Olmaz olsun boyle isveren

Haklisinis. Ilk ozel is tecrubemdi. Aci bi tecrube oldu. En kotu mebe sikayet edicem bircok usulsüz ise tanik oldum. Ya kurs kapanir yada kisilere yuklu miktarda tazminat odemek zorunda kalacak

Şikayet edin, tazminat vs almazsiniz belki ama firma yüklü bir ceza öder.
İse giriş bildirimi beyanında bulunmamak,
Eksik prim yatırmak,
Vergisi carti curtu derken iyi öper devlet. Buda bir ders olsun. Bu devlet en çok vergiyi bordrolu çalışandan alıyor.

Opucuklere bogsun istiyorum
Tam da istediğinizi yaparlar.
Ve SGK da cezalar asgari ücret tutarı ile başlıyor.
İse giriş bildirgesini vermemekten ceza alır,geriye dönük giriş yapılır primler ödenir her ay için ayrı bildirge düzenlenir gecikmeli ödenir,muhtasar beyanı düzeltilir ödenir tabi buradan da gecikme zammı vergi ziyan cezası derken öpücüklere boğulur.
Size bir tavsiye şikayeti siz yapmayın ama sizi bilen biri akraba arkadaş vs yapsın sigortasız calisti diye gerisi çorap söküğü gibi geliyor.

Bende sürücü kursu işletiyorum ,sen bana özelden dön lütfen ,ne yapabileceğini detaylı anlatırım

böyle bir durumu kabul ederken başta da suç olduğunu biliyordunuz. o zaman kabul etmek işinize geldi. çıkarlar ters düşünce şikayet edeceğim diyorsunuz.

bu şekilde çalışmayı kabul eden insan olmazsa işverenler bunu yapamaz. siz de hatalısınız.

SGK ya şikayet et haberim yokken beni işten çıkarmış diye. Yalanda değil zaten, saçmalığa bak. Kul hakkı yiyen her iki tarafta da çeksin. Geçmişe dönük aralığa kadar sigorta yapmadığı dönemi bile SGK'ya öder hemde faizi ile..

Yalnız martta işten çıkacağından haberi yokmuş bu kabul etmemiş ki, 1 aylık ücretsiz izni kabul etmiş

sigortasız çalışmayı kabul etmiş ama. bu şekilde işveren kabul eden var zaten diye düşünüyor.

düşük ücretler, kanunsuz işler baştan kabul edilmemeli. biliyorum geçinmek zor ama kimse kabul etmezse bu yola başvuramayacak kimse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…