• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölmek istiyorum her gün dua ediyorum ölmek için

canım kıl-tüy derdini çekmeyen bilmez.
bir-iki tüycük için bile ağıtlar yakanlar gördüm.
bizim ailede genetik bir tüy sorunu var,aynen senin gibi bir ablamız vardı,şimdi tertemiz yüzü.
hem evlendi sonradan,hem de çocuğu oldu.

sen lazerden de mi sonuç alamadın? kaç seans yaptırdın?

evet canım lazer çoğltıyo tan bipara tuzağı iğneli epilasyon kesin çözümmüş yaptıran tanıdığım var bende yaptırmayı düşünüyorum zorlu bi süreç olacak benim için dua edin bana ne olur artık kurtulmak istiyorum çekmeyen bilemezbi sivlcemiz bile çıktığı zman suratımız sanki kusrlumuş gibi geliyo ki sivlce kendi kendine gidiyorken kılı düşün artıkşu bayramı bi atlatayım allahın izniyle bide kurtulmaya gidicem

Bu da dert mi
Elbette senin için sıkıntı çünkü daha büyük bir derdin yok ne güzel
Lazer sonuç vermediyse iğneli epilasyon daha etkili diye duymuştum

benimde yüzümde ve boynumda çıkıyor. 3 sene epilsayona gittim daha çok arttırdı. başka alma yöntemleri yaptım şimdi yine başladım epilasyona. bende bir ara kendimden nefret ediyodum ama bu intihar sebebi değil tabiki çekmeyende anlamaz. bende bir ara aynalara küsmüştüm. yüzümle uğraşmaktan yara batık içindeydi. sözlüyüm bende oda biliyo bu durumu ve dert etmiyo. dalga bile geçiyoruz bazen çeyizine traş takımı alalım falan diye rahatlatıyo beni sorun değil benim için diyo. bende artık o kadar takmıyorum epilasyon bitirmesede çıkma süresini uzatıp kılları inceltiyo. bu kadar üzme kendini

benimde yüzümde ve boynumda çıkıyor. 3 sene epilsayona gittim daha çok arttırdı. başka alma yöntemleri yaptım şimdi yine başladım epilasyona. bende bir ara kendimden nefret ediyodum ama bu intihar sebebi değil tabiki çekmeyende anlamaz. bende bir ara aynalara küsmüştüm. yüzümle uğraşmaktan yara batık içindeydi. sözlüyüm bende oda biliyo bu durumu ve dert etmiyo. dalga bile geçiyoruz bazen çeyizine traş takımı alalım falan diye rahatlatıyo beni sorun değil benim için diyo. bende artık o kadar takmıyorum epilasyon bitirmesede çıkma süresini uzatıp kılları inceltiyo. bu kadar üzme kendini

senin lazer epilasyonmu

senin lazer epilasyonmu

lazer epilasyona gittim 3 sene ve sonuç alamadım inceler bile kalınlaşmıştı çokta canım yanıyodu. ağda yaptırdım sonra iple almaya başladım oda sivilce yaptı. epilasyon aletiyle almaya başladım oda batık yaptı. internette araştırırken ütüleme epilasyon diye bişey okudum yapan yeri buldum. 1 seans yaptırdım daha inceltti ve çıkma süresini uzattı 2 aydır rahatım çıkanlarda tüy gibi. tam bitermi bilmiyorum ama en azından hergün uğraşma derdinden kurtuldum ve canım yanmıyor.

lazer epilasyona gittim 3 sene ve sonuç alamadım inceler bile kalınlaşmıştı çokta canım yanıyodu. ağda yaptırdım sonra iple almaya başladım oda sivilce yaptı. epilasyon aletiyle almaya başladım oda batık yaptı. internette araştırırken ütüleme epilasyon diye bişey okudum yapan yeri buldum. 1 seans yaptırdım daha inceltti ve çıkma süresini uzattı 2 aydır rahatım çıkanlarda tüy gibi. tam bitermi bilmiyorum ama en azından hergün uğraşma derdinden kurtuldum ve canım yanmıyor.

