canım kıl-tüy derdini çekmeyen bilmez.
bir-iki tüycük için bile ağıtlar yakanlar gördüm.
bizim ailede genetik bir tüy sorunu var,aynen senin gibi bir ablamız vardı,şimdi tertemiz yüzü.
hem evlendi sonradan,hem de çocuğu oldu.
sen lazerden de mi sonuç alamadın? kaç seans yaptırdın?
Bu da dert mi
Elbette senin için sıkıntı çünkü daha büyük bir derdin yok ne güzel
Lazer sonuç vermediyse iğneli epilasyon daha etkili diye duymuştum
benimde yüzümde ve boynumda çıkıyor. 3 sene epilsayona gittim daha çok arttırdı. başka alma yöntemleri yaptım şimdi yine başladım epilasyona. bende bir ara kendimden nefret ediyodum ama bu intihar sebebi değil tabiki çekmeyende anlamaz. bende bir ara aynalara küsmüştüm. yüzümle uğraşmaktan yara batık içindeydi. sözlüyüm bende oda biliyo bu durumu ve dert etmiyo. dalga bile geçiyoruz bazen çeyizine traş takımı alalım falan diye rahatlatıyo beni sorun değil benim için diyo. bende artık o kadar takmıyorum epilasyon bitirmesede çıkma süresini uzatıp kılları inceltiyo. bu kadar üzme kendini
senin lazer epilasyonmu
lazer epilasyona gittim 3 sene ve sonuç alamadım inceler bile kalınlaşmıştı çokta canım yanıyodu. ağda yaptırdım sonra iple almaya başladım oda sivilce yaptı. epilasyon aletiyle almaya başladım oda batık yaptı. internette araştırırken ütüleme epilasyon diye bişey okudum yapan yeri buldum. 1 seans yaptırdım daha inceltti ve çıkma süresini uzattı 2 aydır rahatım çıkanlarda tüy gibi. tam bitermi bilmiyorum ama en azından hergün uğraşma derdinden kurtuldum ve canım yanmıyor.
canım ütüleme epilasyonda boş git iğneli yaptır kurtul daha iyi bide nerde yaşıyorsun eğer istanbulsa sana bi adres veririm oraya git ben daha gidemedim istanbunbulda olmadığım için bi tanıdığım yaptrdı 3 ay içinde kurtuldu 2yıldırda çıkmıyo
inan varya döktüğüm paranın haddi hesabı yk. izmitte oturuyorum ben burda da yapan yerler var ama oda can acıtıyomuş, bunu bi süre deniyim diyorum en azından kıllarda incelme olur. benimkide öyle iğneliyle baş edilicek gibi değil. gittimi bütün maaşı orda bırakmam gerekir.
küçükken son bacağınm ve belim yanmıştı hala soltarafta izi var neyse bununla yaşamaya alışmıştım fakat şimdide vücümun her tarafı yüzüm boynum da dahi kıllanma oldu artık başedemiyorum sosyal yaşantım bitti test yaptır hormoneldir dediler yaptırdım bişi çıkmadı lazer epilasyon işe yaramadı nişanlıyım bu durum beni mahfediyo ölmek için dua ediyorum belki abartıyorsun diceksiniz ama aynalara bakamıyorum bu çok farklı bi psikolojiymiş kafayı yemek üzereyim
küçükken son bacağınm ve belim yanmıştı hala soltarafta izi var neyse bununla yaşamaya alışmıştım fakat şimdide vücümun her tarafı yüzüm boynum da dahi kıllanma oldu artık başedemiyorum sosyal yaşantım bitti test yaptır hormoneldir dediler yaptırdım bişi çıkmadı lazer epilasyon işe yaramadı nişanlıyım bu durum beni mahfediyo ölmek için dua ediyorum belki abartıyorsun diceksiniz ama aynalara bakamıyorum bu çok farklı bi psikolojiymiş kafayı yemek üzereyim
biz ne istersek Rabbim onu verir..
siz intiharı ölümü istiyosunuz..
belki başına gelmeyen ne anlar diyeceksiniz ama inanın insanların ne sorunları var..
sizin yaşlarınızda aşık olmak, nişanlanmak, evlenip yuva kurmak isteyenler, felçli olduğu için yada ne bileyim gözleri görmediği, konuşamadıkları için
veya kanser oldukları için bu hayallerine veda ediyolar..
bide onları düşünün ve şükredin..
dediğim gibi biz Rabbimden ne istersek O bize onu verir..
siz ölümü istiyorum demek yerine, şu mübarek günlerde ellerinizi bu derdiniz için açın O'na..
eğer samimi ve ihlaslı bi şekilde isterseniz O verir, buna inanın..
maddi yönüylede, epilasyonlar, lazerler, ağdalar..
o kadar çok şey varki;
mutlaka bulunur derdiniz çaresi..
lütfen ölümü bu kadar kolay düşünmeyin..
mutluluklar nişanlınızlada
Sevgili Milida;
Yaşadığınız estetik bir problem, sizin kendinize olan güveninizi ve inancınızı etkilemiş. Bence asıl çözülmesi gereken problem bu... Estetik sıkıntınızı çözmek için birçok alternatif çözüm bulunabilir. Ama anladığım kadarıyla siz sadece birkaç deneme yapıp sonra vazgeçmişsiniz... Bir anlamda kendinizi mahkum etmişsiniz. Kendinizi hiçbir zaman düzelmeyeceğinize, hiçbir yöntemden sonuç alamayacağınıza ve nişanlınızın sizi beğenmeyeceğine inandırmışsınız...
Halbuki, bunların hiçbiri, sizin kendi yaşamınızdan vazgeçmeniz kadar önemli değil... Öncelikle kendinize inancınızı yeniden kazanmanız gerekir. siz estetik görünümünüzden bağımsız olarak, çok değerlisiniz. Dış görünüşünüzün nasıl olduğu bu gerçeği hiçbir şekilde değiştirmeyecek.
Dilerseniz kendinizi daha iyi hissetmek ve ölümle ilgili düşünceleri kafanızdan atmak için bir uzmandan 2-3 seans destek alabilirsiniz.
Sevgiler
arkadaşlar sabrım kalmadı ölmek istiyorum intihar edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?