Ölecekmis hissi yasayan varmi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kötüyi cagirirsan Kötü seyler başınıza gelir icinizi vesvese kaplamış. Kendinize mesgale bulun

Merhabalar. Daha once korkularimdan bahsetmistim hatirlayan vardir belki. Dogum sonrasi bircok korku ve endiseye kapildim baya kotu gunler gecirdim. Gecti gercekten. Burdan aldigim fikirler falan bana cok iyi geldi. İyi ki varsınız. Butun endiselerim ve korkularım gecti rahatladım. En cok kendi kendime konusarak yendimm Tek birsey haric. Ben kucuklugumden beri bircok seyi hissederim . Bazı yakinlarımın ölümü gibi herkese o an soylerim boyle hissediyorum diye buna ne denir 6.his falan mi bilmiyorum ama inanilmaz guclu. Hatta bebegimi bile boyle hissettim 27. haftayi gormeyeck gbi hissettim hep 26 yasndaym anasinin yasinin haftasinda gidecek yavrm dedm esim korktu hep ama o hafta gitti 27.haftaya girmeden 26+6da ölü dogum yaptm.Sonraki surec hep korkuyla gecti iste.
Simdi yaklasik bir aydir durduk yere gelen 28 yasinda olecegim hissi var 27 ye cok az kaldı.

Biliyorum gaybı Allah tan baska kimse bilemez. Biliyorum daha once ölmeyecgm ne malum, garantisimi var. Bircok seyin mantiken aciklamasini kendi kendime yapiyorum zaten. Sadece merak ettigim daha once boyle bir his yasayip atlatan yada o yasi geciren var mı ?
Psikiyatriden randevu almalisin.normal degil.

Merhabalar. Daha once korkularimdan bahsetmistim hatirlayan vardir belki. Dogum sonrasi bircok korku ve endiseye kapildim baya kotu gunler gecirdim. Gecti gercekten. Burdan aldigim fikirler falan bana cok iyi geldi. İyi ki varsınız. Butun endiselerim ve korkularım gecti rahatladım. En cok kendi kendime konusarak yendimm Tek birsey haric. Ben kucuklugumden beri bircok seyi hissederim . Bazı yakinlarımın ölümü gibi herkese o an soylerim boyle hissediyorum diye buna ne denir 6.his falan mi bilmiyorum ama inanilmaz guclu. Hatta bebegimi bile boyle hissettim 27. haftayi gormeyeck gbi hissettim hep 26 yasndaym anasinin yasinin haftasinda gidecek yavrm dedm esim korktu hep ama o hafta gitti 27.haftaya girmeden 26+6da ölü dogum yaptm.Sonraki surec hep korkuyla gecti iste.
Simdi yaklasik bir aydir durduk yere gelen 28 yasinda olecegim hissi var 27 ye cok az kaldı.

Biliyorum gaybı Allah tan baska kimse bilemez. Biliyorum daha once ölmeyecgm ne malum, garantisimi var. Bircok seyin mantiken aciklamasini kendi kendime yapiyorum zaten. Sadece merak ettigim daha once boyle bir his yasayip atlatan yada o yasi geciren var mı ?
Abla gecti mi o his

1.5 sene bu sebepten tedavi gördüm ilaç kullandım teşhis kaygı bozukluguydu
Kısmen geçti eskisi kadar olmasa da ara ara yokluyor herkesin cenazesini Hayal eder olmuştum öyle yaşamak korkunç
Geçen gün arkadaşlar Erol evginin konserine gidelim dedi tamam dedim adamın yaşı var ölürse pişman olurum gitmezsem dedim herkes yuh aklına gelen bu mu şimdi diyo gel de bana sor

Abla gecti mi o his
geçmiş geçmiş şükür gayet ii :)
Hayır geçmedi tam yasımdayım. Ha ama önceden hergün korkuyordum yaşıma girince daha kötü olurum sürekli aklımda olur dıyordum hergün bugünmu acaba derım dıyodum ama değil. Aklıma gelmiyo öyle . Yeni bebeğim oldu onun sağlığını düşünmekten kendimi düşünmüyorum :) Hayırlısı deyip saldım artık.

