• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

olmayanı oldurmaya çalışmak..

• Konu Sahibi Konu Sahibi blleg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

blleg

Sevmekle başlar her şey
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
2.599
1.547
83
uzun olacak bu yüzden şimdiden özür diliyorum
7 aydır devam eden bir ilişkim var. Kendimden bahsedeyim önce, 22 yaşında üniversite okuyorum, seneye mezunum inşallah. erkek arkadaşım lise mezunu ve babasıyla birlikte esnaflar. Ben rahat büyümüş, annesi ve babası tarafından hıc kısıtlanmamış her istediği olmuş ve aşırı istekleri olmayan bir insanım. Ancak erkek arkadaşım 7 aylık ilişkisini annesine söyleyeyemeyecek, babası arayınca hazırola geçecek ve onların her dediğini yapıp kardeşinin dershane işlerine kadar koşacak durumda ve aileye bağlı. etnik köken farkı, dini bakış farkı, sosyoekonomik farklılıklar, hayata bakışımız.. her şey çok fazla farklı.
VE GELİN GÖRÜNKİ BEN AŞIK OLDUM..
HAYATIMDA İLK DEFA BU KADAR SEVDİM. BİR BAKIŞINI GÜNLERCE DÜŞÜNDÜM.
sürekli çatıştığımız için 2 kere ayrılık yaşadık, ilk ayrılıkta o barışmak istedi ikincisinde ben.
Ancak şimdi durumlar şöyle kızlar.. :
Kendisi muhafazakar bir aile yapısında olmasına karşın dayısının kızları ile aşşırı samimi şekilde davranıyor ve aile içinde yakıştırıyorlarmış. bence kuzen demek kardeş demektir asla kuzen evliliklerini tasvip etmedim, ensest gibi geliyor bana. ancak gelin görün ki bu durumdan dolayı rahatsızlığımı dile getirdim. bu durumda bir şey yapmamı bekleme benden dedi.
akşam 1 saat uzanıcam dönerim sana deyip gece boyu mesajlarıma cevap gelmiyor
buluşma zamanlarımız hep ailesi ve arkadaşları yüzünden ya erteleniyor ya da vazgeciliyor
bugun için kahvaltıya gitmek için sözleşmiştik, beyimiz 2. kere söylemedi bile. ben de gün boyu evde kös kös oturdum
Cidden seviyorum, hatta öyle çok seviyorum ki bana yaptığı her şeyi unutup sadece sevgimi arkama alıyorum hep. Ancak bu şekilde nereye varacak bilmiyorum.
Onun değişmesi, bana karşı daha ilgili ve sevgi dolu olması için defalarca konuştum ancak asla bir değişimde bulunmadı. BANA HEP HER ŞEYİ SORUN ETTİĞİMİ SÖYLÜYOR, BEN KENDİ KENDİMİ MUTSUZ EDİYORMUŞUM. Ama ben bu kişi değilim...
Sizce ne yapmalıyım?
Ayrılığı şu an için düşünmüyorum çünkü psikolojik olarak gerçekten kaldıramam. Ancak bir şeylerin daha iyi olması için tavsiyelere ihtiyacım var.

Ayrilmayi dusunmuyorsaniz, konusmaniza ragmen adam degismiyorsa bu sekilde kabullenip devam edeceksiniz, caninizi sikan seyler oldugunda "bu adam boyle tamam" deyip gormezden geleceksiniz. Ya da kavga dovus devam edecek.

Kangren olmuş bir ilişki.
Uzatmayı oynamalara değmez. :silah:

Ayrilmayi dusunmuyorsaniz, konusmaniza ragmen adam degismiyorsa bu sekilde kabullenip devam edeceksiniz, caninizi sikan seyler oldugunda "bu adam boyle tamam" deyip gormezden geleceksiniz. Ya da kavga dovus devam edecek.

kendi hayatımı kendim kontrol edemiyorum gibi geliyor
kahrolsun bağğzı şeyler

kendi hayatımı kendim kontrol edemiyorum gibi geliyor
kahrolsun bağğzı şeyler
Su anda evet edemiyorsunuz cunku karar veremeyip istemediginiz seylere razi oluyorsunuz.

Ya nesi mutlu ediyor bu adamın seni? Bu sorunun mantıklı bir cevabı varsa devam et yoksa bitir.

Valla aha şuraya yazıyorum bu çocukla evlenirsen buraya zilyon tane konu açarsın.
Akrabalar arasında "aslında x'i şuleye düşünüyorduk da kısmet iştee" lafını çok duyarsın.
Bi plan yaparsın ailesi bi telefon açar iptal olur.
Balayınız bile yarım kalır.
Sana çok gerçek kesit maddelerim de konunun sonuna "şu an ayrılığı kaldıramam" yazmışsın. E çek madem. Ayrılığı kaldırabileceğin zaman ayrılırsın.
Sana zaman ayırmayan birini sevmeye devamm.

