• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

olmuyor olmuyr olmyr

Bende uzattıgını gördüğüm için sormak istedim.Bende her yerime yaptırmak istiyorum. Umarım sonsuza kadar kurtuluruz. Sorularımı cevapladığınız için Teşekkür ederim. Kılsız , tüysüz yıllar dilerim size :KK52:
rica ederim akliniza takilan bir seyler olursa cekinmeden sorabilirsiniz, dediginiz gibi innsallah kurtuluruz en kisa zamanda :)

Canim, önce hormon degerlerin düzelmesi gerekir diye düsünüyorum. Bendede asiri tüy sorunu var.. Hormon degerlerim normal degil.. bana dogum kontrol hapi verdiler dengelemek icin... Bakalim bir ise yarayacakmi...
Mrb hangi ilacı verdiler hormonlarınız için düzeldimi

Hormon tedavisi oluyor musun? Çünkü olan kıl kökü yansa gitse de, hormonlarda sorun varsa yeniden kıl kökü oluşur..

Her yer tamam da şu yüz.. Bende de aynı sorun var. Pko değilim sanırım bilmiyorum hormonlarımda en son normaldi. Annem tekrar kanlarımı alıp göstercek, tedavi gerekiyorsa tedaviyle beraber lazere başlayacağım inş okul başlamadan..

Hergün saçımı salmaktan, rüzgar esince saçımı düzeltmekten bıktım.. Adım kokoşa süslüye çıktı resmen, sürekli saçınla başınla oynuyosun falan diyorlar. Halbuki o tüyler gözükmesin diye böyleyim ben.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tüylenme probleminizi çözebildiniz mi nasıl

Back