• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

olmuyor olmuyr olmyr

iğneli epilasyona baktım oordaki yorumlarda genelde iz kaldığını ya da cok acı cektilerni yazmışlar korktm doğrusu

Evet acıyo baya eger aldırırsanız agdayla yuzunuz sarkar alexsandırat kalın ve koyu tuylerde cok etkılı

Dogum konyrt hapı yasmın Qularista ve yaz 24 onerırım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ağdayı uzun zamandır kullanıyorum bende sarkma yapmadı ama kesin çözüm değil.
lazer kılları yayıyor,biran önce iğneliye geç.

Hormon tedavisi oluyor musun? Çünkü olan kıl kökü yansa gitse de, hormonlarda sorun varsa yeniden kıl kökü oluşur..

Her yer tamam da şu yüz.. Bende de aynı sorun var. Pko değilim sanırım bilmiyorum hormonlarımda en son normaldi. Annem tekrar kanlarımı alıp göstercek, tedavi gerekiyorsa tedaviyle beraber lazere başlayacağım inş okul başlamadan..

Hergün saçımı salmaktan, rüzgar esince saçımı düzeltmekten bıktım.. Adım kokoşa süslüye çıktı resmen, sürekli saçınla başınla oynuyosun falan diyorlar. Halbuki o tüyler gözükmesin diye böyleyim ben.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hahaah:)) aynı durum bende de var şu sıcaklarda bile saçımı açmak zorunda kalıyorum toplamaya çekiniyorum

mrb..bende pko sonucu aşırı tüylenme oluştu bunun olumsuz yanlarını en cok yüz bölgemde çekiyorum 9 seans yaptım bunun bes seansı alex dört seanst diot ütüleme neyse okuyorum ve tatil nedeniyle memleketime döndüm bu nedenle diottaki beşinci seansımı ertelemek sonucunda kaldım vee yüzümü gördüğümde moralim sıfır oldu bir insanda hiç mi gelişme olmaz 9 seansın sonucu bu mu olmalı bu kadar mıı kötü sonuc alabilir bir insan bi de ben öğrenciyim o seanslrımın hepsini bursumdan veriyorum verdiğim paraya mı üzülüyüm gitmeyen kıllarıma mı üzülüyüm ömür boyu bu durumu çekeceğime mi... ne yapacağımı şaşırdım bnm gibi pko sonucu tüylenme yaşayan ve sonuc alan var mı lütfen yardm edin :14:

pko un tedavisi var doktora gitmedin mi?

pko un tedavisi var doktora gitmedin mi?

gittim bana diane35 doğum kontrol hapını verdi bir yıl kulladım yüzümdeki tüyleri aldıktan bir ay sonra çıkıyorsa ilaç sayesinde iki ay sonra cıkıyordu yüzümde hiç sivilce olmzdı bunlar iyi yanlarıydı fakat ilacın bende yan etkileri cok oldu sonra doktora bırakmak istediğimi söyledim o da testler yaptı sonra tmm bırakabilirsn dedi sonra ben lazere başladım

Bende de pco var ben geçen sene Nisan da özel bir klinikte lazere başladım diode lazer ile yapıldı ilk seansta çok fark oldu beş seans gittim ara seanslarla on seans oldu benimle ilgilenen uzman çok iyiydi artık gitmiyorum çünkü ihtiyaç kalmadı iki ayda bir bıyık bölgesini iple alıyorum sarı tüyleri alıyorum Güneş'te belli oluyor diye. Ben çok memnun kaldım

Pko ve tedavi sonrasi tuylenme azaliyor mu?

Duzensizlik sikayetiyle doktora gitmistim o da hemen ilac vermeyelim demisti duzelmisti.
Fakat tekrar duzensizlesti. Sorumsuzca davrandim stres diyip gectim. Simdi kilo, tuy, sac dokulmesi ne ararsan olmaya basladi :(

mrb..bende pko sonucu aşırı tüylenme oluştu bunun olumsuz yanlarını en cok yüz bölgemde çekiyorum 9 seans yaptım bunun bes seansı alex dört seanst diot ütüleme neyse okuyorum ve tatil nedeniyle memleketime döndüm bu nedenle diottaki beşinci seansımı ertelemek sonucunda kaldım vee yüzümü gördüğümde moralim sıfır oldu bir insanda hiç mi gelişme olmaz 9 seansın sonucu bu mu olmalı bu kadar mıı kötü sonuc alabilir bir insan bi de ben öğrenciyim o seanslrımın hepsini bursumdan veriyorum verdiğim paraya mı üzülüyüm gitmeyen kıllarıma mı üzülüyüm ömür boyu bu durumu çekeceğime mi... ne yapacağımı şaşırdım bnm gibi pko sonucu tüylenme yaşayan ve sonuc alan var mı lütfen yardm edin :14:

