Başlık hatalı. Şok sözler mi? Gerçekten şok mu oluyorsunuz sizler. Ben çok olağan karşılıyorum artık. Mokunu çıkardılar.
Biri bu beyni ne yazık ki arsenikle yıkanmış(zehirlenmiş zihniyet durumu) teyzeye kızının hak değil mok yoluna gittiğini söylemeli.
ya canım aslında tam tersi ailelerde var onları da okuyoruz izliyoruz, çocuğum yanlış yolda biz ona çok söyledik ikna edemedik, biz devletimizin yanındayız diyen, ben o anne babaların da samimiyetine inanıyorum, öylesi de var böylesi de
Devlet olabilmeye; bu cahil kadina "senin liderin Apo, ben senin haklarini Imraliya gidip gorusmeler yaparaktan Apo ile pazarlik ediyorum" diyen AKPnin kapasitesi var da bunlarin niye olmasin? Ne fark var? Iki taraf da APO'yu Kurtlerin lideri tayin etmemis mi? Bir taraf soyleyince iyi, obur taraf soyleyince tuu kaka..ıste bu manyak zıhnıyet sırf bunun ıcın doguruyor
bu kadına evlat acısı gormek mustahak işte
ama bundan bıle anlamamıs
ben boyle dusunen mok toplulugunun sonunu dusunemıyorum
zaten devlet olabılmeye ne kapasıtelerı var ne yureklerı bu sebepten boyleler
dusunsene öluyorsun ama bı serefsız olarak bı hain olarak bı pust olarak
ınsanın cesedı bıle onemlı tabıata bı katkısı varken bunlar o faydayı bıle saglayamıyor
israflar
1-2 yorum sonra nerdeyse pkk cok haklı dıyecekmıssın gıbı yazarsan elestırı alırsınDevlet olabilmeye; bu cahil kadina "senin liderin Apo, ben senin haklarini Imraliya gidip gorusmeler yaparaktan Apo ile pazarlik ediyorum" diyen AKPnin kapasitesi var da bunlarin niye olmasin? Ne fark var? Iki taraf da APO'yu Kurtlerin lideri tayin etmemis mi? Bir taraf soyleyince iyi, obur taraf soyleyince tuu kaka..