- 23 Ocak 2021
- 2.375
- 10.865
- 158
- Konu Sahibi Oksijensizsu
Merhabalar. Daha once korkularimdan bahsetmistim hatirlayan vardir belki. Dogum sonrasi bircok korku ve endiseye kapildim baya kotu gunler gecirdim. Gecti gercekten. Burdan aldigim fikirler falan bana cok iyi geldi. İyi ki varsınız. Butun endiselerim ve korkularım gecti rahatladım. En cok kendi kendime konusarak yendimm Tek birsey haric. Ben kucuklugumden beri bircok seyi hissederim . Bazı yakinlarımın ölümü gibi herkese o an soylerim boyle hissediyorum diye buna ne denir 6.his falan mi bilmiyorum ama inanilmaz guclu. Hatta bebegimi bile boyle hissettim 27. haftayi gormeyeck gbi hissettim hep 26 yasndaym anasinin yasinin haftasinda gidecek yavrm dedm esim korktu hep ama o hafta gitti 27.haftaya girmeden 26+6da ölü dogum yaptm.Sonraki surec hep korkuyla gecti iste.
Simdi yaklasik bir aydir durduk yere gelen 28 yasinda olecegim hissi var 27 ye cok az kaldı.
Biliyorum gaybı Allah tan baska kimse bilemez. Biliyorum daha once ölmeyecgm ne malum, garantisimi var. Bircok seyin mantiken aciklamasini kendi kendime yapiyorum zaten. Sadece merak ettigim daha once boyle bir his yasayip atlatan yada o yasi geciren var mı ?
Simdi yaklasik bir aydir durduk yere gelen 28 yasinda olecegim hissi var 27 ye cok az kaldı.
Biliyorum gaybı Allah tan baska kimse bilemez. Biliyorum daha once ölmeyecgm ne malum, garantisimi var. Bircok seyin mantiken aciklamasini kendi kendime yapiyorum zaten. Sadece merak ettigim daha once boyle bir his yasayip atlatan yada o yasi geciren var mı ?