canım ütüleme epilasyonda boş git iğneli yaptır kurtul daha iyi bide nerde yaşıyorsun eğer istanbulsa sana bi adres veririm oraya git ben daha gidemedim istanbunbulda olmadığım için bi tanıdığım yaptrdı 3 ay içinde kurtuldu 2yıldırda çıkmıyo

canım ütüleme epilasyonda boş git iğneli yaptır kurtul daha iyi bide nerde yaşıyorsun eğer istanbulsa sana bi adres veririm oraya git ben daha gidemedim istanbunbulda olmadığım için bi tanıdığım yaptrdı 3 ay içinde kurtuldu 2yıldırda çıkmıyo

inan varya döktüğüm paranın haddi hesabı yk. izmitte oturuyorum ben burda da yapan yerler var ama oda can acıtıyomuş, bunu bi süre deniyim diyorum en azından kıllarda incelme olur. benimkide öyle iğneliyle baş edilicek gibi değil. gittimi bütün maaşı orda bırakmam gerekir. :52:

inan varya döktüğüm paranın haddi hesabı yk. izmitte oturuyorum ben burda da yapan yerler var ama oda can acıtıyomuş, bunu bi süre deniyim diyorum en azından kıllarda incelme olur. benimkide öyle iğneliyle baş edilicek gibi değil. gittimi bütün maaşı orda bırakmam gerekir. :52:

öyle baş edebilcek gibi değil mi yani çokmu fazla seyrek seyrek değilmi :34:

küçükken son bacağınm ve belim yanmıştı hala soltarafta izi var neyse bununla yaşamaya alışmıştım fakat şimdide vücümun her tarafı yüzüm boynum da dahi kıllanma oldu artık başedemiyorum sosyal yaşantım bitti test yaptır hormoneldir dediler yaptırdım bişi çıkmadı lazer epilasyon işe yaramadı nişanlıyım bu durum beni mahfediyo ölmek için dua ediyorum belki abartıyorsun diceksiniz ama aynalara bakamıyorum bu çok farklı bi psikolojiymiş kafayı yemek üzereyim

çıldırmış olmalısın Allahın gücüne gider.
Sınanıyorsun belliki saçmalama ölmek istiyorum intihar edicem falan bende bişey sandım geçmiş olsun canım ama bu kadar büyütme kendinle barışık ol bi şekilde çözüm bulunur .

Son düzenleme:
küçükken son bacağınm ve belim yanmıştı hala soltarafta izi var neyse bununla yaşamaya alışmıştım fakat şimdide vücümun her tarafı yüzüm boynum da dahi kıllanma oldu artık başedemiyorum sosyal yaşantım bitti test yaptır hormoneldir dediler yaptırdım bişi çıkmadı lazer epilasyon işe yaramadı nişanlıyım bu durum beni mahfediyo ölmek için dua ediyorum belki abartıyorsun diceksiniz ama aynalara bakamıyorum bu çok farklı bi psikolojiymiş kafayı yemek üzereyim

biz ne istersek Rabbim onu verir..
siz intiharı ölümü istiyosunuz..
belki başına gelmeyen ne anlar diyeceksiniz ama inanın insanların ne sorunları var..
sizin yaşlarınızda aşık olmak, nişanlanmak, evlenip yuva kurmak isteyenler, felçli olduğu için yada ne bileyim gözleri görmediği, konuşamadıkları için
veya kanser oldukları için bu hayallerine veda ediyolar..
bide onları düşünün ve şükredin..
dediğim gibi biz Rabbimden ne istersek O bize onu verir..
siz ölümü istiyorum demek yerine, şu mübarek günlerde ellerinizi bu derdiniz için açın O'na..
eğer samimi ve ihlaslı bi şekilde isterseniz O verir, buna inanın..
maddi yönüylede, epilasyonlar, lazerler, ağdalar..
o kadar çok şey varki;
mutlaka bulunur derdiniz çaresi..
lütfen ölümü bu kadar kolay düşünmeyin..
mutluluklar nişanlınızlada :71:

