• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olmaz boyle sey yoksa ruyami...

allysa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2011
9
0
36
Gaziantep
Merhaba kizlar, kac aydir dertlerinizi okuyorum ve herkesin farkli farkli ve inanilmaz hikayeleri var . benimde bir derdim var resmen cikmazdayim, ben 5 yildir birini begeniyorum, o da bi zamanlar benle tanismak istedi bende istemedim o esnada baya israrlar oldu ona ragmen istemedim 2 yil gecti tekrar sansini denedi arkadasima demis bana soylesin diye bende bu sefer tamam dedim bi tanisalim bir hafta gecti ses seda yok. tekrar arkadasim ona benden bahsetti iste dedi neden adim atmiyorsun sonra beyefendi ne diyor "ben su sira ciddi iliski istemiyormum dedi" cildirdim benle resmen alay ediyor. neyse unutmaya basladim tekrar 2 yil gecti ben nisanladim oda nisanlanmis sonra nisandan dondum o da iki ay sonra duydum ki oda donmus nisandan.bu olaydan sonra ben kac aydir bi tanisma sitesine yazildim gercek ismimi yazmadim ve 1 haftadir biriyle konusmaya basladim cok iyi anlastik ve kendini tanistirtikca ne goreyim megerse o kisi o 5 yildir begendim adam sok sok sok oldum vallah ellim ayagim titredi o kadar million larca site var bula bula ayni siteye yazildik neyse bir kac gun sonra ben mesaj yolladim ona soyledim ben oldugumu onun tepkiside cok olumluydu dunyalar benim oldu cevap yazdim sonra ondan ses seda cikmadi siteye hala giriyor ama beni umursamiyor bir gun yine mesaj yolladim cevap yazdi ama devami hic olmadi sizce ne yapmam lazim adam gurur mu yapiyor yoksa hic umrunda degilmiyim ama bu kadar tesaduf olamaz kader bu diyorum yada benmi yaniliyorum lutfen akil verim bana unutmam mi lazim bu adami ...

Olayları oluruna bırak.
Çok üstüne gidersen terste tepebilir itici gelebilirsin ona
Selamı sabahı kesme arkadaşça selamını ver
Eğer niyeti varsa zaten bir müddet sonra açılır yada kendini belli eder.

:16:aŞk tesadüfleri sever derler ama sizde pek öyle olmamış. üstüne çok gitmeyin. hatta umursamayın. gelecekse kendi gelsin bu saatten sonra:51:

Son düzenleme:
Adam birazda ben kacayim bakim bu seferde nassi olsa kadin oltaya takildi , biraz cirpindirayimda anlasin benim cektiklerimi demek istemis Sen isteyince O kacacak.O isteyince Sen kacacaksin haciyatmaz diye bir oyuncak vardi Siz yatiriyorsunuz O kalkiyor Bu sekilde hic yatmadan ayaga kalkan bi oyuncakti buna benzettim iliskinizi

Kızlar ben yazmaktan usandım siz hala sizle ilgilenmeyn adamları kovalamaktan usanmıyorsunuz.Bir erkek senden hoşlanıyorsa ,sana karşı içi kıpır kıpır ediyorsa ,bir duygu yakaladıysa sana karşı gelır bir şey yapar mutlaka ..! bir ümit ver bir kaç bunu yapan olsa olsa oyun oynuyordur .Gerçekten istese seni emın ol bu şekilde davranmaz kendi koşardı senın peşinde .

Kızlar ben yazmaktan usandım siz hala sizle ilgilenmeyn adamları kovalamaktan usanmıyorsunuz.Bir erkek senden hoşlanıyorsa ,sana karşı içi kıpır kıpır ediyorsa ,bir duygu yakaladıysa sana karşı gelır bir şey yapar mutlaka ..! bir ümit ver bir kaç bunu yapan olsa olsa oyun oynuyordur .Gerçekten istese seni emın ol bu şekilde davranmaz kendi koşardı senın peşinde .[/kesinlikle katılıyorum...
bu adam seni sadece evlenmek istediğinde hazır onu beklicek biri olarak görüyor seni...
neymiş hazır değilmiş...miş...mişşşş! aşık adam herşeyi yapar...oh ne ala gezsin gelsin gönlünce istediği zaman senle olsun :88: bak ben delirdim okuyunca....kişiliksiz bu adam yahu daha ne bekliyorsun anlamadım canım BOŞVEEERR.

bence hiç bi erkek o beni istemedi bende öyle yapiyim nasılmıs görsün falan diye düşünmez..
hatta sizin olduğunuzu anladığı andan itibaren bisürü mesaj atardı..görüşmek isterdi..vs..
ama anlaşılan o ki..
bu çocuk sizi pek de umursamıyor..
bu olaydada tesadüfe bak kesin bu bi işaret gibi bakmayın..
mantıklı düşünün..
doğru yolu gösterir
ve sorunuza cevap veriyim unutmalımıyım demişsiniz..
orta da unutulması gereken yaşanmışlıklar varmış gibi..
evet..unutmalısınız.

:

sende ilgisiz davran taa ki ondan adım gelinceye kadar...belki de başka kafasını karıştıranlar vardır o sitede...sende takıl kafana göre kimseyi bekleyerek vakit harcama...

Supersiiiiiiiiinnnnnnniz herhalde duymak istediklerimi yazdiniz bende anladim beni umursamadigini ama nedense bir UMUT vardi hep icimde. Mantik ve gonul ayni calismiyor daha cok gonul agir basiyor ama bu sefer mantigi zorliycam hihihihi:81: tekrar tessekurler cevaplariniz icin.

kanatatimce karşınızda hala red edilmişliğin hıncını taşıyan bir erkek var..gel git davranışlarına başka yorum bulamadım..

belliki zamana bırakmayı becerebilen sabırlı bi insansınız,bence aynı yolda devam edin..

kaç kaç internettekı erkeklere guvenme bıde bu tanıdıgınsa aman kaç......

Eğer herkes için diyorsa Bu mantıktaki arkadaşa katılmıyorum çünkü bende erkek arkadaşımla internetden tanıştım ve çok güzel bir birlikteliğimiz var...Nerede tanışırsanız tanışın bayan yada erkek kişiliği yoksa bir şeye benzemez.Sonuçta erkek internetde de biz nerdeyiz ? bizde internetde değilmiyiz zaman zaman değişik arkadaşlık sitelerine üye olduk ordan tanıştıgımız insanlarla güzel arkadaşlıklarımız oldu .Hakeza tersiniz düşündüğümüzde de erkekler de bizleri buldu o sitelerden.Bu mantık yanlış.
Sizin içinde söylemek istediğim şey şu o kişiye fazla ümit bağlamayın kader demişsiniz eğer kaderse zaten bir şekilde yollarınız kesişir . Oluruna bırakın herşeyi zamana bırakın hayatınızı onun size bakışlarına göre değilde kendi isteklerinizle yönlendirin.

Back