Olmasını en çok istediğiniz şey ne

İnşallah canım ya

Mutlu olmak istiyorum :) şu insanların hayatına burnunu sokan..her şeye bi kusur bulan..hata arayan..komşulardan..eş dost akrabalardan yoruldum hepsinin huyu kurusun istiyorum gelinle kaynanalar kedi köpek gibi değil anne kız gibi..gelinle elti ve görümceler akreple örümcek değil abla kardeş gibi olsunlar sürekli birbirine girmesin istiyorum..gerçi bunlar olmasa BDV ye açıcak konu bulamıcaksınız onuda biliyorum.. Çocuğu olmayanlar allah c.c hayırlı evlatlar nasip etsin..eş arayanlar eş iş arayanlar hayırlı iş nasip etsin..huzursuz olanların yuvasına ölene dek huzur nasip etsin istiyorum inşaallah

İnşallah canım

Su gunler istedgim en ama en cok istedgim sey: pkk diye bisey olmasin, koku kazinsin haysiyetsizlerin.
Turkiyede asker polislerimiz ölmesin.
Sehitler ölmez vatan bolunmez cumlesini en icten hissetmeyenler agizlarina bile almasin bu cumleyi.
Bu kelimeden nefret eder oldum artik ben.
Herkes tekerleme gibi soyluyor.

Sehit ailelerimize sorun bide bu cumleyi.
Sehitler ölmezmis, evladim/ sevdgim adam toprak altinda su an birde bana sor.
Vatan bolunmezmis, benjm vatanim bolundu, kalbimin tam ortasi su an vatansiz yurtsuz bi virane. Gelde bana sor o cumleyi...

Benim sehit yakinimda tanidgim sehit aileside yok. Ama cok zor oldgunu biliyorum.
Cok zoruma gidiyor.
Korunulmayi haketmeyen, askerini sehidini degersiz goren bu Turkiye icin canina veren kardeslerimi gormek cok zoruma gidiyor.

Ben holllandada yasiyorum, burda pkk diye biseyde yok polis vuruldu diye bi haberde gelmiyor asla ve asla.
Keske birgun Turkiyede bu gunlere varsa.
Keske.

Canım çok güzel bi yazı olmuş çok haklısın umarım şu pkkının kökü kazınır başındaki kişilerde inşallah en kısa zamanda ülkemizi terk ederler

bende 6 - 7 kilo verdim ama nedense fazla belli olmuyor. ideal kilom için bir 10 kilo daha vermem gerek
boyundan da kaynaklanıyo olabilir ben 160ım kilom 54 tabi çevremdekiler dikkatli bakınca kilo verdiğimi anlıyo ama tam da değil açıkçası.Boy kısa olunca kilo belli olmuyo maalesef:)

Büyük bir ameliyat geçirdim. .minik te bebeğim var. .hiç olmasaydı bu yasadiklarim ama oldu. .bol şifa sağlık dileyip evladımi kimseye muhtaç olmadan ben buyuteyim istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…