biz ne istersek Rabbim onu verir..
siz intiharı ölümü istiyosunuz..
belki başına gelmeyen ne anlar diyeceksiniz ama inanın insanların ne sorunları var..
sizin yaşlarınızda aşık olmak, nişanlanmak, evlenip yuva kurmak isteyenler, felçli olduğu için yada ne bileyim gözleri görmediği, konuşamadıkları için
veya kanser oldukları için bu hayallerine veda ediyolar..
bide onları düşünün ve şükredin..
dediğim gibi biz Rabbimden ne istersek O bize onu verir..
siz ölümü istiyorum demek yerine, şu mübarek günlerde ellerinizi bu derdiniz için açın O'na..
eğer samimi ve ihlaslı bi şekilde isterseniz O verir, buna inanın..
maddi yönüylede, epilasyonlar, lazerler, ağdalar..
o kadar çok şey varki;
mutlaka bulunur derdiniz çaresi..
lütfen ölümü bu kadar kolay düşünmeyin..
mutluluklar nişanlınızlada :71:

teşekkür ederim iyi dilekleriniz için sağolun inanın bana her gün bunu yapıyorum ellerimi açıp dua ediyorum her saniye her dakika ve şunuda iyi biln eğer bu durumda ben değil başkası olsa ve bu yazılanları okusam aynı sizin gibi yaklaşırdım ama diyorum ya çok farklı bi psikoloji insanı inanılmaz derecede yıpratan ve depresyona sokan bişey neyse şimdilik daha iyi hissediyorum bi yer buldum bayramdan sonra oraya gidecem bütün umutlarımı ALLAHIN izniyle oraya bağladım inşallah bi çözüm olurda artık bunları konuşmam:

bu kıl tüy sorununu bu kadar takmamalısın ya benim bildiğin sakallı kız arkadşım var ve de her gayet yakışıklı çocuklarla çıkıyor. hiç taktığı yok arada bir aldırıyor ama yüzü tüy içinde gezdiği zamanlarda oldu.
bunun dışında en acılısı da olsa iğneli epilasyon yaptırır kurtulursun ya da her gün ağda yaparsın o kadar büyük bir dertse bu.

aman tanrım kadınları ne hale soktular toplum, medya vb. bir kusurum var diye ölmeyi düşünenler bile varmış.:19:

ayrıca uygun bir yere bir başlık aç seni baştan yaratmak için önerilerde bulunur arkadaşlar. değişim geçirince kendine güvenin öyle bir gelir ki, öyle bir gelir ki anlatamam:1:

Son düzenleme:

Sevgili Milida;
Yaşadığınız estetik bir problem, sizin kendinize olan güveninizi ve inancınızı etkilemiş. Bence asıl çözülmesi gereken problem bu... Estetik sıkıntınızı çözmek için birçok alternatif çözüm bulunabilir. Ama anladığım kadarıyla siz sadece birkaç deneme yapıp sonra vazgeçmişsiniz... Bir anlamda kendinizi mahkum etmişsiniz. Kendinizi hiçbir zaman düzelmeyeceğinize, hiçbir yöntemden sonuç alamayacağınıza ve nişanlınızın sizi beğenmeyeceğine inandırmışsınız...

Halbuki, bunların hiçbiri, sizin kendi yaşamınızdan vazgeçmeniz kadar önemli değil... Öncelikle kendinize inancınızı yeniden kazanmanız gerekir. siz estetik görünümünüzden bağımsız olarak, çok değerlisiniz. Dış görünüşünüzün nasıl olduğu bu gerçeği hiçbir şekilde değiştirmeyecek.

Dilerseniz kendinizi daha iyi hissetmek ve ölümle ilgili düşünceleri kafanızdan atmak için bir uzmandan 2-3 seans destek alabilirsiniz.
Sevgiler

Sevgili Milida;
Yaşadığınız estetik bir problem, sizin kendinize olan güveninizi ve inancınızı etkilemiş. Bence asıl çözülmesi gereken problem bu... Estetik sıkıntınızı çözmek için birçok alternatif çözüm bulunabilir. Ama anladığım kadarıyla siz sadece birkaç deneme yapıp sonra vazgeçmişsiniz... Bir anlamda kendinizi mahkum etmişsiniz. Kendinizi hiçbir zaman düzelmeyeceğinize, hiçbir yöntemden sonuç alamayacağınıza ve nişanlınızın sizi beğenmeyeceğine inandırmışsınız...

