Oldum geldim meme ameliyatımın 3.günü........

lilyum_s

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2010
263
86
Kızlar tüm dualarınız için iyi dilekleriniz için çok teşşekkürler.. Şuan zor şartlarda da olsa sadece parmaklarımı kullanarak sizlerle yaşadıklarımın bir bölümünü paylaşmak istiyorum.. Salı günü saat 11.30 da etlilerde "Bayek Tıp Merkezinde" Serhat Tuncere amleliyat oldum.. 275 cc kasaltı yuarlak protez takıldı benim doktorum dren takmadı hiç takmazmış şimdi de antibiyotik kullnıyorum ..... herhangi olumsuz bir şey olmadı ameliyatım güzel geçti. Hatta Aylin Hanımında o gün Bayek te ameliyatı vardı onunla da tanıştım o da ameliyatımın güzel geçtiğini görmüş.. Hasteden o kadar memnun kaldımki burdada belirtmeden geçmiyim..
Şimdi nerden başlasaaaaaaaaaaam... Kızlar ben kötüyüm hala... Ne zaman geçicek bu his o kadar gerginim ki otururken ,yürürken aşşa doğru öle bi baskı yapıo ki dikişlerimi hissediyorum canım yanıyo .. İlk uyandığımda öle dayanılmaz bi ağrı olmadı ama şunu söyliyim bu gün 3. günüm ağrım hiç azalmadan aynı şiddette devam ediyo sadece acı çekmekten yoruldum artık takatım kalmadı..çıkarın bunu dicek kadar dayanılmaz diil ama yoruluyo insan.. geçmiyo bitmiyo....... hep sırt üstü yatmaktan sırtımın ağrısıda cabası rüyalarımda yan yatımı görüyorum boshayallersmile .. sürekli anneme ovduyorum... kollarımı zaten hiç kullanamıyorum annem kaldırıyo annem yatırıyo bu daha ne kadar sürücek bilmiyorum.. yanlışlıkla kolumu hareket ettirsem kaslarımda dayanılmaz ağrı saplanıyo.. şimdilik iyiki yapatırmışım diğemiyorum ne yazikki.. daha alışamadım bu ağrı tamamamen bitene kadar da alışamıcam... Ben nezaman normal yatabilicem :KK43: daha ne kadar sabredicem.... Olucak arkadaşları korkutmak istemiyorum çünkü ben olmadan önce burdaki kötü yorumları okuyup sinirimi çok bozmuştum ama doğruları da yazmak istiyorum..... mafoldumben

Son düzenleme:
Canım hoşgeldin.....

Okadar sevindimki çok çok geçmiş olsun,zoru atlattın gerisi kolay geçer.olmadım daha ama okudugum kadarıyla çok normal 3.gününde böyle durumlar.1.haftanda yani 4gün sonra birden geçicekmiş sanırım Kendini fazla yorma , ilersini düşün mutlu ol... :1hug:

canım gecmiş olsun a.s. zor kısmını atlattın şimdi birazcık sabretmen lazım ilk haftayı atlatınca daha da hafifler agrıların ama tam olarak agrı sızının gecmesi için 3 hafta lazım..iyileşme süreci cok hızlı ilerliyo daha 3.günün we yasadıklarını bende yasadım cok normal yani bunlar

çok geçmiş olsun,opuyorumnanaktan
bende düşünüyorum ama bakalım,
daha karar veremedim:emir_bebek:

Sevgili lilyum çok geçmiş olsun. Bugün 3. gün olduğuna göre sen işin en zor kısmını atlatmış bulunuyorsun. Artık her geçen günün bir öncekinden rahat olduğunu göreceksin. Emin ol Pazartesi kendine yeni çamaşırlar almaya gidecek kadar iyi hissedeceksin kendini . Tekrar çok geçmiş olsun. Çok sevindim senin adına.

Lilyum, yaşasın, en zor kısmı atlattın. Bundan sonrasını da çok güzel halledersin sen, çünkü hiçbirşey gözünü korkutamadı, aslanlar gibi girdin ameliyatahihoyyyt Darısı başıma:dance:

Lilyum çok geçmiş olsun sen atlattın sıra bende. Yarın Aylin hanıma ameliyat olacağım bende bakalım. Hiç korkmuyorum , ne yazsan da korkmayacağım sanırım o kadar memeye hasretim ki. Seninde haftaya hiç pişmanlık duymayacağına eminim. Öpüyorum. Yarın için banada dua edinolumunekankayizsmile

şekerim inşallah ameliyatın çok güzel geçer ve güzel memelere kavuşursunopuyorumnanaktan

