- 11 Haziran 2015
- 6
- 15
- 44
-
- Konu Sahibi OlimpikAnneler
Merhaba,
Öncelikle bu konuya önderlik ettiğiniz için sizleri tebrik ediyorum.
Sporla büyüyen bir çocuğun sizin bahsettiğiniz özelliklere ek olarak sağlıklarına kattığı olumlu gelişme ise yapmayan çocuklara nazaren farklılıkları su götürmez bir gerçek.
Ayrıca çocuk sürekli bir faaliyet içerisinde olduğundan kötü davranış ve alışkanlıklardan da uzak duruyor.Sosyalleşme ve gelişim açısından bu konuda bilinçli ve tecrübeli bir anne olarak tüm anne ve babalara mutlak tavsiyemdir ki çocuklarını en az sevdikleri bir spor dalıyla buluşturup onlara bu konuda destek olmalarıdır.
Sevgilerimle...
Rica ederim elimden gelen desteği vermeye hazırımDuyarlılığınızdan dolayı asıl biz sizi tebrik ediyoruz.Dediğiniz gibi çocukların en önemli çağlarında bu tarz aktivitelerle uğraşması zaman geçirmesi ruhen ve bedenen çok sağlıklı.Biz de Olimpik Anneler başlığı altında bunu desteklediğimizi gösteriyoruz umarım teşvik edebiliyoruzdurAyrıca bizi desteklemeniz açısından #OlimpikAnneyim başlığı ile sosyal medya alanlarında paylaşımlarda bulunursanız belki daha çok anneye ulaşıp, daha çok büyüme sağlayabiliriz
evet Kires cok haklisin. bizimde tam olarak almak istedigimiz etkilesim bu yonde. Biz hanimlar cocuklarimiz icin destek vermedigimiz muddetce cocuklarimiz icin buyume saglayamayiz. sizlerden gelen destek dogrultusundave kadınların yogun oldugu bir sitede neden bu konu ragbet görmemiş? sitede çogunun cocugu var biliyorum... hadi hanımlar geliniz buraya...
evet Kires cok haklisin. bizimde tam olarak almak istedigimiz etkilesim bu yonde. Biz hanimlar cocuklarimiz icin destek vermedigimiz muddetce cocuklarimiz icin buyume saglayamayiz. sizlerden gelen destek dogrultusundave kadınların yogun oldugu bir sitede neden bu konu ragbet görmemiş? sitede çogunun cocugu var biliyorum... hadi hanımlar geliniz buraya...
Harikasiniz. Sizden gelen destekleyici mesajlarla biz daha cabuk buyume saglarizRica ederim elimden gelen desteği vermeye hazırım
Bşarılar sizinle olsun...
Ne kadar da güzel yazmışsınız. Bizim de amacımız sizlerinde yaptığı gibi sporla uğraşan çocuklar yetiştirmek ve teşvik etmek. bize destek olup büyüme sağlarsak ne mutlu bizeoğlum dört yaşında jimnastik ve baleye başladı. beş yaşından bu yana da beş yıldır taekwandoya gidiyor. spora başladıktan sonra oğlum da birçok olumlu değişim oldu. oğlum spor salonunda kendini daha özgür,rahat hissediyor. bu sayede daha sosyal, özgüveni yerinde bir çocuk oldu. yedi yaşında kara kuşak oldu, salondaki en küçük kara kuşaklıydı.
Tae:Ayak teknigi Kwon:El teknigi Do:iyi niyete giden dogru yoll
Bu sporun felsefesi ahlak ve hocaları da bu konuda sık öğüt veriyor. Ahlaki anlamda da güzel beslenmiş oluyor. Ayrıca bu sporu yaparken nerdeyse %70 jimnastik yapıyorlar belki de daha fazla. oğlumun fiziğini de etkiledi. Şimdiden kolları kas oluştu, uzun ve ince bir yapısı var, güçlü ve esnek.
her çocuğun sürekli bir sporla uğraşması gerektiğine düşünüyorum. spor demek sağlıklı vücut, zeka ve ruh gelişimi demek. spor yapan çocuklar streslerinden kurtulur. bir de uğraştıkları sporda başarı elde edince kendilerine güveni artar. oğlum Antalya üçüncü olduğunda nasıl da mutlu olmuştu. okulunda, sosyal paylaşım sitesinde bunu paylaşmıştı.
şimdi kardeşi de biraz büyüsün onu önce jimnastiğe sonra da istediği bir spora göndermeyi düşünüyoruz.
