Ölen PKK'lı kadının annesinden şok sözler!

Bizim ulkede on liralik bir sey calarsan hirsizsin, on milyonluk olunca milli kahraman oluyorsun..

İşte acı olan tipik bir orta doğu ülkesi olmamız. Müslümanım ama çalarım, rüşvet haktır, güçlüyüm ezerim mantığı ortadoğudan gelir.

Biz 'İslâm dini fakirliği değil, zenginliği öne çıkartır, Allah zengini sever. Bu kadar maaşla memur nasıl geçinecek diye soranlara; benim memurum işini bilir' diyerek rüşvete yönlendiren, fakiri ve halkı küçümseyen bir Özal'a yıllarca oy verdik. Ne bekliyorsun ki? Etik ve hak hukuk arama mı?

Ozal i bazi kesimlerin neden sevmedigini simdi daha iyi anladim iyiki varsin zeymur aydinlatiyorsun bizleri de

Ozal i bazi kesimlerin neden sevmedigini simdi daha iyi anladim iyiki varsin zeymur aydinlatiyorsun bizleri de

Sağol canım ya, burada bende çok şey öğreniyorum hepinizden. Siyasi platformları doğru değerlendirirsek kendimize çok şey katabiliriz. Karşıt görüşlü olduğum biri bile bana bir şey katabilir, ben de ona.

Sehit vatani ugruna olendir benim esim diyarbakirda askerlik yapmis arkadasi mayina basinnca parcalarini o toplami biz sehitimizi yerde birakmayiz ama onlar yerde birakip canlarini dusunup kacarlar benim askerimdir sehit kardesimdir benim askerim vatani ugruna sehit olur onlarda özgürlük için sadece ölür

Son düzenleme:
Alıntılamak istedim,çünkü çözüm süreci hiçbir zaman iyi gitmedi.Her şehirde özellikle Karadenizde ,Ege de çok büyük olaylar çıkarıldı ,istemiyoruz sizi de çözümünüzü de diye.
Ayrıca çözüm süreci yüzünden pkklılar bu kadar güçlendi.
Toprakları vermek istememe nedenini ben petrole bağlayamıyorum ,ya da değerli olmasına,ne kadar çorak veya verimsiz olursa olsun topraklar bizim .

Bir şey sorabilir miyim,Abd tam olarak neden sarraf'ı tutukladı,çıkarı nedir ?
Ben o haberleri fazla izlemedim de

Peki plan ne sence? Bir 30 yil daha mi savasilcak? Bir 30 yil daha mi gencler ölürken, politikacilar zengin olacak? Ben cözüm süreci pürusüz gecti demiyorum, ama en azindan savastan iyidir. Genclerin ölümlerinden nemalanmak iyidir.

Ve hadi güya Türk topraga korundu diyelim 30 yil boyunca. Deger miydi? 20 yil önce ölen askerleri o cocugun annesi disinda kim hatirliyor? Ben yarin anneme torun mujdesini verecem. O kadininda hakki degilmiydi öyle mujdeler duymak? Ki dedigim gibi dert toprak vatan degil ki. Dert toplumu bölmek ve oy toplamak, zengin olmak. Ve bunu o ölen genclerin sirtindan yapiyorlar.

Ha ben demiyorum Türkiye bin parcaya ayrilsin. Ancak anlatilan hikayenin dogru olmadigini söylemek istedim. Hep alternatif yokmus gibi gösterildi. Ki var. Baris o kadar imkansiz oldugunu düsünmüyorum. Sadece istenilmiyor iste.

Bir sürü gencin boşu boşuna öldüğüne kesinlikle katılıyorum,sırf birileri zenginleşsin ,güçlensin diye siyasi amaçlar için öldürülüyorlar biliyorum.O konuda katılıyorum yani %100
Ama çözüm sürecinin işe yaradığı fikrine katılmadım .
Benim düşünceme göre tüm pkklılar,pkk propogandası yapan kişilerin hepsi yargılanıp hapse atılmalı.Ben bunun çok ütopik bir şey olduğunu düşünmüyorum .Nitekim bazı gelişmiş ülkelerde bu dediğim yapıldı .İngiltere gibi.Şuan terörün t'si yok.
Ben diyorum hep Allah düşmanın bile iyisini versin diye,bu adamlarla barış falan yapılmaz ,bence yapılmamalı da .
Benim gözümde hainler,vatan hainleri .Ölsünler hiç umrumda değil .
Kalleşler ,hainler ,mertçe savaşmıyorlar,etek giyip saklanıp bomba patlatıyorlar.
İktidarın da amaçları var onlar için ,bu yüzden yıllarca bu sorun çözülemedi .Pkkyı destekleyen bazı kürtler de zannediyor ki pkk onların çıkarları için çalışıyor.Allah'tan tüm kürtler böyle düşünmüyor,içlerinde Atatürk'ü benden bile çok savunan da gördüm

Bir şey sorabilir miyim,Abd tam olarak neden sarraf'ı tutukladı,çıkarı nedir ?
Ben o haberleri fazla izlemedim de

Sarraf ve Babek Zencani ortaklaşa İran'ı çeşitli yollardan dolandırmış (petrol ihracatı, altın vs) ve paraları çeşitli ülkelerde aklamışlar. Rıza paraları Türkiye'de aklayan abimiz. Bunu da ülkede bir çok kuruma ve kişiye rüşvet yedirerek (bkz: 17 Aralık) devlet bankalarına yatırarak (bkz: Halkbank), çeşitli kuruluşlara bağışla ve daha bir çok bilmediğimiz yöntemle aklamıştır. Ancak 17 Aralık'ta aklanmıştır ama nasıl? Adam her yolunu legalleştirmiştir, kanıt bırakmamıştır bazıları sayesinde ve hayırsever bir iş adamı olmuştur o.

