Hayir almadı bildigimden bile haberi yokAhh ahh kul hakkına giren bir özel kurum daha.Senden istifa dilekçesi aldı mı bu adam?
Henuz e devlete düşmemiş. Sgkya isten cikis bildirimim yapılmış.İşten çıkış kodun kaç canım
Tazminat derdinde degilim zaten amacim bi ceza alsin yanina kalmasinFiili olarak 1 yıl bile çalışmamışsın. Bir şey çıkacağını sanmıyorum. Her şey lehine olsa bile Ağustos’tan, aralığa kadar ki sigortan yatar, eline tazminat vs geçmez. En iyisi iş davalarına bakan bir avukata danışmak tabii.
Evet haklisiniz. Ozelde cakismak bana iyi bi ders oldu. Hayatin insanlarib iki dudağının arasinda resmenalo sgk ile görüşün. sigortasız çalıştığınıza dair kanıtınız varsa ceza alır.
bu da bence size ders olsun yani en başından belliymiş ne olduğu. her şeyi kabul etmeyin.
Henuz e devlete düşmemiş. Sgkya isten cikis bildirimim yapılmış.
E devketten gorunmuyor alo 170 aradigimda mart 16 da istwn cikis bildiriminiz yapimistir. Henuz e devkete dusmemistir dedi. Hicbir ihtar gelmedi telefonla arama zahmetinde bile bulunmadi bennise cagirilmayi beklerken coktan cikarmissgk işten çıkış yapıldıysa; e devleten görürsün ama orada göstermez
işten çıkış kağıdınızı isteyin
isterseniz 1 gün çalışın sözleşmesi şarttır
ihbar çekti mi size 3 gün üst üstte işe gitmezseniz sizi işten atma hakkı var
Tanidikti hicbir sikintimiz yoktu. Anladamadigimiz bi konida olmadi. Acikcasi boyle davranacagini hic dusunmedim.adam sizi 1 ay ücretsiz izne ayırdığında hiç mi yeni iş bakmadınız buradan bir halt olmaz diyip?
her şeyi kabul etmişsiniz...
peşini bırakmayın tabi de kendi elinizle imzalamışsınız kağıdı.
agustos-aralık arası sigortanız için uğraşmak istiyorsanız deneyin.
onun dışında bir kazanımınız olmaz.
E devketten gorunmuyor alo 170 aradigimda mart 16 da istwn cikis bildiriminiz yapimistir. Henuz e devkete dusmemistir dedi. Hicbir ihtar gelmedi telefonla arama zahmetinde bile bulunmadi bennise cagirilmayi beklerken coktan cikarmis
Ben “borca girdim” yazınca öyle yorumlamıştım. Umarım yanlarına kalmaz.Tazminat derdinde degilim zaten amacim bi ceza alsin yanina kalmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?