Bu sapıklıktan öte birşey.Yani bunun bir adı var mı bilmiyorum.Bir insan evladına böyle birşeyi nasıl yapar aklım almıyor hemde senelerce..Adam eylemi kurgulamış bildiğin yaAdım adım soğukkanlılıkla, aynı evin içinde oynamış bir de.
Kızın yüzüne baktıkça hiç vicdan azabı hissetti mi acaba? Ya da sanmıyorum, sadistçe zevk almıştır kızın korkularından.
Bu adamın cezası hapis ya da ölüm olamaz. Daha başka bir şey olmalı, o kızla oynadığı her saniye için ayrı ayrı pişmanlık duyacağı başka bir şey olmalı. Ama ne?
Ya kendi kanından olan birine bu kadar eziyet çektirmeye nasıl içi razı gelmiş onu anlamıyorum ben.Bu sapıklıktan öte birşey.Yani bunun bir adı var mı bilmiyorum.Bir insan evladına böyle birşeyi nasıl yapar aklım almıyor hemde senelerce..
Olayda anneden hiç bahsedilmemiş.Ya kendi kanından olan birine bu kadar eziyet çektirmeye nasıl içi razı gelmiş onu anlamıyorum ben.
Taciz olayını es geçiyorum, zarar vermek diyelim. Hiçbir sebep yokken bu kadar incitici, travmaya sebep olabilecek bir şeyi nasıl yapmış?
Ben şahsen kardeşimle geçinemem, ama ağız dalaşı hariç ya da birkaç itişme hariç birbirimize kötü etkileri olabilecek şeyler yapmayız. Yapamayız, çünkü aileyiz. Bu adamın da yapmaması, yapamaması gerekiyordu.
Hele ki taciz gibi bir şeyi nasıl yapabilmiş? İnsan olan değil kendi evladına, başkasına da yakıştıramazken nasıl kondurabilmiş kendine? O zorla aldığı fotoğraflara bakarken insanlıktan çıktığının farkına varmış mıdır acaba?
Ya hala anlamıyorum ben neden?
İnsanlar hep bu kadar manyak mı idi, yoksa sonra mı oldu
Ensest baba hikayeleri duyuyoruz, onlara mide dayanmıyor, hani böyle kurgu yapan, yöneten, oynayan,sadistlik noktasında olanı ilk ve inşallah son duyarız..
İnsanların bir birine işkence ettiği bilinen bir şey. Ama ne biliyim, kendi yavrusuna cinsel istismar için işkence etmek..
Ay midem bir garip oldu..
Sapık düşünceli olan bazı erkek kafası sanal dünya ile gerçek hayatı ayırt edemedi belki..Bence insanlar sonradan böyle oldu ya..
Sapık düşünceli olan bazı erkek kafası sanal dünya ile gerçek hayatı ayırt edemedi belki..
Çoluk çocuk yaştaki kızlar sevgi açlığını sanalda arayınca..
Neyse..
Allah herkesi hayırlı düzgün insanlarla karşılaştırsın inşallah.. Kötü örnek değil, iyi örnek olacak insanlarla..Benim artık midem almıyor bu haberleri okumak, görmek istemiyorum. Çat diye karşıma çıkıyor, yapacak bir şey yok.. Çocuk yetiştirmek gerçekten bir sanat. Anne babalara çok iş düşüyor. Rabbim hayırlısıyla evlat yetiştirmeyi nasip etsin diye dua ediyorum hep....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?