- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Dogurganlik günüm olduğu icin sonradan fark ettimEmzirirken ertesi gün hapı kullanılmaz. Stokta süt varsa oradan verip kullanabilirsin ama bütün dengen alt üst olur diyeyim. Yırtılma filan olmadıysa neden bu kadar endişelendin anlamadım.
Dogurganlik günüm olduğu icin sonradan fark ettim
Dogurganlik günüm olduğu icin sonradan fark ettim
Ayni dikenin ustundeyim bende bu ay :)))Yaa kızlar 8 aylık bebeğim var. Bugün bişeyler yaşandı prezervatif var ama yine de korkuyorum. Dogurganlik günümmus sonradan fark ettim. Bebeğim çok küçük daha ona yetmiyorum. Hamile kalmamak için yarın ertesi gün hapı alsam diyorum ama emzirmeye sorun teşkil ediyor mu ?
Ayni dikenin ustundeyim bende bu ay :)))
Ertesi hapi aldim sonra 7 gun emzirmeyin deyince vazcaydimmm icmedim..:)
İşimiz Allaha kaldi :))
Vitamin kan ilaci neyim varsa biraktim bunye cok saglam olmasin 1 ayligina
Aglanacak halime guluyorum ya...
Yeni yetmeler gibi hissediyorum kendimi şu an
Yok yok azcik sut olsun diye sadece yemek yiyorum ve saatlerce emziriyorum ki halim kalmasin
Hayırlısı. Folik asit falan içme yanlışlıkla dikkat et..
Yok yok azcik sut olsun diye sadece yemek yiyorum ve saatlerce emziriyorum ki halim kalmasin
Emzirince vitaminler cocuga geciyor ya ondan sey ettim...ne kadar vitaminsiz kalirsam onumzde ki gunlerde o kadar iyiİyi bari. Hamileliğin halsizlikle alakası yoktur ama neyse..
Ben oğlum 5 aylıkken doktora sorup içmiştim ertesi gün hapı. Daha regl olmamıştım da ama korkmuştum eşim de tüy dikti korkuma doktoru arayıp içtim. Şimdi içmeseydim ne olurdu acaba diyorum.
Emzirince vitaminler cocuga geciyor ya ondan sey ettim...ne kadar vitaminsiz kalirsam onumzde ki gunlerde o kadar iyi
Benim emzirmemem demek oglumun saatlerce evi inletmesi demek...o yuzden goze alamadim o kadar gunleri...
Birde sadece emerek uyuyor baska turlu uyutamiyorum...yani emzirmemek mumkun degil...
Gerci 3 ay sonra 2 yasina giricek nasil olcak hic bilmiyorum bu emzirme isini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?