- 16 Mayıs 2009
- 849
- 2
-
- Konu Sahibi _butterfly
Deniyorum,kafama takmamaya çalışıyorum..Ama her zaman bunu yapamıyorum..Burayı takip ettiğimden beri büyütmeye çalışıyorum ama olmuyo!!!Düzz yaa,çok az bi çıkntı var:1no2: Çok şükür Allah başka dert vermesin,bunu her zaman söylüyorum ama artık büyütme konusunda umudumu kaybediyorumsenağlama Büyümüyolar,hep benim miniklerim olarak kalcaklar..:çok üzgünüm: Böyle söyleyince haksızlık ediyorum gibi geliyo,çünkü bu bi hastalık değil.İşte kendime bu konuda söz geçiremiyorum bazen,dışarda hatta en yakınımda millet rahat rahat dolaşırken,ben destekli sütyenler içinde saklıyorum benimkileri..Beni etkileyen etrafım heralde,onlara özeniyorum ve bu özenti hep olucak hayatım boyunca.Neyse,kendimi kötü hissettim bugün bu konuda arkadaşlar,moral bozmak değildi niyetim.Sağlıklı günler dilerim..:kedi:
ewt ciciş anlıyorum seni bende aynı düşünüyorum bazen benim ki 75 destekli takarken kız kardeşimin 85 takması beni gıcık ediyo napsam büyümücek gibi geliyo ama bu ara sisyah üzüm kurusunu yiyorum hep elimde çerez gibi küç içiyorum we gögüslerime de balık yagı hapıyla masaj yapmaya başladım masaj çok etkili oluyo sanki banyoda da soguk su masajı yapıp şokluyorum nasıl dersen ılık suyu tutuyorum önce sorada soguk su tutuyorum dayanabildigim kadar duruyorum soguk suyu tutup sende dene faydası olmaya başladı
ümidini kesme gülüm
onlar bizi degil biz onları yönetcez ve biz daha inatçıyız büyütcez işteeeeeeeeee :lepi: zemuszemus biz kazancaz memişler büyücek kaydirigubbakcemile5
kzlar ben de k.ü.ç aldım..yemeklerden önce birer kaşık yiyin diyo..siz çayını falan mı yapıyosunuz? "küç içiyorum" yazmış da arkadaş? nasıl tavsiye dersiniz
İnşallah canlarım,o günleri görürüz umarım.Yapmak istediğim o kadar çok şey var ki o zaman.İlk olarak kendime desteksiz,şık bi sütyen alıcam.Hep bunun hayali vardı,gelişme çağına girdiğimden beri..Hala da var..
bende de bu istek var en çok :gitme: sütyen almak tam bi işkence yaa sapıklar gibi önce sütyenin içini elliyorum ne kadar desteği var diye mafoldumben