Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
küçükken son bacağınm ve belim yanmıştı hala soltarafta izi var neyse bununla yaşamaya alışmıştım fakat şimdide vücümun her tarafı yüzüm boynum da dahi kıllanma oldu artık başedemiyorum sosyal yaşantım bitti test yaptır hormoneldir dediler yaptırdım bişi çıkmadı lazer epilasyon işe yaramadı nişanlıyım bu durum beni mahfediyo ölmek için dua ediyorum belki abartıyorsun diceksiniz ama aynalara bakamıyorum bu çok farklı bi psikolojiymiş kafayı yemek üzereyim
evet öyle ama diyorum ya başedemiyorum çok hızılı çıkıyolar rahat bişi giyemiyorum nefret ediyorum kendimden hatta artık nişanlımla bile konuşmak istemiyorum evlendiğimizde sosyal yaşantımı çok etkiliycek hep eksik yaşaıycam bu çok zoruma gidiyo uykularım bile uyku değil kabus görüyorum her gece
Canım bişey diyim mi kafana ne kadar takarsan o kadar büyür
Bi de ben bu istenmeyen tüyler topiğinde bi konu gördüm
http://www.kadinlarkulubu.com/isten...sorunumuza-pencereden-bakmayi-oneriyorum.html
Ona göre dene belki daha yavaş çıkar bundan sonra ben başlıcam mesela ona göre denemeye
Lütfen bu kadar ufak konuları kendine dert etme hele ölmeyi filan hiç düşünme
Evleniceksin bak ne kadar güzel,güzel şeylere yoğunlaş
küçükken son bacağınm ve belim yanmıştı hala soltarafta izi var neyse bununla yaşamaya alışmıştım fakat şimdide vücümun her tarafı yüzüm boynum da dahi kıllanma oldu artık başedemiyorum sosyal yaşantım bitti test yaptır hormoneldir dediler yaptırdım bişi çıkmadı lazer epilasyon işe yaramadı nişanlıyım bu durum beni mahfediyo ölmek için dua ediyorum belki abartıyorsun diceksiniz ama aynalara bakamıyorum bu çok farklı bi psikolojiymiş kafayı yemek üzereyim
evet ama bide yüz boyun konu olunca başa çıkamıyosun insan kaşıyla bıyğıyla bile zor uğraşırken düşün artık her gece yatmadan allahım uyandığımda onları görmeyeyim diyorum bu çok kötü bişey gelinliği bile nasıl giyerim diye düşünüyorum inanın bana hergününm ağlamakla geçiyo
arkadasim konu buysa ben daha nediyim sana korkuttun beni zannettim tecavuz veya kotu bisey,
sana gelelim,
nisanlin senin o halini hic gormedimi, gormediyse soyle veya goster,
seni oyle kabul etmesi lazim ve sana destek olup beraber cozum arayinki sende kendini
guclu hissedersin, boyle olmeyi falan cikar aklindan,
yuzunde veya herhangi biyerinde kil buyuyo diye oleceksin anladik, peki
allahin huzuruna nasil cikican, senden hesap sorulmicakmi allahin yarattigini nasil begenmezsin isyan edersin diye, lutfen boyle seyler icin sabretmeyi sukretmeyi ve care aramayi hic bir zaman birakmayin. isyan etmis oluyosunuz.
söyledim her nekadar destewk çıksada bu halimi görmedi daha burda değil zaten şehir dışında gelicek görecek diye ödüm kopuyo ki bu evleneceğim insan düşün artık ama herşey bi kenara ben kendimi öyle görmekten rahatsız oluuyorum
evet ama bide yüz boyun konu olunca başa çıkamıyosun insan kaşıyla bıyğıyla bile zor uğraşırken düşün artık her gece yatmadan allahım uyandığımda onları görmeyeyim diyorum bu çok kötü bişey gelinliği bile nasıl giyerim diye düşünüyorum inanın bana hergününm ağlamakla geçiyo