Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Olmuyo:(

benim bildiğim büyütmenin tek yolu silikon protez yaptırmak arkadaşlar...Ben yaptırarak 30 yaşından sonra kadın olduğumu hissetmiştim. keşke daha önce yaptırsaymışım demiştim..

benim bildiğim büyütmenin tek yolu silikon protez yaptırmak arkadaşlar...Ben yaptırarak 30 yaşından sonra kadın olduğumu hissetmiştim. keşke daha önce yaptırsaymışım demiştim..

canım ben ameliyattan çok korktuğum için ve bi de dokunulduğunda yapay olduğu anlaşılacak diye silikona cesaret edemiyorum.:çok üzgünüm:keşke cesaretli olsaydım da ben de yaptırsaydım.sen doğallığından memnun musun?:uhm:

bendede bu 4.gün bakalım nolcak :1ninca: buz masajımı hergün yapıyorum valla rezene spor masaj küç hurma :1ninca: bu kadar ısrara göre dünden büyümeleri lazım kaydirigubbakcemile3

benim 2,5 seneyi geçti.. Dr. Naci Çelik yapmıştı. Doğallığından da çok memnunum. Sanki böyle doğmuş gibiyim..

ben de aynı soruyu merak ediyorum? ne kdara mal oluyo bu ameliyat? kafaya koydum maaşa bi geçiym (daha 2 sene var :KK43:) yaptırcam

pardon ama ben sana katılmıyorum gögsümün içinde ne oldugu belirsiz bi madde olmasından sa küçük kalsın bence dogal yönden büyür kızlar wazgeçmeyin dogal yöntemlerden kaydirigubbakcemile5
bunlar bilinen bitkiler peki sen silikonun neyden yapıldıgını weya ilerde ne gibi bi yan etkisi olabilecegini biliyomusun kimseye ne siyah üzümden nede diger bitkilerden bi zarar gelmez we irade gücü herşeyi başarır dimi kızlar biz başaracaz ve burdaki herkes bunu başaracak :lepi::enbuyukkk: kızlar wazgecmek yok biz istedikten sora herşey elimizde zemuszemus

.........................................

Son düzenleme:
Ben çok umutsuzdum,hala da öyleyim gerçi.Yaz ayları,dekolteler de artmış durumda.Etrafıma bakmak istemiyorum artıkk!!!Büyük göğüs görmekten bıktım!! :KK43: Ama buna rağmen yılmadan devam ediyorum.

canlarım merhaba
sizler için sorun olan bu durum benim için imrenilecek bir hal...
benim gögüslerim şuan 100 bedene sığmıyor, bekarım yani bebek emzirmedim düşünün sonradan ne olacak... bende küçülmelerini istiyorum.
lütfen dert etmeyin kendinize, büyük yada küçük sağlıklı olalım yeter. şuanda memekanserine karşı savaş verenleri aklımızdan çıkartmayalım lütfen...

dilerim hepimiz istediğimiz ölçülere kavuşuruz...

canlarım merhaba
sizler için sorun olan bu durum benim için imrenilecek bir hal...
benim gögüslerim şuan 100 bedene sığmıyor, bekarım yani bebek emzirmedim düşünün sonradan ne olacak... bende küçülmelerini istiyorum.
lütfen dert etmeyin kendinize, büyük yada küçük sağlıklı olalım yeter. şuanda memekanserine karşı savaş verenleri aklımızdan çıkartmayalım lütfen...

dilerim hepimiz istediğimiz ölçülere kavuşuruz...