Valla aha şuraya yazıyorum bu çocukla evlenirsen buraya zilyon tane konu açarsın.
Akrabalar arasında "aslında x'i şuleye düşünüyorduk da kısmet iştee" lafını çok duyarsın.
Bi plan yaparsın ailesi bi telefon açar iptal olur.
Balayınız bile yarım kalır.
Sana çok gerçek kesit maddelerim de konunun sonuna "şu an ayrılığı kaldıramam" yazmışsın. E çek madem. Ayrılığı kaldırabileceğin zaman ayrılırsın.
Sana zaman ayırmayan birini sevmeye devamm.

Helal olsun geleceğe yönelik korkularımın hepsini 1 yorumda anlatmayı başarmışsınız :oops:

Helal olsun geleceğe yönelik korkularımın hepsini 1 yorumda anlatmayı başarmışsınız :oops:
Ee korktun mu bari? :)
Yoksa önce hiiiiiiih :eek:deyip sonra emaaan :işsiz: mı dedin? :KK14:

Ee korktun mu bari? :)
Yoksa önce hiiiiiiih :eek:deyip sonra emaaan :işsiz: mı dedin? :KK14:

biliyor musunuz aslında ben sadece kendimden korkuyorum.
çünkü olmadığım bir hayatın başrollüğünü üstleniyorum.
her seferinde ''Bu adamla olmaz yeaa'' dedikten sonra bir bakıyorum ki kendimi salya sümük ağlayarak, evine döğğn tülay modunda buluyorum.
Eğer söylediklerinizi yaşarsam, kendim kaşınmıştım derim. Ancak, ayrılıktan başka bir çözüm yolu yokmu diye de dolanıyorum ortalıkta.

Ayrılmayı kaldıramazsın.E ne bekliyosun bizim sihirli degnegimiz mi var? Sen değiştiremezken bizim tavsiyelerimizle nasıl değişecek cidden inanıyor musun buna?

Ya susup oturcaksın böyle devam edeceksin.Yada ayrılcaksın bu adam değişmez çünkü.Seninle evlenecegini de sanmıyorum bu arada o seni terkedince üzüleceğine şimdi ayrıl gururunla üzül.7 aylık sevgiliyle ayrılınca ölmez kimse korkma.

Oldu da evlendiniz sayfa sayfa konu açar durursun yok kaynanam yok o bu diye.Aklını başına al.

Olmayan şeyleri düşün kendinden 2 beden kuçuk elbiseyi giymeyi mutlaka biyerlerden çatır çatır yirtilarak mahvolcak ya zayiflayacaksin ya kendini öyle kabul ediceksin bu kadar basit bi yorum oldu.:KK39:

Attığınız başlık bile ilişkinin ite kaka gittiğinin farkında olduğunuzu gösteriyor, sevmek her şey olsaydı, şu an bu konu sizi rahatsız etmezdi. Demek ki, olmayanı oldurmaya çalışmaya tek tarafın isteği ve sevgisi yetmiyor, karşılıklı adımlar lazım.

biliyor musunuz aslında ben sadece kendimden korkuyorum.
çünkü olmadığım bir hayatın başrollüğünü üstleniyorum.
her seferinde ''Bu adamla olmaz yeaa'' dedikten sonra bir bakıyorum ki kendimi salya sümük ağlayarak, evine döğğn tülay modunda buluyorum.
Eğer söylediklerinizi yaşarsam, kendim kaşınmıştım derim. Ancak, ayrılıktan başka bir çözüm yolu yokmu diye de dolanıyorum ortalıkta.
Tamam öneri: ayrıl ve isteklerini sırala.
"Şu bu şu bu düzelmezse geri barışmayacağımı bil. Hadi selametle." De ve akışına bırak.

Planlari ertelemesi ve iptal etmesibenim cok sinirlerimi bozardi.

Ama ayrilik disinda tavsiye aradigin icin sunlari soyleyebilirim. Belki bu kavgalardan bikmistir. Siz aklina gelince problem cikartan, herseye trip atan, kavgaci, huzursuz biri geliyordur aklina. Bu kavga etmeleri oncelikle sonlandirmali sonra da mutlu ve huzurlu olmalisiniz. O sizi aradiginda veya gorustugunuzde en eglenceli halinizde olmalisiniz ki adam sizi dusundugunde aklina eglenceli hos bi insan gelsin.

Hakkinizda hayirlisi

Tamam öneri: ayrıl ve isteklerini sırala.
"Şu bu şu bu düzelmezse geri barışmayacağımı bil. Hadi selametle." De ve akışına bırak.

yapmış idim......
Ben demiştim demeyi ezberlediim gitmeyi.
Yardımların için teşekkür ederim, biz ölmüşüz de üzerimize toprak atanımız yok

Back