Psikolojik destek alıyor musunuz

Hayır geçmedi tam yasımdayım. Ha ama önceden hergün korkuyordum yaşıma girince daha kötü olurum sürekli aklımda olur dıyordum hergün bugünmu acaba derım dıyodum ama değil. Aklıma gelmiyo öyle . Yeni bebeğim oldu onun sağlığını düşünmekten kendimi düşünmüyorum :) Hayırlısı deyip saldım artık.
bende bebek oldugunu gördüm ondan dedim.insan bebeği olunca aklına kendisi gelmez die:)

Merhaba, daha önce bana oldu ve ciddi araştırmalara girdim. Çok net şu yaşımda öleceğim diyen biri vardı. 2012 yılında yazmış. Ne hissettiysem çıktı falan diyordu. Ve baktım hala yaşıyor. 2014te ölmesi gerekiyordu yıl 2024 🤣
Yani dert etmeyin. Allah uzun sağlıklı hayırlı yıllar nasip etsin.

bende bebek oldugunu gördüm ondan dedim.insan bebeği olunca aklına kendisi gelmez die:)
Evet gelmiyo haklısınız. Ara sıra geliyor her annenın korkusu olur ya öyle.
Merhaba, daha önce bana oldu ve ciddi araştırmalara girdim. Çok net şu yaşımda öleceğim diyen biri vardı. 2012 yılında yazmış. Ne hissettiysem çıktı falan diyordu. Ve baktım hala yaşıyor. 2014te ölmesi gerekiyordu yıl 2024 🤣
Amin🙏
Ya ben o dönem diğer bebeğimi yeni kaybetmiştim. Çok farklı kaygılara girdim sürekli anksiyete basladı.Depremı de o dönem hissettim aılem orda ve olunca bu hıste cıkar mı dıye ara ara yokluyor ama artık nasip napalım o zaman ki gibi sürekli düşünmüyorum en azindan .Siz nasıl hissettiniz? Benım bu durum his değildi acıkcası ses duymuştum namaz kılarken. O etkıledı beni

Amin🙏
Ya ben o dönem diğer bebeğimi yeni kaybetmiştim. Çok farklı kaygılara girdim sürekli anksiyete basladı.Depremı de o dönem hissettim aılem orda ve olunca bu hıste cıkar mı dıye ara ara yokluyor ama artık nasip napalım o zaman ki gibi sürekli düşünmüyorum en azindan .Siz nasıl hissettiniz? Benım bu durum his değildi acıkcası ses duymuştum namaz kılarken. O etkıledı beni
Çok ilginç ne sesi duymuştunuz? Ben de maalesef depremden sonra üstümde çok korku kaldı ölecekmişim hissi gelmişti. Artık böyle bir hissim yok şükür. Hatta hiç yok.

Bir arkadaşım yıllarca 29 da gidicem bu yüzden asla evlenmicem diyordu hepimiz çok üzülüyorduk sürekli sürekli 29 yaşında diyordu 29 yaşına girdi hepimiz korkudan bayilcaz bişey olmadı. 30 a girince tmm evlenebilirm artık dedi şuan 37 bitmek üzere ve bir yavrusu var çok güzel ailesii var. Anksiyete çok zor

Hiçbir pozitif varlık şu yaşta öleceksin demez. Asla.

Bu tamamen zihin oyunu.
Haklisini aynen öyle kuzenim psikolog o hep korkununda dereceleri ve kategorileri var kaygı bozukluğunda ilk sırada ölüm korkusu iki numarada çocuğuma eşime anneme babama bişey olurmu üçüncü sırada işte esyalarima ama evime kariyerime... Diye sıralanıyormus. En çok karşılaşılan 1-2 no bunlar aynı anda da olabilir hem kendi ölüm korkusu hem sevdiğine bişey olurmu korkusu .yine kadınlar klubunde bir yorum görmüştüm kadın diyor ki bebeğime bişey olcak diye korkuyordum sürekli emzirirken boğazına kacicak vefat edicek ve gözümün önüne gelen cenaze töreni görüntüleri..... İnsanlar neler yazmış ... İşte kötüyu çekme bı sadaka ver bu kadar düşünürsen çekersin olmayacağı varsa da olur... Anksiyetede o kuantumsal dönüşler işlemiyor adı üstünde anksiyete . Yorumların hepsine baktım kadın bu yorumlardan sonra daha da kötü olmuş sonra yıllar sonra güncellemiş durumu çok iyiyim tedavi ve terapi gördüm ve yaşadığım o dönem ağır anksiyete panik atak ve depresyon halı bir çok yeni annede oluyormuş gayet iyiyim şimdi diye . Ölüm korkusu çok fazla insanda olan genelikkle gece tetiklenen stres ve yorgunluğun üzerine tuz biber olduğu çağın vebası gibi kaygı bozukluğu olayın dinle diyanetle de pek ilgisi yok çünkü inananda inanmayanda her kesimden bu illeti donemsel yaşıyor bir çok insan

Amin🙏
Ayy keşke görseniz de cevap verseniz nasıl oldunuz acaba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X