olmayan dişlerin yerine Hangi tedaviyi önerirsiniz ?

1mrw

🧘‍♀️👨‍👩‍👦‍👦🐾
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2021
3.702
En iyi cevaplar
1
3.971
83
kizlar ben 3 senede 2 doğum yaptım ve aktif olarak 3 yıldır emziriyorum tandem emzirme yapiyorum 1.5 senedir bu süre zarfinda yaklaşık 6 azı disimi kaybettim paramparça kirildilar 3 tanesi çekildi diğerlerinde sıra. fakat implanttan hem korkuyorum hemde ileride sorun çıkarmasından korkuyorum resmen yaşlı ninelere döndüm yemeği cigneyerek yemeği unuttum nerdeyse sizce ben bunların yerine ne yaptirabilirim önerilerinizi alabilirmiyim şimdiden çok teşekkür ediyorum

İmplanttan başka ne olur ki ya implant ya köprü ya protez. Köprü sağlam dişe zarar veriyor. Protez yaşlı işi. Tek çare implant. Benim 2 tane var bi sorun yaşamadım.

İmplanttan başka ne olur ki ya implant ya köprü ya protez. Köprü sağlam dişe zarar veriyor. Protez yaşlı işi. Tek çare implant. Benim 2 tane var bi sorun yaşamadım.
ama onunda uygulaması çok zor diyorlar birde 8 10 sene sonra falan yenilenmesi gerekiyormuş bazı markaların oda bilemedim tekrar tekrar yapılması nasıl olur

ama onunda uygulaması çok zor diyorlar birde 8 10 sene sonra falan yenilenmesi gerekiyormuş bazı markaların oda bilemedim tekrar tekrar yapılması nasıl olur
Evet yenileniyor ama başka ne yapılacak ki? Köprü de yenileniyor implant daha sağlam. Benim 9 senelik daha yenilemedim. Köprüde de sağlam diş kesiliyor koku yapıyor diyorlar. Köprü yapılacak diş var mı yanında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…