• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölmek istiyorum her gün dua ediyorum ölmek için

küçükken son bacağınm ve belim yanmıştı hala soltarafta izi var neyse bununla yaşamaya alışmıştım fakat şimdide vücümun her tarafı yüzüm boynum da dahi kıllanma oldu artık başedemiyorum sosyal yaşantım bitti test yaptır hormoneldir dediler yaptırdım bişi çıkmadı lazer epilasyon işe yaramadı nişanlıyım bu durum beni mahfediyo ölmek için dua ediyorum belki abartıyorsun diceksiniz ama aynalara bakamıyorum bu çok farklı bi psikolojiymiş kafayı yemek üzereyim

Canım yanık için geçmiş olsun
Diğer sorun için de eğer hormonal bişey yoksa aldırcaksın yani
Çok mu hızlı çıkıyo bilmiyorum da ağdaya başla her ay düzenli alırsın
Ben daha yeni göbeğimi filan aldım,herkeste olan bişey
Bence kendine çok sıkıntı yapmışsın,nişanlıymışsın da, seni beğenmese nişanlanmazdı heralde değil mi?

küçükken son bacağınm ve belim yanmıştı hala soltarafta izi var neyse bununla yaşamaya alışmıştım fakat şimdide vücümun her tarafı yüzüm boynum da dahi kıllanma oldu artık başedemiyorum sosyal yaşantım bitti test yaptır hormoneldir dediler yaptırdım bişi çıkmadı lazer epilasyon işe yaramadı nişanlıyım bu durum beni mahfediyo ölmek için dua ediyorum belki abartıyorsun diceksiniz ama aynalara bakamıyorum bu çok farklı bi psikolojiymiş kafayı yemek üzereyim

ne olur başka bi çaresi yokmu bu illettin belki biri bişi der diye okadar umutlanıyorum ki

evet öyle ama diyorum ya başedemiyorum çok hızılı çıkıyolar rahat bişi giyemiyorum nefret ediyorum kendimden hatta artık nişanlımla bile konuşmak istemiyorum evlendiğimizde sosyal yaşantımı çok etkiliycek hep eksik yaşaıycam bu çok zoruma gidiyo uykularım bile uyku değil kabus görüyorum her gece

evet öyle ama diyorum ya başedemiyorum çok hızılı çıkıyolar rahat bişi giyemiyorum nefret ediyorum kendimden hatta artık nişanlımla bile konuşmak istemiyorum evlendiğimizde sosyal yaşantımı çok etkiliycek hep eksik yaşaıycam bu çok zoruma gidiyo uykularım bile uyku değil kabus görüyorum her gece

Canım bişey diyim mi kafana ne kadar takarsan o kadar büyür
Bi de ben bu istenmeyen tüyler topiğinde bi konu gördüm

http://www.kadinlarkulubu.com/isten...sorunumuza-pencereden-bakmayi-oneriyorum.html

Ona göre dene belki daha yavaş çıkar bundan sonra ben başlıcam mesela ona göre denemeye
Lütfen bu kadar ufak konuları kendine dert etme hele ölmeyi filan hiç düşünme
Evleniceksin bak ne kadar güzel,güzel şeylere yoğunlaş

Canım bişey diyim mi kafana ne kadar takarsan o kadar büyür
Bi de ben bu istenmeyen tüyler topiğinde bi konu gördüm

http://www.kadinlarkulubu.com/isten...sorunumuza-pencereden-bakmayi-oneriyorum.html