K.v. ,görümce ,eş aldatması v.b. daha büyük öneme haiz görünüyor üzücüve kadınların yogun oldugu bir sitede neden bu konu ragbet görmemiş? sitede çogunun cocugu var biliyorum... hadi hanımlar geliniz buraya...
Haklısınız. Bu bdv de ki konular bilakis cocugunu iyi yetiştiremeyen kadınların problemli bireyler olarak bizlere geri dönüşümü olarak görüyorum. Tabi ki bunu sadece kadına yüklememek lazım. Baba faktörüde önemli. Disiplin hayatımızın her alanında olmalı. Başarı getirir. Bunu sporla saglamak işin kolay en zahmetsizi bana göre.K.v. ,görümce ,eş aldatması v.b. daha büyük öneme haiz görünüyor üzücü
Tamam bunlarda hayatın parçası elbette konuşulacak ancak bunlarla kaybedilecek vakit çocığun gelişimi için harcanmalı.Yanılıyormuyum dersiniz ?
Sizde çok güzel ve doğru cümleler seçmişsiniz arkadaşım.Haklısınız. Bu bdv de ki konular bilakis cocugunu iyi yetiştiremeyen kadınların problemli bireyler olarak bizlere geri dönüşümü olarak görüyorum. Tabi ki bunu sadece kadına yüklememek lazım. Baba faktörüde önemli. Disiplin hayatımızın her alanında olmalı. Başarı getirir. Bunu sporla saglamak işin kolay en zahmetsizi bana göre.
Bagırarak çagırarak cocugu disipline etmek son derece yanlış. tekrar diyorum spor bir insanı disipline eder ve bu en basit en kolay ugraştır biz ebeveynler için...
.Sizde çok güzel ve doğru cümleler seçmişsiniz arkadaşım.
Bu güzelim sitede bebek çocuk ve anne ön plânda olduğuna göre şahsen ilk bu konulara bakarım çocuğumun güzel ve sağlıklı gelişmesi için neler gerekir öğrenirim.
Tekrar söylüyorum amacım kimseyi incitmek değil ama bakın böylesi özel bir konu nedense kimsenin yada bir kaç üyenin dışında diyelim ilgisini çekmemiş.
Ama işte kurucumuz bu tarz konulara bir mesaj yazssa eminim olay farklı olurdu...
Elbette bende onu diyorum işte K Kazen bir harf.
Evet evet kazen bu topige bir yazsa bak herkes buraya dökülür :) genelde öyle oluyor da :)
Şaka bir yana dikkati çekmek adına yapabilir tabi...
Bu arada kafam gündemle o kadar meşgul ki yukarıda ki yazıda eksiklerim olmuş.
Aklıma gelmişken yazayım. Yapılan sporun türü ne olursa olsun beyin kimyasallarını düzenliyor. Bu yadsınamaz. Bireyin anormal düşüncelerini bile degiştirebilecegini düşünüyorum.
Bu güzellikleri okuyunca ne mutlu oluyor insan :)Şükürler olsun bilinçli bir anne olmaya çalışıyorum oğlum 5 yaşını devirdi.. geçn seneden beri yüzmeye gidiyor kerata benden daha iyi yüzüyor.. ve inşallah devam edecek.. her cumartesi bahçeli evler belediyesinde çocuk tiyatrolarına getiririm .. alkışlarız oradaki emekçileri.. yaz ayında nasipse 6 yaşını bitirdiğinde kuran kursuna göndereceğim dininin gerekliliklerinide öğrensin diye..ensturamanlara ilgisi vardır oğlumun piyano yu çok sever ve aldık okulda öğrendiği çocuk melodilerini çalar piyanosunda ve nasipse eğitimini aldıracağımm.. RABBİM tüm evlatlara sağlı, huzur versinn..
Sağlıkla büyüsün kuzucuk başarılarını KK teyze ve ablalarıda görsün inşallah :)Kızım daha küçük, biraz daha büyüsün ben de olimpik anne olacağım :) :)
Biz küçükken olanaklar daha kısıtlıydı, bu kadar spor okulu, yaygın olarak kurs vs yoktu. Sporla ancak ortaokulda tanışmıştım, cross takımı ve basketball takımına girdim ama lisede öss için bıraktım. İçimde basketball bir uktedir.
Kızım Allah'ın izniyle sporun bir dalında başarılı olacak. İşte zamanla hangi alanda başarılı olabileceğini göreceğiz :) Belki birkaç sporla uğraşır bakalım :)