Bize destek olduğun için önce teşekkür ederim.Benim istediğim zaten çok büyük göğüs değil,sadece göğsüm olduğunu hissediyim;istediğim bu.Yoksa kanserle uğraşanlar,kanser olmasa da kist yüzünden ameliyat olan çok kişi var,bunları yaşamak istemeyiz tabi ki hiçbirimiz.Desteksiz sütyen takmak istiyorum,çünkü gerçekten çok rahatsız edici ve sütyeni çıkardığımda kemiklerimin acıdığını hissediyorum çoğu zaman.Belki de zararlı bi şey bu kemiklerim için,ama takmadan çıkarsam da dümdüz.Bayanım sonuçta,öyle dışarı da çıkamam.Yani söylemeye çalıştığım şey,durduk yere dert edinmiyorum.Senin durumun da zor.Umarım sen de bi yolunu bulur istediğin ölçülere kavuşursun.Göğüs küçültmek bildiğim kadarıyla daha kolay göğüs büyütmekten.Çünkü sende olan bişeyi alıyolar.Bizde ise olmayan bir şeyler yaratmaya çalışıyolar ya da biz çalışıyoruz.Umarım bu yolda emek veren herkes kavuşur dileğine..

tabi ki şükrediyoruz halimize..Allah dermanı olmayan hastalık vermesin..Ama
Ben de artık bıktım destekli sütyenden..işin ilginç yanı kızlar,ben de göğüs 75i doldurmuyor ama maşallah uçları gayet belirgin..tam bi tezat.. :))
göğsü büyük olan arkadaşım, sen spor yaparak istediğin ölçüye kavuşablirsin..fitness da özel olarak sırf göğüs bölgesini eriten hareketler yaparak gerçekten göğsü küçülen arkadaşlarım oldu..tavsiye ederim
bize gelince kızlaar küç'e devam...ama masaj yapamıyorum yaa sositososito

canım ne kadara mal oldu sana ve ağrı sızı falan oluyomu göğüslerinde

ben de aynı soruyu merak ediyorum? ne kdara mal oluyo bu ameliyat? kafaya koydum maaşa bi geçiym (daha 2 sene var :KK43:) yaptırcam

ben yaptıralı çok oldu şimdi fiyatlar 6000 civarında sanırım.. yalnız ilk 2-3 gün sağlam ağrı oluyor. Ama 4. gün iki otobüs değiştirerek işe gitmiştim.

pardon ama ben sana katılmıyorum gögsümün içinde ne oldugu belirsiz bi madde olmasından sa küçük kalsın bence dogal yönden büyür kızlar wazgeçmeyin dogal yöntemlerden kaydirigubbakcemile5
bunlar bilinen bitkiler peki sen silikonun neyden yapıldıgını weya ilerde ne gibi bi yan etkisi olabilecegini biliyomusun kimseye ne siyah üzümden nede diger bitkilerden bi zarar gelmez we irade gücü herşeyi başarır dimi kızlar biz başaracaz ve burdaki herkes bunu başaracak :lepi::enbuyukkk: kızlar wazgecmek yok biz istedikten sora herşey elimizde zemuszemus

canım bu doğal yöntemlerle göğsünü büyüten kaç kişiyi örnek verebilirsin.. Ama sadece göğsünü büyüten göğüs çevresini genişleten ya da kilo aldığı için göğsü büyüyen değil..

Umarım göğüsleriniz büyüyecek diye kilo falan almazsınız.. tabii ki bitkilerin zararı yok insana ama göğüs büyütmeye faydası olan birşey görmedim ki göğüs büyütücü haplardan kullanan arkadaşlarımda var. Vücutlarına ostrojeni yüklediler göğüsleri kadar popoları da büyüdü ve bırakınca eski hallerine döndüler..

O yüzden silikon protez hakkında biraz daha araştırma yapmanızı tavsiye ederim.. ya da içinize sinmiyorsa meyve sebze yemeye devam edin..

ben yaptıralı çok oldu şimdi fiyatlar 6000 civarında sanırım.. yalnız ilk 2-3 gün sağlam ağrı oluyor. Ama 4. gün iki otobüs değiştirerek işe gitmiştim.

canım bu doğal yöntemlerle göğsünü büyüten kaç kişiyi örnek verebilirsin.. Ama sadece göğsünü büyüten göğüs çevresini genişleten ya da kilo aldığı için göğsü büyüyen değil..