Halbuki, bunların hiçbiri, sizin kendi yaşamınızdan vazgeçmeniz kadar önemli değil... Öncelikle kendinize inancınızı yeniden kazanmanız gerekir. siz estetik görünümünüzden bağımsız olarak, çok değerlisiniz. Dış görünüşünüzün nasıl olduğu bu gerçeği hiçbir şekilde değiştirmeyecek.

Dilerseniz kendinizi daha iyi hissetmek ve ölümle ilgili düşünceleri kafanızdan atmak için bir uzmandan 2-3 seans destek alabilirsiniz.
Sevgiler

teşşekkürler evet aynen dediğniz gibi bir durumdayım ve ben bu problemi çözmek istedikçe imkanlarım sanki kısıtlanıyormuş gibi bir çok insan var benim gibi hatta daha beter olanlar ama herkesin psikolojisi farklı olabiliyor kimisi takımıyor gibi görünsede takıyor kimisi açıkça belirtiyor kimiside gerçekten takmıyor ama nedense bi türlü kendime gelemiyorum ve bunun için hergün düşünüyorum acaba eskisi gibi olabilecekmiyim hiç kimse değil ben bu rahatsız olduğum görüntümden kurtulabilecekmiyim evet bunun çözümü yok değil ama benden çok uzakta ve imkanlarımı zorluyo.... ilginiz için teşekkür ederim

Psikolojik yardim almalisin . Boylece tuyleri çok buyuk bir problem yapmaktan kurtulursun.
Tuy sorununu asmak sabir ve zaman isteyebilir. Ama sonuç almak hiçte imkansiz degil, bunu unutma.
Neler oldu son mesajindan sonra herhangi bir adim attin mi, gelisme var mi?

iyi hoş söylüyosunda imaknım yokki aşabileyim psikolojik yardım almaya çalıştım bana dedikleri şey sen bunlarla olduğun ve bunları görüdğün sürece psikolojin düzelmez dedikleri bu evet bi çok alternatif çözümü var biliyorum ama imakanım yokki ne maddi ne manevi ne kimse yardım edebiliyo neden yaşadığım şehirde tek başıma yapabileceğim hiç bişi yok çünkü küçük bi şehir ALLAHTAN BAŞKA KİMSE YARDIM EDEMZ BANA ...

arkadaşlar sabrım kalmadı ölmek istiyorum intihar edicem

canım doktora gittim diyosun ama bence senin sorunun yine hormonal.adetinin 2.ve ya 3 .günü gidip tahlil vermen hormonlarına baktırman gerekiyor.Kesinlikle çözümü olmayan bişi değildir.Ve mutlaka bir sebebi vardır bence yine doktora gitmelisin.Ayrıca bu senin belli ki imtihanın ölmek istiyorum intihar edicem yerine çözüm yollarını ara ve dua et.Allah yardımcın olsun

bütün kıl mıl mevzusunu aştım tedavi oldum şuan tamamen bitmiş değiller ama o arada evlendim ve şuan hamileyim onun için tedaviye devam edemiyorumm amannn kıl da neymiş diyorum şimdi ne kadar da tak mışım kafama şuan çenemde uzun uzun kıllar var ama umrumda değil bebeğim doğduktan sonra tekrar başlıcam tedaviye ama üzüldüğüm için değil bakım olsun diye benimle bu konu hakkında konuşan herkesin bilmesini istediğim için yazdım hayatta en güzel şey anı yaşamaktır ölüm dışıında her şeye bir çare vardır. .şimdi eşim ve inşallah gelecek olan oğlum la çok mutluyum herkese sağlıkla günler ve yarınlar diliyorum......

Back