Olmasını en çok istediğiniz şey ne

Suan hamileyim Rabbim nasip ederse bebeğimi sağlıklı doğurmak istiyorum . eşim çalışma konusunda biraz gaddar onun bu gaddarligini yıkıp beni destekleyip iş için yanımda olmasını isterdim .

ilk aklıma gelen evlilik sürekli erteliyoruz artık olsun bitsin

Allaha cok sukur bugune kadar ne istediysem oldu 3 erkegin arasinda tek kiz bir dedigim iki olmadi asik oldum uzaktan sevdim verdiler evlendim cok sukur benim gozumde mukemmel olan bi esim var. Ama bebegimiz yok Rabbimden sadece hayirli bi bebek istiyorum. Suan olmasini istedigim tek sey o. Ve o da galiba benim sinavim. Bugune kadar istedigim hersey oldu sinanmadim ama simdi bebegimle sinaniyorum ama sabretmeyi biliyorum. Rabbim ne zaman isterse o zaman verecek bana melegimi dua ediyorum bekliyorm...

Çok yüksek bi salıncak da elbise giyip sallanmak. Saçlarım uçuşarak...

O kadar zengin olayım ki sadece bir günlük olsam yeter mağazalara girip beğendiğim ne varsa
etiketine bakmadan alayım. Fiyatı kasada öğreneyim hatta öğrenmesem de olur. ( Bu nasıl bir duygu hep merak etmişimdir. )

Bir gün sonunda normale dönebilirim benimki sadece tatma isteği, merak..

Dünyanın her yerini gezmek isterim, gezeyim gezeyim özellikle Güney Kore'yi karış karış gezeyim.
Sonra benim memleketim gibisi yok diye düşünerek ülkeme geri döneyim.

İstanbul'un güzel bir yerinde güzel bir evim olsun. Annem bana yakın olsun hep yanımda olsun.
Hayırlı evlatlarım olsun. Sağlığımız yerinde olsun yeter.

Amma da istedim dimi? Aman olmaz zaten anca isterim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…