Tetenoz aşısı oldum muayene oldum sorun yoktu,akşam ağrım oldu çok,kolum şişti acile gittik ,sabah özele doktoruma gittim bişi yok kalbi atıyor dedi,aşının 4.günü şiddetli ağrım oldu yerimden kalkacak halim yoktu elim kolum kalkmadı ,özele gittik bebek ölmüş ,beni zehirlemeye başlamış

ondan sonra aşıları araştırdım ve kızıma aşı yaptırmadım ,hamd olsun kızım 3 yaşında maşallah 1 defa dahi hastalanmadı .
Ben aşı olmasam bebeğim ölmeyecek, benim yüzümden oldu düşüncesi ile kendimi affedemedim depresyona girdim .Saçlarım döküldü , saç kıran oldum, kafamın her yeri kel oldu ,kilo verdim, diabet teşhisi kondu, 4sene de atlatamadım... Çok zor vicdan azabı ama kendiliğinden anne karnında hiçbir neden yoksa öldüyse mutlaka bir genetik rahatsızlık vardır ondan ölmüştür deniliyor alışmak inanmak kolay okuyor ama vicdan azaba geçmiyor ... Şuan yaşasa 8 yaşında olacaktı ,Rabbim affetsin .
Not: Hiçbir doktor aşıdan öldüğünü kabul etmedi kızıma hamile kalınca araştırdım hatta ben Samsunluyum Samsun da Dr.Alişan Yıldıran beyi buldum (netten aratabilirsiniz) onunla konuştum ve yaptırmama kararı aldım yani kendi başıma aldığım karar değil araştırma sonucu hemen cahil yaftası vurup saldırıya geçmeyin cevap yazmam ,neler yaşadığımı ben bilirim o yüzden kuracağınız ufak bir cümle dahi insanı üzer .