• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OLMADI OLMADI DÜNYAM YIKILDIIII :(

Yusufumfatmam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2020
347
574
53
45
Slm kizlar Ben 6yil sonra hamile oldugumu ögrendim.dünyalar bizim oldu.esimle bulutlarda dolasiyor gibi olduk.üc aylik oldum.hayaler kurmaya basladik esim beni mutlu etmek icin ugrasip durdu.ben kendimi en güzel rüyalarda hissetim.taki 4 gün önce gece yarisi bir sanciyla uyandim korku icinde lavaboya gitim lekelenmistim:( kendi kendime dualar ederek yok birşey korkma diye diye hastahaneye gittik.melegimin kalbi durmus. dünyam basima yikildi o an hayir deyip icin icime haykirdim.Allah im melegim gitmesin benden diye yalvardim.ama olmadi.düsük yaptim :( 4 gündür evdeyim kimseleri görmek istemiyorum pisikoloji olarak mahf oldum.esim beli ettirmek istemiyor ama oda cok kötü oldu.6 yil dile kolay bir bekleyisten sonra bunlari yasamamiz cok kötü Allah kimseye yasatmasin. Bizimle ayni zamanda evlenenler ikinciye hamileyken Ben her ay hüsran yasardim:( Allah im kimsenin kucagini bos birakmasin amin.Iste benim hikayem :(

Slm kizlar Ben 6yil sonra hamile oldugumu ögrendim.dünyalar bizim oldu.esimle bulutlarda dolasiyor gibi olduk.üc aylik oldum.hayaler kurmaya basladik esim beni mutlu etmek icin ugrasip durdu.ben kendimi en güzel rüyalarda hissetim.taki 4 gün önce gece yarisi bir sanciyla uyandim korku icinde lavaboya gitim lekelenmistim:KK43: kendi kendime dualar ederek yok birşey korkma diye diye hastahaneye gittik.melegimin kalbi durmus. dünyam basima yikildi o an hayir deyip icin icime haykirdim.Allah im melegim gitmesin benden diye yalvardim.ama olmadi.düsük yaptim :KK43: 4 gündür evdeyim kimseleri görmek istemiyorum pisikoloji olarak mahf oldum.esim beli ettirmek istemiyor ama oda cok kötü oldu.6 yil dile kolay bir bekleyisten sonra bunlari yasamamiz cok kötü Allah kimseye yasatmasin. Bizimle ayni zamanda evlenenler ikinciye hamileyken Ben her ay hüsran yasardim:KK43: Allah im kimsenin kucagini bos birakmasin amin.Iste benim hikayem :KK43:
Allah rahmet eylesin ,sabırlar diliyorum .6sene önce ben de 4aylık oğlumu kaybettim seni çok iyi anlıyorum çok zor ben içime attım kötü oldum ,sen atma ağlamak istiyorsan ağla acını yaşa ,bol bol dua et iyi gelir .Rabbim tez zamanda kucağını doldursun inşallah 🤲🏻🤲🏻 Hem ramazan ayındayız hem hıdırellez ,Rabbim sen bu güzel mubarek günlerin suyu hürmetine anne olmak isteyen tüm kadınların kucağını boş koyma yarabbim 🤲🏻Amin .

Allah rahmet eylesin ,sabırlar diliyorum .6sene önce ben de 4aylık oğlumu kaybettim seni çok iyi anlıyorum çok zor ben içime attım kötü oldum ,sen atma ağlamak istiyorsan ağla acını yaşa ,bol bol dua et iyi gelir .Rabbim tez zamanda kucağını doldursun inşallah 🤲🏻🤲🏻 Hem ramazan ayındayız hem hıdırellez ,Rabbim sen bu güzel mubarek günlerin suyu hürmetine anne olmak isteyen tüm kadınların kucağını boş koyma yarabbim 🤲🏻Amin .
Tesekür ederim canim öyle bir ruhig halindeyimki su an mesajini hickira hickira aglayarak okudum:( Allah tan sabir ver diye dualar ediyorum bana teseli veren ettigim dualar sükür.Allah büyüktür canim vardir bundada bir hayir :(

27 martta yeni öğrenmişsiniz hamile olduğunuzu. Bebek 3 aylıkken mi kaybettiniz? Kaç haftalık olduğunu tam idrak edemedim şuan başınız sağolsun rabbim hayırlısını versin inşallah. Başka çocuğunuz var mı bilmiyorum yok sanırım. Üzülmeyin de diyemem şimdi ama dua edin rabbim en hayırlısını doğru zamanda versin inşallah size

27 martta yeni öğrenmişsiniz hamile olduğunuzu. Bebek 3 aylıkken mi kaybettiniz? Kaç haftalık olduğunu tam idrak edemedim şuan başınız sağolsun rabbim hayırlısını versin inşallah. Başka çocuğunuz var mı bilmiyorum yok sanırım. Üzülmeyin de diyemem şimdi ama dua edin rabbim en hayırlısını doğru zamanda versin inşallah size
27 Martta mutlulugumu paylasip konu acmistim canim ama iki aylik hamileydim:( 13 haftalik olmustum ki dün kürdaj oldum bebegimin kalbi durmustu:(

Allah sabır versin kolay değil dilerim rabbim tez vakitte yeni bir bebekle acinizi dindirsin çok çok geçmişler olsun bir piskolojik tedavi öneririm zora kolay bir durum değil ic8ne kapandıkça daha kötü oluyor🙏cok çok üzüldüm