Umarım göğüsleriniz büyüyecek diye kilo falan almazsınız.. tabii ki bitkilerin zararı yok insana ama göğüs büyütmeye faydası olan birşey görmedim ki göğüs büyütücü haplardan kullanan arkadaşlarımda var. Vücutlarına ostrojeni yüklediler göğüsleri kadar popoları da büyüdü ve bırakınca eski hallerine döndüler..

O yüzden silikon protez hakkında biraz daha araştırma yapmanızı tavsiye ederim.. ya da içinize sinmiyorsa meyve sebze yemeye devam edin..

Ben silikon proteze sıcak bakmıyorum çünkü vucudumda bana ait olmayan bir şeyin bulunması beni son derece rahatsız eder zira postiş bile takamayan bir insanım,fakat silikon yaptıran insanlarıda gayet iyi anlıyorum çünkü bazen gerçekten bir çıkar yol bulunamıyor.Şİmdi burada her iki tarafında yaptığı bir hata var, göğüs büyütme hapları kilo aldırmaz yalnızca göğüsleri büyütür yani popoyu büyütmez ve selülüt yapmaz, bu ne yazıkki yanlış bilinen bir şeydir.Demekki senin arkadaşların hapların haricinde başka şeylerde kullanmışlar ve tesiri kötü olmuş.Ben iki aydır hap kullanıyorum, göğüslerim şu anda net bir beden büyüdü ve kilo almak yerine 1 kg kaybettim,yani haplar kilo aldırmaz, neysen öyle kalırsın gerçi azıcık alsam fena olmazdı hani...Gelelim ikinci duruma, bitkisel ürünler kullanıp küç takviyesi yapıp bilmem kaç tane çay içen arkadaşlar kesinlikle doğal şeylerin vucuda zararı olmaz diye düşünmesinler çünkü hapların içerisinde bulunan miktarlar vucudun dengesini bozmayacak kadardır fakat siz aynı anda hem küç, hem adaçayı hem kalan ıvır zıvırları içerek olması gereken değerlerin ne kadar üzerine çıktığınızı asla bilemezsiniz, bu yüzden çok dikkatli olun ve bu tarz şeyleri kullanırken periyodik doktor kontrollerinizi ihmal etmeyin.Aynı zamanda hap alamayıp küç kullanan yakın çevremdeki kız arkadaşlarımda şahit olduğum bir şey aynı yaGmurluk'un dediği gbi popoları büyüdü, kilo aldılar ve daha beteri selülitleri oldu! Ben küçü yalnızca 1 hafta kullandım ve o bir haftanın sonunda ufak bir kanama geçirdim, bu ostrojen oranımın artması ile alakalı bir mevzu.Çoğu arkadaş bunun iyiye işaret olduğunu söylesede bu aslında normal olan hormon dengenizin bozulduğu manasına geliyor yani ateşle oynuyorsunuz...Lütfen siz siz olun göğüs büyüteceğiz diye kendinizi yoktan yere dert sahibi yapmayın...Bu arada güle güle kullan yaGmurluk, darısı ihtiyacı olupda cesaret edemeyen tüm kızların başına...

nar çıksın biii varryaaa hiddet ve şiddetle bekliorum kamyonla döktürücem bizim eveeee haftada 5kilo yiyicemmm o hızla yerkende söylenicem bi senedir seni bekliyorum bi çıkmadın lan nar die :roflol::roflol:

nar çıksın biii varryaaa hiddet ve şiddetle bekliorum kamyonla döktürücem bizim eveeee haftada 5kilo yiyicemmm o hızla yerkende söylenicem bi senedir seni bekliyorum bi çıkmadın lan nar die :roflol::roflol:

Ben anladım zaten göğüslerim neden küçük kaldı, annem bana hiç nar yedirmezdi taneleri ortaya saçılıyor leke yapıyor diye, ah anne ah gördün mü ettiklerini, senin kocaman göğüslerin var benimki dehlen çuşlan büyüyor hahahaha

X