Sakın yüz bölgenize alex yaptırmayın dahada çoğalacaktır yardım edebilirim

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de pco var ben geçen sene Nisan da özel bir klinikte lazere başladım diode lazer ile yapıldı ilk seansta çok fark oldu beş seans gittim ara seanslarla on seans oldu benimle ilgilenen uzman çok iyiydi artık gitmiyorum çünkü ihtiyaç kalmadı iki ayda bir bıyık bölgesini iple alıyorum sarı tüyleri alıyorum Güneş'te belli oluyor diye. Ben çok memnun kaldım

peki lazer yaptırırken bir yandan da ilaç kullanıyor musun pko için

Yuzde lazer hic bi ise yaramaz, sakal gibi degillerse.ben de yaklasik 2 sene hastahanede diot lazer yaptirdim yuzume, sonuc olan tuylerim sakala donustu resmen, sonra igneli epilasyona gectim %60 bitti diyebilirim ama ara verdim baska bir sehirde diye simdi kendi sehrimde devam edicem, dogru bir uygulamayla yuzunde iz kalcagini dusunmuyorum sahsen benim yok, umarim kurtulursun bir an once

Ben pek anlamıyorum ama bi ark diot diyordu sanirim kulagina yakin yerlerdeki killar için yaptirdi oradakiler gitti mi bilmiyorum ama yanaklarinda cikti bu sefer de. Hem de sakal gibi sert

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

peki lazer yaptırırken bir yandan da ilaç kullanıyor musun pko için

Hayır canım doktor bana ilaç vermedi benim için sorun olmadığını söyledi
Ama sen şuan tedavi oluyorsan lazer sonuç verir
Aklıma gelmişken ben lazere başlamadan önce soğan kürü yapmıştım sonra iki kere kist patladı şuan sıkıntı yaşamıyorum çok şükür umarım herkes kurtulur en kısa zamanda :)

Yuzde lazer hic bi ise yaramaz, sakal gibi degillerse.ben de yaklasik 2 sene hastahanede diot lazer yaptirdim yuzume, sonuc olan tuylerim sakala donustu resmen, sonra igneli epilasyona gectim %60 bitti diyebilirim ama ara verdim baska bir sehirde diye simdi kendi sehrimde devam edicem, dogru bir uygulamayla yuzunde iz kalcagini dusunmuyorum sahsen benim yok, umarim kurtulursun bir an once

Gerçekten yüzünüzde hiç iz kalmadı mı ? Nasıl uyguluyordu mesela ? ve kaç seans gittiniz ? benim tek çarem iğneli. hormon bozuklugum var böbrek üstü bezlerinde. her yerimde tüy var ama hiç dokunulmamış ince tüyler. onlara lazer yaptıramam.mecburen iğneli yaptırıcam. acısını da geçtim iz kalmasın yeter.

Iğneli epilasyon yaptir . Lazer asla bitmez . Igneliyle biter

Yüze lazer yapmayın . Ben lazer yapan yere sordum asla yüzüne yaotrma istersen yaparim ama yaptrma ömür boyu bitmez dedi . Iğneli yaptr dedi yüzüne . ben igneli yapmıyorum yapan yer vardir bul yaptir dedi ben de igneliye basladim ve seyrek calisildi hep . Azalma oldu tabiki . Yavas yavas bitio . Hic bi sey yapmadigim icin 4 5 seansta biter dedi . Eger agda ip lazer yapsaydin 1 senede biterdi dedi . Lazerden uzak durun yüz icin . Yazik edersiniz kendinize

Gerçekten yüzünüzde hiç iz kalmadı mı ? Nasıl uyguluyordu mesela ? ve kaç seans gittiniz ? benim tek çarem iğneli. hormon bozuklugum var böbrek üstü bezlerinde. her yerimde tüy var ama hiç dokunulmamış ince tüyler. onlara lazer yaptıramam.mecburen iğneli yaptırıcam. acısını da geçtim iz kalmasın yeter.

