- 21 Haziran 2013
- 50
- 10
- 48
- Konu Sahibi hayat_bu_835
-
mrb..bende pko sonucu aşırı tüylenme oluştu bunun olumsuz yanlarını en cok yüz bölgemde çekiyorum 9 seans yaptım bunun bes seansı alex dört seanst diot ütüleme neyse okuyorum ve tatil nedeniyle memleketime döndüm bu nedenle diottaki beşinci seansımı ertelemek sonucunda kaldım vee yüzümü gördüğümde moralim sıfır oldu bir insanda hiç mi gelişme olmaz 9 seansın sonucu bu mu olmalı bu kadar mıı kötü sonuc alabilir bir insan bi de ben öğrenciyim o seanslrımın hepsini bursumdan veriyorum verdiğim paraya mı üzülüyüm gitmeyen kıllarıma mı üzülüyüm ömür boyu bu durumu çekeceğime mi... ne yapacağımı şaşırdım bnm gibi pko sonucu tüylenme yaşayan ve sonuc alan var mı lütfen yardm edin
bende dıot yaptırdım hıc bır sonuc alamadım en ıyısı kesın sonuc aleksandır verıyor bu bır gercek
artı annemde yaptırdı yüzü lekelendi dıotdan zaten yuzde 70 sonuc alınıyor bılgınız olsun 1500 tl kazık yedım bende
kesınlıkle dıot sonuc alabılırsınız ya da ıgnelı oda acıyor ya ama alex ıyı
benim dikkat ettiğim nokta bnm gibi pko sonucu tüylenme yaşayıp lazerden sonuc alan var mı çünkü böyle rahatsızlığı olmyan bi arkdaşım benden bir seans geç başladı ama gayet iyi sonuc aldı[/QU
ben doktora gıttım dıot lazer degıl dedıler doktor alexsandır ya da ıglenıyle sonuc alabılcemı soyledı
yanı annem dıoatu bacanda sonuc aldı yuzunde alamadı bılgınız olsun ben hıc bı yerden sonuc alamadım hotmon sonurunum var benım de
benim dikkat ettiğim nokta bnm gibi pko sonucu tüylenme yaşayıp lazerden sonuc alan var mı çünkü böyle rahatsızlığı olmyan bi arkdaşım benden bir seans geç başladı ama gayet iyi sonuc aldı
benim dikkat ettiğim nokta bnm gibi pko sonucu tüylenme yaşayıp lazerden sonuc alan var mı çünkü böyle rahatsızlığı olmyan bi arkdaşım benden bir seans geç başladı ama gayet iyi sonuc aldı
ne yaapıyıım artıık bende lazeri bırakıp kuaföre gidecem artık
Canim, önce hormon degerlerin düzelmesi gerekir diye düsünüyorum. Bendede asiri tüy sorunu var.. Hormon degerlerim normal degil.. bana dogum kontrol hapi verdiler dengelemek icin... Bakalim bir ise yarayacakmi...
pko'da bildiğim kadarıyla hormon bozukluğu oluşuyor ve hormonlar tedavi edilmezse lazer işe yaramıyor. ben öyle hatırlıyorum canım
aynen öyle bende zaten gittim doktora böyle bi doğum kontrl hapı veriyolar sonra tek çözüm lazer dediler ama işte gittim çözüm değilmiş lazerde:)
lazer yaptırdığın yerde önce hormon testi istiyorlar ve aslında hormonlar tedavi edilmeden başlamamaları gerekir lazere
sende de mi aynı durum vardı..ne yaptın peki sonra..kuaföre gittim dedin ağda mı yaptırıyordun yoksa iple mi aldryrdun
mrb..bende pko sonucu aşırı tüylenme oluştu bunun olumsuz yanlarını en cok yüz bölgemde çekiyorum 9 seans yaptım bunun bes seansı alex dört seanst diot ütüleme neyse okuyorum ve tatil nedeniyle memleketime döndüm bu nedenle diottaki beşinci seansımı ertelemek sonucunda kaldım vee yüzümü gördüğümde moralim sıfır oldu bir insanda hiç mi gelişme olmaz 9 seansın sonucu bu mu olmalı bu kadar mıı kötü sonuc alabilir bir insan bi de ben öğrenciyim o seanslrımın hepsini bursumdan veriyorum verdiğim paraya mı üzülüyüm gitmeyen kıllarıma mı üzülüyüm ömür boyu bu durumu çekeceğime mi... ne yapacağımı şaşırdım bnm gibi pko sonucu tüylenme yaşayan ve sonuc alan var mı lütfen yardm edin
sende de mi aynı durum vardı..ne yaptın peki sonra..kuaföre gittim dedin ağda mı yaptırıyordun yoksa iple mi aldryrdun
ne yaapıyıım artıık bende lazeri bırakıp kuaföre gidecem artık
Yüze ıgneli eğılasyon da uygun ve agda vs sarkıyıyor kıl donmedı sıvılcelemme yapıyor.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?