Merhaba kizlar, kac aydir dertlerinizi okuyorum ve herkesin farkli farkli ve inanilmaz hikayeleri var . benimde bir derdim var resmen cikmazdayim, ben 5 yildir birini begeniyorum, o da bi zamanlar benle tanismak istedi bende istemedim o esnada baya israrlar oldu ona ragmen istemedim 2 yil gecti tekrar sansini denedi arkadasima demis bana soylesin diye bende bu sefer tamam dedim bi tanisalim bir hafta gecti ses seda yok. tekrar arkadasim ona benden bahsetti iste dedi neden adim atmiyorsun sonra beyefendi ne diyor "ben su sira ciddi iliski istemiyormum dedi" cildirdim benle resmen alay ediyor. neyse unutmaya basladim tekrar 2 yil gecti ben nisanladim oda nisanlanmis sonra nisandan dondum o da iki ay sonra duydum ki oda donmus nisandan.bu olaydan sonra ben kac aydir bi tanisma sitesine yazildim gercek ismimi yazmadim ve 1 haftadir biriyle konusmaya basladim cok iyi anlastik ve kendini tanistirtikca ne goreyim megerse o kisi o 5 yildir begendim adam sok sok sok oldum vallah ellim ayagim titredi o kadar million larca site var bula bula ayni siteye yazildik neyse bir kac gun sonra ben mesaj yolladim ona soyledim ben oldugumu onun tepkiside cok olumluydu dunyalar benim oldu cevap yazdim sonra ondan ses seda cikmadi siteye hala giriyor ama beni umursamiyor bir gun yine mesaj yolladim cevap yazdi ama devami hic olmadi sizce ne yapmam lazim adam gurur mu yapiyor yoksa hic umrunda degilmiyim ama bu kadar tesaduf olamaz kader bu diyorum yada benmi yaniliyorum lutfen akil verim bana unutmam mi lazim bu adami ...