Slm kizlar Ben 6yil sonra hamile oldugumu ögrendim.dünyalar bizim oldu.esimle bulutlarda dolasiyor gibi olduk.üc aylik oldum.hayaler kurmaya basladik esim beni mutlu etmek icin ugrasip durdu.ben kendimi en güzel rüyalarda hissetim.taki 4 gün önce gece yarisi bir sanciyla uyandim korku icinde lavaboya gitim lekelenmistim:KK43: kendi kendime dualar ederek yok birşey korkma diye diye hastahaneye gittik.melegimin kalbi durmus. dünyam basima yikildi o an hayir deyip icin icime haykirdim.Allah im melegim gitmesin benden diye yalvardim.ama olmadi.düsük yaptim :KK43: 4 gündür evdeyim kimseleri görmek istemiyorum pisikoloji olarak mahf oldum.esim beli ettirmek istemiyor ama oda cok kötü oldu.6 yil dile kolay bir bekleyisten sonra bunlari yasamamiz cok kötü Allah kimseye yasatmasin. Bizimle ayni zamanda evlenenler ikinciye hamileyken Ben her ay hüsran yasardim:KK43: Allah im kimsenin kucagini bos birakmasin amin.Iste benim hikayem

Canım üzülmen normal ama çok yıpratma kendini benim yengem 6 senden sonra hamile kaldı düşğk yaptı sonra 6 ay geçti hamile kaldı şükür tuttu. Vardır bir hayır de geç bak kuzenim çok yıprattı kendini kaç defa tüp bebek denediler üçüncüde mi ne tuttu ama hayatlarını hep buna endekslemişlerdi çok üzülüp çok isyan ederdi sonra tüp bebek tuttu ve bebekler doğdu sağlıkla 40 günlükken eşi trafik kazası geçirdi vefat etti varmış bi hayır olmamasında dedik o yüzden çok yıpratmayın kendinizi hayırlı olanı zamanını iste , dualarım seninle

Allah sabır versin kolay değil dilerim rabbim tez vakitte yeni bir bebekle acinizi dindirsin çok çok geçmişler olsun bir piskolojik tedavi öneririm zora kolay bir durum değil ic8ne kapandıkça daha kötü oluyor🙏cok çok üzüldüm
Tesekür ederim canim derdi veren Allah imdan derman icin dua etmekten baska carem yok.öylesi bir bosluga girmisim ki bu kabustan cirpina cirpina uyanmak istiyorum:(

Geçen hafta aynı sebep ile kürtaj oldum. İlk gün yerlerdeydim ama sonra veren de Allah, alan da deyip kendime geldim. Söylemek belki çok güç ama, hayırlısının bu olduğuna inanıyorum. Bebekte bir problem var ki kalbi durdu, ileride çok daha sancılı bir ömür bizi bekleyebilirdi. 😘😘
Üzülme. İstediğin bir şey olmuyorsa, ya daha iyisi olacağı içindir ya da gerçekten de olmaması gerektiği için diyor Mevlana. Ne kadar doğru değil mi? 💜

Canım üzülmen normal ama çok yıpratma kendini benim yengem 6 senden sonra hamile kaldı düşğk yaptı sonra 6 ay geçti hamile kaldı şükür tuttu. Vardır bir hayır de geç bak kuzenim çok yıprattı kendini kaç defa tüp bebek denediler üçüncüde mi ne tuttu ama hayatlarını hep buna endekslemişlerdi çok üzülüp çok isyan ederdi sonra tüp bebek tuttu ve bebekler doğdu sağlıkla 40 günlükken eşi trafik kazası geçirdi vefat etti varmış bi hayır olmamasında dedik o yüzden çok yıpratmayın kendinizi hayırlı olanı zamanını iste , dualarım seninle
Ayy kuzenine cok üzüldüm Allahım kuzenine ve yavrusuna sabirlar versin:( Allah im her hayir da bir şer her şerde bir hayir vardir.Allah im bizlere hayirlisini nasip et deyip sabir dillemekten baska birşey yapamiyorum canim:(

Geçen hafta aynı sebep ile kürtaj oldum. İlk gün yerlerdeydim ama sonra veren de Allah, alan da deyip kendime geldim. Söylemek belki çok güç ama, hayırlısının bu olduğuna inanıyorum. Bebekte bir problem var ki kalbi durdu, ileride çok daha sancılı bir ömür bizi bekleyebilirdi. 😘😘
Üzülme. İstediğin bir şey olmuyorsa, ya daha iyisi olacağı içindir ya da gerçekten de olmaması gerektiği için diyor Mevlana. Ne kadar doğru değil mi? 💜
Cok gecmis olsun canim beni mahf eden 6 yil her ay bir melegim olsun diye dualar ettim ve dualarim Kabul oldu uzun bekleyisin sevinci Kisa ve aci oldu simdiki korkum ya gene yillar ca beklemek zorunda kalirsam.benim pisikolojim bir 6 yil daha kaldiramaz:(

Cok gecmis olsun canim beni mahf eden 6 yil her ay bir melegim olsun diye dualar ettim ve dualarim Kabul oldu uzun bekleyisin sevinci Kisa ve aci oldu simdiki korkum ya gene yillar ca beklemek zorunda kalirsam.benim pisikolojim bir 6 yil daha kaldiramaz:KK43:

Benim de evliliğimin 4. Yılı. Nasip, gerekirse bekleriz napalım. 💕

Tesekür ederim canim öyle bir ruhig halindeyimki su an mesajini hickira hickira aglayarak okudum:KK43: Allah tan sabir ver diye dualar ediyorum bana teseli veren ettigim dualar sükür.Allah büyüktür canim vardir bundada bir hayir :KK43:
Herşerde bir hayır vardır derler,belki doğsa bebek hasta olacaktı vardır bir hikmet demek lazım .İnşallah tez zamanda anne olursun ,aminnn 😍💐💕😘😘

Back