Ona göre dene belki daha yavaş çıkar bundan sonra ben başlıcam mesela ona göre denemeye
Lütfen bu kadar ufak konuları kendine dert etme hele ölmeyi filan hiç düşünme
Evleniceksin bak ne kadar güzel,güzel şeylere yoğunlaş

evet ama bide yüz boyun konu olunca başa çıkamıyosun insan kaşıyla bıyğıyla bile zor uğraşırken düşün artık her gece yatmadan allahım uyandığımda onları görmeyeyim diyorum bu çok kötü bişey gelinliği bile nasıl giyerim diye düşünüyorum inanın bana hergününm ağlamakla geçiyo

ne kadar kötü bi durum olabilir?
intihar etme saçmalığı da nedir bu gençlerde yaaaaa:47:
canım azcık ilmihal bilgin yok mu Allahın verdiği canı kendi alan biri aynen cinayet işleyen gibidir
yani ölüp gidicen ve cehennemin dibini boylucan ve hem dünyan hem ahiretin zehir olacak
eyyüp peygamber kadar hastalıklarla imtihan olmamışsındır eminim.
ama o sabretti ve isyan etmedi
sonunda kurtuldu
sence insanlara örnek değil mi peygamberlerin çektiği sıkıntılar,hastalıklar vs..
Allah bize nerde nasıl hareket edeceğimizi en sevdiği kullarına(peygamberlerine) dert verip derman aratarak yol göstermiş
sen ise imtihanı kaybetmeyi göze almışsın ve bide isyan ediyosun
azcık gönlünü Allah'a çevir ve sabret
bunlar çaresi olmayan şeyler değil
bu arada geçmiş olsun inşaallah herşey düzelir
bide dua istemeyi dene...

evet ama bide yüz boyun konu olunca başa çıkamıyosun insan kaşıyla bıyğıyla bile zor uğraşırken düşün artık her gece yatmadan allahım uyandığımda onları görmeyeyim diyorum bu çok kötü bişey gelinliği bile nasıl giyerim diye düşünüyorum inanın bana hergününm ağlamakla geçiyo

Sarartmayı denemiş miydin, ya da alıyo musun onları?

arkadasim konu buysa ben daha nediyim sana korkuttun beni zannettim tecavuz veya kotu bisey,
sana gelelim,
nisanlin senin o halini hic gormedimi, gormediyse soyle veya goster,
seni oyle kabul etmesi lazim ve sana destek olup beraber cozum arayinki sende kendini
guclu hissedersin, boyle olmeyi falan cikar aklindan,
yuzunde veya herhangi biyerinde kil buyuyo diye oleceksin anladik, peki
allahin huzuruna nasil cikican, senden hesap sorulmicakmi allahin yarattigini nasil begenmezsin isyan edersin diye, lutfen boyle seyler icin sabretmeyi sukretmeyi ve care aramayi hic bir zaman birakmayin. isyan etmis oluyosunuz.

saratma uzatıyo daha beter etti en sonunda aldım şimdi başa çıkamıyorum biliyorum ALLAHIN VERİĞİ CANI allah alır ZATEN BUNDAN KORKMASAYDIM ŞİMDİ BURDA BUNLARI YAZIYOR OLMAZDIM AMA NE YAPSAM AKLIMDAN ÇIKMIYO BİLMİYORUM ÇARESİZ VE KENDİNE GÜVENSİZ Bİ İNSAN OLDUM ÇIKTIm GERÇEKTEN NE YAPACAĞIMI ŞAŞIRDIM BAYRAM YAKLAŞIYO VE BEN KIYAFET BİLE BAKMIYORUM kendime bakmıyorum çünkü bu illet kendine ne kadar bakarsan bak çirkin gösteriyo