ABD İran'daki petrole ambargo uyguladığı için ve Zencani ve Sarraf ambargoyu ihlal ettiği için, ABD'yi dolandırdı gerekçesiyle Sarraf'ı tutukluyor. İşte kara para aklama da işin içine ekleniyor. Kara para aklama yerlerinden biri de Türkiye. Kara para aklamaya yardım edenler ve Sarraf'ı hayır sever iş adamı gibi lanse edenler için yine bkz: 17 Aralık.

Şimdi olay Türkiye'ye sıçrayınca eski AKP'li bakanlara ve iş adamlarına uzanacak. Bunun sinyalini aldık. TÜRGEV ile Bilal oğlana geldi bile mevzu ya da Emine Hanım'ın yardım derneğine. Benim düşüncem ABD'nin Sarraf'ı yakaladığı dönemin tam ilişkilerin biraz yıprandığı dönemde olması ki bu da Sarraf'ın piyon olduğunu düşündürüyor. Ambargo delmiş falan hikaye. Oysa yıllardır bu adamlar ihlal yapıyor, ABD bilmiyor muydu? Biliyor. Yakalayamaz mıydı? Adam saklanmıyordu ki.

İran'da ABD'ye şirin görünmek adına Babek'e idam kararı verdi. Orda da yardım eden vardı bunlara yok muydu? Bak ambargo deleni idam ettirdik mesajı var ABD'ye. Zaten yeni liderleri Ruhani daha ılımlı ve ABD'ye daha yakın Ahmedinejad'a göre. Ambargo kalkmazsa İran gelişemeyecek farkında ama ABD'nin de eline düşersen işte :// ABD böyle böyle bağımlı ediyor kendine ki Ahmedinejad bu yüzden taviz vermedi ama ellerinde petrol harici bir şey yok. Ama ılmlı olmasan da ABD ambargo ile seni geriletiyor işte böyle.

Neyse işte ABD şimdi Sarraf'ı öttürücez diye birilerine mesaj yolluyor. Kara para aklandı, yardım edenler yargılanacak diyor. Anlayana...

Niye anlasilma yapilmasin? IRA yada ETA cokmu harika örgütlerdi? Hayir herkes elini kolunu sallaya sallaya dollassin demiyorum ben. Kesinlikle hapis'e girilmesi gereken cezalandirmali. Ancak bircok genc biraz kandirilarak onlara üye oluyor mesela.

Yani bir sekilde savasin ölümlerin bitmesini istiyorum. Ancak bu asla olmaz. Dedigim gibi derin devletten destek aliyor pkk. Erdogan'in istegi bu örgütün bir 30 yil daha var olmasi. Halkta öyle kökünü kazicaz felan sevincinde. Ya strateji yok birsey yok. Sehirlerde insanlar ölüyor. Herseyi gectim, 30 yil savasin hicbir getirisi olmadi. Halen gencler ölüyor

Yorumlari okuyorum da hangi zihniyetle pkk yi savunursunuz ? Siz nerde yasiyorsunuz yediginiz kaba sicmis oluyorsunuz bu yorumlarla. Akpyi kesinlikle desteklemiyorum bunlarin bi taraflarini kaldiran akp zaten.
Savundugunuz pkklklar onlarca askerimizi sehit ettiler bu mu adil olmak bu mu savundugunuz Sey? Doguda bulunan masum insanlar disinda hic birine acimiyorum gebersin hepsi hakettikleri yere gitsin.

Özgürlük savaşcısı ? Kürtlerin özgürlüğü ??

Bu cümleleri sarfeden orta yaşın üstündeki bu kadın "masum sivil " olarak anılıyor değil mi ??

Bu dava(!) uğruna savaşanlara destek veren bir terörist mi yoksa ?

Hani katil olmak için adam öldürmen gerekir de , terörist olman için ile öldürmene gerek yok ya hatırlatayım dedim .

Devlete , bayrağa , askere karşı savaş açıyorsan teröristsindir .

Çatışıyorsan öldürülmen haktır , desteği geriden veriyorsan da terör suçundan içeri alınmalısın .

Hani işin doğrusu bu ?

Sonra kürt analar hapse atıldı diye zırlanmasın .

O şehitlik mertebesi ile kandırılıp piyon olarak kullanıldığı söylenen zavallı askerlerimiz var ya .... Terörist olmayan herkes yatıp kalkıp dua etsin onlara .

Bu işin sadece pkk sı yok ! Işid i var ... olası dış güç tehditleri var .

Görüyorum ki şikayetçi olan bir çok insan kaçma derdinde bu topraklardan . O yüzden başımıza gelecek daha büyük bir tehlikede öyle vatan millet sakarya olmaya pek umudum yok . O yüzden askere daha da duacıyım . Onların teröristlerden temizlenmiş bölgede çekilen son videolarını izledikçe ağlıyorum .

Barınacak toprak bulamayıp bir ülkeye sığınmaya çalışacak duruma düşülünce bilinmesin askerin kıymeti .

Kepçeyle çalışırken Kur'an-ı Kerim'i farkedipte yerden alan gariban askerimizin, şehit olan arkadaşının taburu başında ağlayıp bir kaç gün sonra da kendisi melek olan askerimizin, çatışma anında ailesini arayıp helallik alıp melek olan askerimizin ve daha nice şehitlerimizin bir kılı kadar değere, saygıya değmeyen it oğlu itler işte. ALLAH suratlarından nuru almış, gerçekten hiç birinde nur yok ya..
Geberesiceler..

Neden anlaşma yapılsın vatan hainleriyle?
Kanmasalardı,o kadar akılları yok muymuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…