- 3 Ekim 2015
- 87
- 31
- 3
- 25
- Konu Sahibi aysenur1903
-
Ay canım ne kadar zor şeydir bilirim tek yapman gereken hırs ve sabır bunların ikisini koruyabilirsen başarırsın ben 1 ay gibi bi zamanda 6 kilo verdimkilo vermek bu sıralar en çok istediğim şey
İnşallah canım yaSevdiğim, sevildigim, değer gördüğüm, her şeyiyle içime sinen bir adamla hayırlı, mutlu, huzurlu bir yuva istiyorum en çok. Allahim nasip eder inşallah. Şu anda ezan okunuyor. Rabbim gonlumuzdekileri hayirlisi ile nasip etsin inşallah arkadaslar. Amin
O gün bişey mi olduki1 mayıs 2014 sabahina geri dönmek silahı saklamak
Evet esimi kaybettim kaza yaşadık ama çok şükür bana cenneti bırakıp gitti maddiyatimizda iyi çok sukurO gün bişey mi olduki
Başınız sağolsun allah rahmet eylesinEvet esimi kaybettim kaza yaşadık ama çok şükür bana cenneti bırakıp gitti maddiyatimizda iyi çok sukur
İnşallah canımMutlu olmak istiyorum :) şu insanların hayatına burnunu sokan..her şeye bi kusur bulan..hata arayan..komşulardan..eş dost akrabalardan yoruldum hepsinin huyu kurusun istiyorumgelinle kaynanalar kedi köpek gibi değil anne kız gibi..gelinle elti ve görümceler akreple örümcek değil abla kardeş gibi olsunlar sürekli birbirine girmesin istiyorum..gerçi bunlar olmasa BDV ye açıcak konu bulamıcaksınız onuda biliyorum.. Çocuğu olmayanlar allah c.c hayırlı evlatlar nasip etsin..eş arayanlar eş iş arayanlar hayırlı iş nasip etsin..huzursuz olanların yuvasına ölene dek huzur nasip etsin istiyorum inşaallah
Canım çok güzel bi yazı olmuş çok haklısın umarım şu pkkının kökü kazınır başındaki kişilerde inşallah en kısa zamanda ülkemizi terk ederlerSu gunler istedgim en ama en cok istedgim sey: pkk diye bisey olmasin, koku kazinsin haysiyetsizlerin.
Turkiyede asker polislerimiz ölmesin.
Sehitler ölmez vatan bolunmez cumlesini en icten hissetmeyenler agizlarina bile almasin bu cumleyi.
Bu kelimeden nefret eder oldum artik ben.
Herkes tekerleme gibi soyluyor.
Sehit ailelerimize sorun bide bu cumleyi.
Sehitler ölmezmis, evladim/ sevdgim adam toprak altinda su an birde bana sor.
Vatan bolunmezmis, benjm vatanim bolundu, kalbimin tam ortasi su an vatansiz yurtsuz bi virane. Gelde bana sor o cumleyi...
Benim sehit yakinimda tanidgim sehit aileside yok. Ama cok zor oldgunu biliyorum.
Cok zoruma gidiyor.
Korunulmayi haketmeyen, askerini sehidini degersiz goren bu Turkiye icin canina veren kardeslerimi gormek cok zoruma gidiyor.
Ben holllandada yasiyorum, burda pkk diye biseyde yok polis vuruldu diye bi haberde gelmiyor asla ve asla.
Keske birgun Turkiyede bu gunlere varsa.
Keske.
bende 6 - 7 kilo verdim ama nedense fazla belli olmuyor. ideal kilom için bir 10 kilo daha vermem gerekAy canım ne kadar zor şeydir bilirim tek yapman gereken hırs ve sabır bunların ikisini koruyabilirsen başarırsın ben 1 ay gibi bi zamanda 6 kilo verdim
boyundan da kaynaklanıyo olabilir ben 160ım kilom 54 tabi çevremdekiler dikkatli bakınca kilo verdiğimi anlıyo ama tam da değil açıkçası.Boy kısa olunca kilo belli olmuyo maalesef:)bende 6 - 7 kilo verdim ama nedense fazla belli olmuyor. ideal kilom için bir 10 kilo daha vermem gerek
Evet maalesef bende kısa boyluyum. Ama biraz daha sabır ve azimle vereceğim bütün fazla kilolarımı inşallahboyundan da kaynaklanıyo olabilir ben 160ım kilom 54 tabi çevremdekiler dikkatli bakınca kilo verdiğimi anlıyo ama tam da değil açıkçası.Boy kısa olunca kilo belli olmuyo maalesef:)
Geçmişler olsunBüyük bir ameliyat geçirdim. .minik te bebeğim var. .hiç olmasaydı bu yasadiklarim ama oldu. .bol şifa sağlık dileyip evladımi kimseye muhtaç olmadan ben buyuteyim istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?