olmaz olsun böyle alışveriş :(

dertlerderyabensandal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2015
405
149
Kızlar merhaba,
Online bir eczaneden alışveriş yaptım ama site biraz sorunluymuş bu sıralar, siparişleri teslim etmiyormuş. Yani eskiden düzgün hizmet veren site sonradan bozmuş. Ben bu durumdan habersiz alışveriş yaptım ve şu an mağdur durumdayım yani. Şimdi ben bunu onların yanına bırakmak istemiyorum şikayet etmek istiyorum ama resmi hangi kuruma nasıl şikayet edeceğimi bulamadım. Aranızda tecrübeli olanlardan yol göstermelerini rica ediyorum :)

şikayetimvar.com.

Siteden ne zaman alışveriş yaptınız, belki gönderecek daha. Hem ürün gelmeden ödemeye onay verilen bir yerden alışveriş yapmak sıkıntılı.

şikayetimvar.com.

Siteden ne zaman alışveriş yaptınız, belki gönderecek daha. Hem ürün gelmeden ödemeye onay verilen bir yerden alışveriş yapmak sıkıntılı.
Çok haklısınız işte ben kozmetik bloglarından falan baktım hep memnun kalınmış bir cesaret alışveriş yaptım. Alışverişi geçen hafta yaptım ama şikayet siterindeki yorumları görünce umudumu kestim.

Site adı ne? Reklama giren sakıncalı bir durum yok burada birçok site adı paylaşılıyor. Bence adını verin ki kimse mağdur olmasın..

Sonra da şikayetvar.com'a üye olup markayı şikayet edin, mahkemeye vereceğim diyin. Hemen çözüm buluyorlar..

Son düzenleme:
Site eczaonline kızlar annem havilland krem istemişti bu sitede buldum ama keşke bulmasaydım :) Şikayet sitelerine yazdım yayına girmedi henüz sanırım önce editörler kontrol ediyor.

Bence bekle biraz yayınlanması 5 saati de buluyor bir günü de ama yayınlanınca site hemen değerlendirir. Ürün illaki elinde olur birkaç güne ama işte insan deliriyor bu durumlarda...

Bence bekle biraz yayınlanması 5 saati de buluyor bir günü de ama yayınlanınca site hemen değerlendirir. Ürün illaki elinde olur birkaç güne ama işte insan deliriyor bu durumlarda...
Site dükkanı kapatıp giden bakkal amca gibi :) Diğer sorun yaşayanların sorunları henüz çözülmemiş. O yüzden şikayet edicem ama e-devlet şifrem yok pzt ilk iş alıp, tüketici haklarına başvuruda bulunacağım.

Nasıl yani, sitenin müşteri hizmetleri falan da mı yok? Ne zaman sipariş verdiniz?
Müşteri hizmetlerine mail atamıyorum hata veriyor sürekli ve telefonları açan yok!!! Siparişi tam olarak ayın birinde verdim 2-3 gün bekledim baktım hala kargolanmamış mail atayım dedim atamadım, arayayım dedim açan eden yok. Sonra araştırdım başka kişiler de aynı sorunu yaşamış. Tövbe bir daha şikayet sitelerine bakmadan alışveriş yapmam. Toplam 15 lira bir şey fazla değil ama yaptıkları çakallık canımı sıktı.

Başligi gorunce, kayınvaliden ve gorumcelerinle nişan alısverişine çikmissin da onlar her seye karismis da sen de aldiklarinizi kafalarina gecirmissin zannettim
Konuna gelince, şikayetvara yazarsan ilgilenirler. En azindan o sitenin yetkilisine ulaşirlar. Baya da bu durumdan şikayetci kisi varmis zaten.

Boşver hiç sıkma canını, bilinen yerlerden alışveriş yap, o giden para isterse 1 ₺ olsun yanlarına kalmaz. Uğraşmak istersen şikayette bulun ilgili birimlere. Her online alışveriş kötü değildir, ben bugün online kitap siparişi verdim 60 kadar tuttu, adamlar akşamüstü kargoya verdiler mesela. İyi araştırmak lazım.

Ben zaten sürekli online alışveriş yapıyorum daha önce hiç sorun yaşamadım ama hep bildiğim güvenilir yerlerden yapıyorum. Aradığım ürünü başka yerde bulamadığım için buradan sipariş verdim. Neyse en azından buradaki hanımlar gördü dikkat ederler

Kaymakamlıkta tüketici haklarına başvurun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…