hızlı çıkması iyi deği tabiki ama dikkatli olup sık sık yapmalısın lazer agda falan bence bu kadar abartacağın birsey değil. hormon testini başka doktorla yinele derim benimde cene altımda vardı hormonlarda bişey çıkmadı cok az ama 5-6 tane lazere gittim 2-3 seans ve oradan dedilerki bunan sonrasını iğneli yaptır geçer azalır iğneli yaptırıyorum şimdi.
lazeri neden bıraktın?? sonuç veriyor çunkü çıkmasını geciktiriyor ve azaltıyor.
ama buna yenilip hayatını bunun gerisine bırakma. barışık ol bende nişanlıydım görümcem gördü "aa evet var 1 kez çekmiştim boyle 5-6 tel çıktı lazre gidiyorum" demiştim eşimde biliyo onların kusurları yokmu yada biz sana bişeyler anlatmaya çalışanların... seni öyle seven biri var... kıl geçici ya çil kaplı olsaydı yüzün yada yara ? ki onda bile çok yakın bi gelinimiz var ailemizde yüzü çil kapalı ama görmuyoruz bile hem çok güzel hemde çok seviyoruz. dışardan yeni tanıyan birisi sorunca çilli olduğğunu hatırlıyoruz.
şöyle düşün her an bakımlı olmalısın her an dikkat etmelisin buda seni tamiz ve güzel ve bakımlı tutcaktır. bence nişanlında çevrende şanslı olacaktır her zaman bakımlı kalabildiğin için.

arkadasim konu buysa ben daha nediyim sana korkuttun beni zannettim tecavuz veya kotu bisey,
sana gelelim,
nisanlin senin o halini hic gormedimi, gormediyse soyle veya goster,
seni oyle kabul etmesi lazim ve sana destek olup beraber cozum arayinki sende kendini
guclu hissedersin, boyle olmeyi falan cikar aklindan,
yuzunde veya herhangi biyerinde kil buyuyo diye oleceksin anladik, peki
allahin huzuruna nasil cikican, senden hesap sorulmicakmi allahin yarattigini nasil begenmezsin isyan edersin diye, lutfen boyle seyler icin sabretmeyi sukretmeyi ve care aramayi hic bir zaman birakmayin. isyan etmis oluyosunuz.

söyledim her nekadar destewk çıksada bu halimi görmedi daha burda değil zaten şehir dışında gelicek görecek diye ödüm kopuyo ki bu evleneceğim insan düşün artık ama herşey bi kenara ben kendimi öyle görmekten rahatsız oluuyorum

söyledim her nekadar destewk çıksada bu halimi görmedi daha burda değil zaten şehir dışında gelicek görecek diye ödüm kopuyo ki bu evleneceğim insan düşün artık ama herşey bi kenara ben kendimi öyle görmekten rahatsız oluuyorum

sanırım herkes aynı şeyi söylüyor ben sağlıklı düşünemiyorum artık hem öncesinde yaşadığım sıkıntılar ve şimdide bu kaldıramıyorum artık çabuk yordu beni hayat daha 20 yaşındayım ve son yaşım olacak destekleriniz çok teşekkür ederim bu durumda siz olsanız bende aynı yorumları yapardım size umut verebilmek için .......tekrar teşekkür ederim

bak canim benimde yüzümde kil sorunu vardi.halada var.Inan ki yillarca igneli epilasyona gittim.Sabirla ve azalttim.su an 40 yasindayim.bacaklarimda ise yillarca agda yaptim makineyle aldim.sonunda azaldilar.bende cok dua edrdim senin yasindayken.aslinda esimin teyzesinin yüzü inanki benden de kötüydü.Sarildigimizda erkek gibi batardi insanin yüzüne.Lazere gitt.simdi hic yok.ara sira gene gider.yani biraz sabir gerekli.yoksa her insan bir kildan intihar etmeye kalksaydi yeryüzünde adam kalmazdi.
allah saberden kullarinla beraberdir.Sabirsizlik isyandir ve allahtan ümit kesmektir.Bu da yanlistir.sorunun cözümü var.epilasyon,lazer ve en önemlisi sabir.

arkadaşım sen şaşırdınmı bu kadar kendini yıpratma çaresiz değil biraz zaman ve para alıyor ama inanki buna değiyor üzme kendini

canım kıl-tüy derdini çekmeyen bilmez.
bir-iki tüycük için bile ağıtlar yakanlar gördüm.
bizim ailede genetik bir tüy sorunu var,aynen senin gibi bir ablamız vardı,şimdi tertemiz yüzü.
hem evlendi sonradan,hem de çocuğu oldu.

sen lazerden de mi sonuç alamadın? kaç seans yaptırdın?

Back