Yok yuzumde hic iz kalmadi su an, goz altima yakin kalmisti minicik delikler seklinde onlara da bir kez uygulama yapilmisti ve cok hassas bir bolge zaten, bir daha dokundurtmadim 5 ay gibi bi surede gecti.uygulamada her bir kil kokune igneyle girilip akim veriliyor sonra o kil cimbizla cekiliyor.dogru akim verildikten sonra kil cimbizla cekilince hissetmemeniz gerek cekildigini, ben 9 seans gittim ama seanslarimin uzun surdugunu dusundugum icin baska bir yere basliycam artik bakalim, bir de hic tuylerinizi aldirmamissiniz benimkiler sakal gibiydi o yuzden sizin daha cabuk biter diye tahmin ediyorum.

Yok yuzumde hic iz kalmadi su an, goz altima yakin kalmisti minicik delikler seklinde onlara da bir kez uygulama yapilmisti ve cok hassas bir bolge zaten, bir daha dokundurtmadim 5 ay gibi bi surede gecti.uygulamada her bir kil kokune igneyle girilip akim veriliyor sonra o kil cimbizla cekiliyor.dogru akim verildikten sonra kil cimbizla cekilince hissetmemeniz gerek cekildigini, ben 9 seans gittim ama seanslarimin uzun surdugunu dusundugum icin baska bir yere basliycam artik bakalim, bir de hic tuylerinizi aldirmamissiniz benimkiler sakal gibiydi o yuzden sizin daha cabuk biter diye tahmin ediyorum.

o göz altındakiler 5 ay gibi bir sürede gecti mi ? yani kalsa da geçici izler bunlar. zaten iz kil köküne değilde akım yanlarına falan yani deriye verilirse kalıyormus. kıl çekildikten sonra acı hiseedersem zaten kil köküne akım verilmemiş demektir. 9 seans uzun bencede. akım az verildi belkide size. yüzümü aldırdım benimde yayıldı ve koyulaştı. diğer anormal bölgelerde yani sırt bel gögüs göbek falan dokunmadım. Siz hiç sarartıcı kullandınız mı ? bazı bölgelerde küçük ince ve koyu renkliler. çekilen sıkıntılara verilen paraya değmez yani.

Evet ben de az akim verildigini dusundugum icin baska bir yere basliycam ama iz konusunda soyle soyliyim cok hassas bir bolge oldugu icin kaldi bence yoksa yuzumun diger kisimlarinda da iz olurdu diye dusunuyorum, sararticiyi yuzume hic kullanmadim goz onunde bir bolge cunku, kokten cozum olsun istedim ben, ama sirtima bir kere kullandim ama imkanim el verirse oralara da yaptirmayi dusunuyorum.bir de sararticiyi gogus arasina surekli kullanan bir oda arkadaşim vardi zamanla killari uzadi ve kalinlaşti o da birakip agdaya gecmisti, aklinizda bulunsun.

Evet ben de az akim verildigini dusundugum icin baska bir yere basliycam ama iz konusunda soyle soyliyim cok hassas bir bolge oldugu icin kaldi bence yoksa yuzumun diger kisimlarinda da iz olurdu diye dusunuyorum, sararticiyi yuzume hic kullanmadim goz onunde bir bolge cunku, kokten cozum olsun istedim ben, ama sirtima bir kere kullandim ama imkanim el verirse oralara da yaptirmayi dusunuyorum.bir de sararticiyi gogus arasina surekli kullanan bir oda arkadaşim vardi zamanla killari uzadi ve kalinlaşti o da birakip agdaya gecmisti, aklinizda bulunsun.

Bende uzattıgını gördüğüm için sormak istedim.Bende her yerime yaptırmak istiyorum. Umarım sonsuza kadar kurtuluruz. Sorularımı cevapladığınız için Teşekkür ederim. Kılsız , tüysüz yıllar dilerim size :KK52:

Back