- 28 Ekim 2008
- 6.979
- 147
- Konu Sahibi _butterfly
benim bildiğim büyütmenin tek yolu silikon protez yaptırmak arkadaşlar...Ben yaptırarak 30 yaşından sonra kadın olduğumu hissetmiştim. keşke daha önce yaptırsaymışım demiştim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim bildiğim büyütmenin tek yolu silikon protez yaptırmak arkadaşlar...Ben yaptırarak 30 yaşından sonra kadın olduğumu hissetmiştim. keşke daha önce yaptırsaymışım demiştim..
benim 2,5 seneyi geçti.. Dr. Naci Çelik yapmıştı. Doğallığından da çok memnunum. Sanki böyle doğmuş gibiyim..
canlarım merhaba
sizler için sorun olan bu durum benim için imrenilecek bir hal...
benim gögüslerim şuan 100 bedene sığmıyor, bekarım yani bebek emzirmedim düşünün sonradan ne olacak... bende küçülmelerini istiyorum.
lütfen dert etmeyin kendinize, büyük yada küçük sağlıklı olalım yeter. şuanda memekanserine karşı savaş verenleri aklımızdan çıkartmayalım lütfen...
dilerim hepimiz istediğimiz ölçülere kavuşuruz...
canım ne kadara mal oldu sana ve ağrı sızı falan oluyomu göğüslerinde
ben de aynı soruyu merak ediyorum? ne kdara mal oluyo bu ameliyat? kafaya koydum maaşa bi geçiym (daha 2 sene var ) yaptırcam
pardon ama ben sana katılmıyorum gögsümün içinde ne oldugu belirsiz bi madde olmasından sa küçük kalsın bence dogal yönden büyür kızlar wazgeçmeyin dogal yöntemlerden kaydirigubbakcemile5
bunlar bilinen bitkiler peki sen silikonun neyden yapıldıgını weya ilerde ne gibi bi yan etkisi olabilecegini biliyomusun kimseye ne siyah üzümden nede diger bitkilerden bi zarar gelmez we irade gücü herşeyi başarır dimi kızlar biz başaracaz ve burdaki herkes bunu başaracak :lepi::enbuyukkk: kızlar wazgecmek yok biz istedikten sora herşey elimizde zemuszemus
ben yaptıralı çok oldu şimdi fiyatlar 6000 civarında sanırım.. yalnız ilk 2-3 gün sağlam ağrı oluyor. Ama 4. gün iki otobüs değiştirerek işe gitmiştim.
canım bu doğal yöntemlerle göğsünü büyüten kaç kişiyi örnek verebilirsin.. Ama sadece göğsünü büyüten göğüs çevresini genişleten ya da kilo aldığı için göğsü büyüyen değil..
Umarım göğüsleriniz büyüyecek diye kilo falan almazsınız.. tabii ki bitkilerin zararı yok insana ama göğüs büyütmeye faydası olan birşey görmedim ki göğüs büyütücü haplardan kullanan arkadaşlarımda var. Vücutlarına ostrojeni yüklediler göğüsleri kadar popoları da büyüdü ve bırakınca eski hallerine döndüler..
O yüzden silikon protez hakkında biraz daha araştırma yapmanızı tavsiye ederim.. ya da içinize sinmiyorsa meyve sebze yemeye devam edin..
nar çıksın biii varryaaa hiddet ve şiddetle bekliorum kamyonla döktürücem bizim eveeee haftada 5kilo yiyicemmm o hızla yerkende söylenicem bi senedir seni bekliyorum bi çıkmadın lan nar die :roflol::roflol: