Ölen PKK'lı kadının annesinden şok sözler!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
ŞIRNAK’ın Silopi İlçesi’nde çatışmada ölen PKK’lı terörist ’Zeyra Çıra’ kod adlı Antika Acar, Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesine bağlı Karabulak Köyünde toprağa verildi. HDP Ağrı Milletvekili Dilan Dirayet Taşdemir’in de katıldığı cenaze töreninde Anne Fatma Acar, "Kızım özgürlük savaşçısıdır, özgürlük şehididir. Başkan Apo’nun, Kürt halkının açtığı yolda yürümüştür. Kızımla gurur duyuyorum. Kürtlerin özgürlüğü için iki çocuğumu şehit verdim" dedi.
Sitene Ekle
olen-pkk-li-kadinin-annesinden-sok-sozler--7130640.Jpeg

Haberin diğer fotoğrafları için tıklayın

DHA

Şırnak’ın Silopi İlçesi’nde 24 Mayıs günü çıkan çatışmada öldürülen DBP Ağrı il genel meclis üyesi Yıldız Acar’ın kızkardeşi Antika Acar’ın cenazesi dün Van’ın Çaldıran- Doğubayazıt yol ayrımında karşılandı. Cenaze nedeniyle esnaf gün boyu Kepenk açmazken, HDP- DBP’li yöneticiler tarafından Doğubayazıt’a getirilen cenaze, ilçeye 15 kilometre uzaklıkta bulunan Karabulak köyüne götürüldü. HDP Ağrı Milletvekili Dilan Dirayet Taşdemir’in de hazır bulunduğu cenaze töreni sırasında yüzlerce kişi, sloganlar eşliğinde cenazeyi köy mezarlığına taşıdı.

’2 ÇOCUĞUMU ŞEHİT VERDİM’

Tabutuna terör örgütü PKK flamasının sarıldığı cenaze, ağıtlar ve zılgıtlar eşliğinde toprağa verildi. Saygı duruşu ve duanın ardındanKürtçe konuşan Acar’ın annesi Fatma Acar şöyle dedi:

"Kızım özgürlük savaşçısıdır, özgürlük şehididir. Başkan Apo’nun açtığı yolda yürümüştür. Kürt halkının açtığı yolda yürümüştür. Kızımla gurur duyuyorum. Başım diktir. Bu mücadelede Kürtlerin özgürlüğü için iki çocuğumu şehit verdim."

http://www.milliyet.com.tr/olen-pkk-li-kadinin-annesinden-sok-gundem-2255827/

Ya benim.kürt arkadaslarim.var. cok iyi yerlere gelmis olanlar. Yani birinin babasi bankada müdürdü. Annesi türkceyi biraz cok az hatali konusur. Sevgi yumagi kadin. Bütün komsulari türk. Akrabadan öte aile gibiler. Hergün beraber. Bu ülkede basbakanlar kürttü. Onlat özgür degil mi yani ben anlamiyorum. Bir sinif arkadasim vardi. O da fransiz ingiliz yazarlarin kitabini okuyorum. Tarih boyunca zülum görmüsüz diyordu.
No comment daha da. O yazarlar ne yaziyor acaba. Ama su var. Türk irkini kürt irkina üstün görenler dalga gecenler de pkk 'ya destek veriyor. Kalp kiriyorlar. Kimi gencler ailelerinden habersiz daga cikiyor. Beyinleri yikaniyor. O dalga gecenler de tuz biber katiyor
not:düzeltme var

Hangi özgürlüğün savaşı bu.. tutsakmı kalmıslar yada vatandaşlık hakları mı verilmemiş... teyze sana bişey diyeyim senin kız niyazi olmuş... o başkan dediğiniz herifte yakalanınca kuyruğu apış arasına alip mrım krın etti ... lider dediğin dik durur dar ağacınada gitse davasından dönmez ... bari kendinize saygınız olsunda adam gibi adama lider deyin

Gunumuzde hala bu insanların(?) bir seylerin mücadelesini verdigine inanan bunların canina deger veren bunlari anlamaya çalışan tiplerin olmasina dayanamiyorum. Allah korusun acaba kendi ailelerinden bir can gitse bu masallari okurlar miydi burada?
Neyin savaşı la bu Allahin belalari onursuzlar neyin mucadelesi.
Eskiden belki, tamam ama bugun niye nankörler

Başlık hatalı. Şok sözler mi? Gerçekten şok mu oluyorsunuz sizler. Ben çok olağan karşılıyorum artık. Mokunu çıkardılar.
Biri bu beyni ne yazık ki arsenikle yıkanmış(zehirlenmiş zihniyet durumu) teyzeye kızının hak değil mok yoluna gittiğini söylemeli.

Sen anamisin hain ahlaksız , o fosseptik çukuru kafaniza girmiyor bir turlu , neyiniz elinizden alındı , neyiniz vardı da devlet yok etti , sağlık hizmet her konuda hiç olmadığı kadar refaha kavuştunuz

Ne isterdiniz olmadı da özgürlük için leş oldu kızın.

Beyinsiz aptallar

Başlık hatalı. Şok sözler mi? Gerçekten şok mu oluyorsunuz sizler. Ben çok olağan karşılıyorum artık. Mokunu çıkardılar.
Biri bu beyni ne yazık ki arsenikle yıkanmış(zehirlenmiş zihniyet durumu) teyzeye kızının hak değil mok yoluna gittiğini söylemeli.

ya canım aslında tam tersi ailelerde var onları da okuyoruz izliyoruz, çocuğum yanlış yolda biz ona çok söyledik ikna edemedik, biz devletimizin yanındayız diyen, ben o anne babaların da samimiyetine inanıyorum, öylesi de var böylesi de

ya canım aslında tam tersi ailelerde var onları da okuyoruz izliyoruz, çocuğum yanlış yolda biz ona çok söyledik ikna edemedik, biz devletimizin yanındayız diyen, ben o anne babaların da samimiyetine inanıyorum, öylesi de var böylesi de

Aynı fikirdeyim zaten.

Senin gibi analara namlumun ucuna koycan, snrada insallah gor bakalim hak yolumu bok yolumu o yol.
Keske kisir olsaydiniz.
Allah islah etsin.
Sen ana degilsin orgut uyesisiin, ana gibi kutsal kelime sana gecerli degl.
Cennet analarin ayaklarin altindaysa, sende buram buram cehennem koyuyosun, yolda bok yolu. Gazaniz mubarek olsun. Ailece gebermeniz dilegiyle.

ıste bu manyak zıhnıyet sırf bunun ıcın doguruyor
bu kadına evlat acısı gormek mustahak işte
ama bundan bıle anlamamıs

ben boyle dusunen mok toplulugunun sonunu dusunemıyorum
zaten devlet olabılmeye ne kapasıtelerı var ne yureklerı bu sebepten boyleler
dusunsene öluyorsun ama bı serefsız olarak bı hain olarak bı pust olarak
ınsanın cesedı bıle onemlı tabıata bı katkısı varken bunlar o faydayı bıle saglayamıyor

israflar

ıste bu manyak zıhnıyet sırf bunun ıcın doguruyor
bu kadına evlat acısı gormek mustahak işte
ama bundan bıle anlamamıs

ben boyle dusunen mok toplulugunun sonunu dusunemıyorum
zaten devlet olabılmeye ne kapasıtelerı var ne yureklerı bu sebepten boyleler
dusunsene öluyorsun ama bı serefsız olarak bı hain olarak bı pust olarak
ınsanın cesedı bıle onemlı tabıata bı katkısı varken bunlar o faydayı bıle saglayamıyor

israflar
Devlet olabilmeye; bu cahil kadina "senin liderin Apo, ben senin haklarini Imraliya gidip gorusmeler yaparaktan Apo ile pazarlik ediyorum" diyen AKPnin kapasitesi var da bunlarin niye olmasin? Ne fark var? Iki taraf da APO'yu Kurtlerin lideri tayin etmemis mi? Bir taraf soyleyince iyi, obur taraf soyleyince tuu kaka..

Devlet olabilmeye; bu cahil kadina "senin liderin Apo, ben senin haklarini Imraliya gidip gorusmeler yaparaktan Apo ile pazarlik ediyorum" diyen AKPnin kapasitesi var da bunlarin niye olmasin? Ne fark var? Iki taraf da APO'yu Kurtlerin lideri tayin etmemis mi? Bir taraf soyleyince iyi, obur taraf soyleyince tuu kaka..
1-2 yorum sonra nerdeyse pkk cok haklı dıyecekmıssın gıbı yazarsan elestırı alırsın
:)

X