- 19 Mart 2015
- 475
- 204
- 32
- Konu Sahibi Lookinside
Merhaba yaklaşık iki hafta önce kapımın önüne bağlanmış halde 2 yaşlarında safkan boxer cinsi bir köpek buldum eve aldım gözünü korneasını kedi parçalamış kan içinde acil veterinere götürdüm gece öğrenciyim param yok dememe rağmen bir halta yaramayan 150 tllik bir damla satmaya çalıştı bana yalvardım sonra getiririm dedim vermedi.. Ertesi gün barınağa götürdüm bir tanıdığım vardı ordaki veteriner ameliyat olması gerekiyor kör olacak dedi başka bir hastaneye yolladı oraya götürdüm kalpsiz adam 200 tl muayene parası istedi son harclığımı ona verdim çok zoruma gitti ağladım ama içime içime ağladım param yok bırakayım ölsün mü hayvan dedim biz her gün binlercesini görüyoruz oturup ağlayalım mı dedi şok oldum insanlık ölmüş veterinerlik tüccarlık olmuş asistanı da gözünü aldırın gitsin dedi çok ağladım sağa sola yazdım hayvan severlere aneliyatı için 800 tl para gerekiyordu bir şekilde topladım iki gün içinde aneliyat ettirdim şimdi sürekli damla kullanıyoruz gözü kurtardık ama başka bir problemimiz var kuru mama aldım yemedi gittim yaş mama aldım bir yedi iki yemedi hiçbir şey yemiyor kemikleri sayılıyor artık hayvanın dışkısı da normaldi ishale çevirdi bugün eve geldiğimde baktım kusmuş koltuğa bebek gibi kaşıkla yedirmeye çalıştım artık üzüntüden sinirim bozuldu ağladım çok emek verdim iki günde bir barınağa aşıya tedaviye götürdüm bana mısın demedi gözümün önünde eriyor kaşıkla yedirmeye çalıştığımda da suratıma püskürttü hepsini bebek gibi :) yok yemiyor yemiyor tuvalete de çıkmadı dünden beri ben daha fazla ne yapabilirim bilmiyorum tahlil için dünyanın parasını istiyorlar her veteriner ayrı bir şey söylüyor elimden hiçbir şey gelmiyor artık kaç gündür bu bebeği yaşatıcam diye öldüm bittim kanlı ishal ya da gençlik hastalığından şüpheleniyorum böyle bir durjm yaşayan köpeği olan veteriner olan bilgisi-ilgisi olan kimse var mı bir akıl verin bana lütfen üzüntüden sıkıntıdan öleceğim biraz daha yemezse sürekli uyuyor...