ben 9 seans gittim ama seanslarimin uzun surdugunu dusundugum icin baska bir yere basliycam artik bakalim, bir de hic tuylerinizi aldirmamissiniz benimkiler sakal gibiydi o yuzden sizin daha cabuk biter diye tahmin ediyorum.
Evet ben de az akim verildigini dusundugum icin baska bir yere basliycam ama iz konusunda soyle soyliyim cok hassas bir bolge oldugu icin kaldi bence yoksa yuzumun diger kisimlarinda da iz olurdu diye dusunuyorum, sararticiyi yuzume hic kullanmadim goz onunde bir bolge cunku, kokten cozum olsun istedim ben, ama sirtima bir kere kullandim ama imkanim el verirse oralara da yaptirmayi dusunuyorum.bir de sararticiyi gogus arasina surekli kullanan bir oda arkadaşim vardi zamanla killari uzadi ve kalinlaşti o da birakip agdaya gecmisti, aklinizda bulunsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?