Kızlar tüm dualarınız için iyi dilekleriniz için çok teşşekkürler.. Şuan zor şartlarda da olsa sadece parmaklarımı kullanarak sizlerle yaşadıklarımın bir bölümünü paylaşmak istiyorum.. Salı günü saat 11.30 da etlilerde "Bayek Tıp Merkezinde" Serhat Tuncere amleliyat oldum.. 275 cc kasaltı yuarlak protez takıldı benim doktorum dren takmadı hiç takmazmış şimdi de antibiyotik kullnıyorum ..... herhangi olumsuz bir şey olmadı ameliyatım güzel geçti. Hatta Aylin Hanımında o gün Bayek te ameliyatı vardı onunla da tanıştım o da ameliyatımın güzel geçtiğini görmüş.. Hasteden o kadar memnun kaldımki burdada belirtmeden geçmiyim..
Şimdi nerden başlasaaaaaaaaaaam... Kızlar ben kötüyüm hala... Ne zaman geçicek bu his o kadar gerginim ki otururken ,yürürken aşşa doğru öle bi baskı yapıo ki dikişlerimi hissediyorum canım yanıyo .. İlk uyandığımda öle dayanılmaz bi ağrı olmadı ama şunu söyliyim bu gün 3. günüm ağrım hiç azalmadan aynı şiddette devam ediyo sadece acı çekmekten yoruldum artık takatım kalmadı..çıkarın bunu dicek kadar dayanılmaz diil ama yoruluyo insan.. geçmiyo bitmiyo....... hep sırt üstü yatmaktan sırtımın ağrısıda cabası rüyalarımda yan yatımı görüyorum boshayallersmile .. sürekli anneme ovduyorum... kollarımı zaten hiç kullanamıyorum annem kaldırıyo annem yatırıyo bu daha ne kadar sürücek bilmiyorum.. yanlışlıkla kolumu hareket ettirsem kaslarımda dayanılmaz ağrı saplanıyo.. şimdilik iyiki yapatırmışım diğemiyorum ne yazikki.. daha alışamadım bu ağrı tamamamen bitene kadar da alışamıcam... Ben nezaman normal yatabilicem :KK43: daha ne kadar sabredicem.... Olucak arkadaşları korkutmak istemiyorum çünkü ben olmadan önce burdaki kötü yorumları okuyup sinirimi çok bozmuştum ama doğruları da yazmak istiyorum..... mafoldumben

Çok normal canım daha yeni ameliyat oldun..Her geçen gün daha iyi hissedeceksin kendini sabır gerektiriyor birazcık...3 veya 4 güne ağrıların geçer .....ağrı kesicini içiyormusun düzenli olarak?

Hoşgeldiiiiiiiiin...Geçmişler olsun bakalım.Şu sırtüstü yatma olayı biliyorum çok kötü ama sadece toplam bir hafta......Sık dişini sonra yavaş yavaş dönmeye başlıyorsun. Zaten memişler yatağa deymiyor sen sadece dönecek gücü bul yeter. Dediğim gibi o da 1 hafta . Çok öpüyorum canım..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

merhaba lilyum çok geçmiş olsun yeni konu açtığını görmemişim, ben de diğer konunun altına iyi dileklerimi yazmıştım. seni cesaretinden dolayı çok debrik ediyorum.
ama bişey dikkatimi çekti damla protez takılıcaktı sana yuvarlak takılmış. acaba Aylin hanım gibi Serhat bey de ameliyatta mı karar veriyor her ikisini de denedikten sonra? niçin böyle bir değişikliğe gitti acaba?

merhaba lilyum çok geçmiş olsun yeni konu açtığını görmemişim, ben de diğer konunun altına iyi dileklerimi yazmıştım. seni cesaretinden dolayı çok debrik ediyorum.
ama bişey dikkatimi çekti damla protez takılıcaktı sana yuvarlak takılmış. acaba Aylin hanım gibi Serhat bey de ameliyatta mı karar veriyor her ikisini de denedikten sonra? niçin böyle bir değişikliğe gitti acaba?[/QUOTE

Canım , bende yeni gördüm onları çok sağol... Bu gün diğer günlerden daha iyiyim evet, evet doktor o zaman karar vermiş 300 takıcam demişti mesela 275 takmış göğüs kafesim çok darmış... Aylin Hanımda o gün ordaydı onlada konuştuğumda öyle dedi ameliyatta karar veriyormuş oda..

Hoşgeldiiiiiiiiin...Geçmişler olsun bakalım.Şu sırtüstü yatma olayı biliyorum çok kötü ama sadece toplam bir hafta......Sık dişini sonra yavaş yavaş dönmeye başlıyorsun. Zaten memişler yatağa deymiyor sen sadece dönecek gücü bul yeter. Dediğim gibi o da 1 hafta . Çok öpüyorum canım..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Ah en kötüsü o sırt üstü yatma.. Kollarımın arkası sırtım çürüdü sanıyorum gece kalktığımda bir de öyle taş gibilerki sanmıyorum daha uzun bi süre bu işkence devam edicek gibi :kedi:

Çok normal canım daha yeni ameliyat oldun..Her geçen gün daha iyi hissedeceksin kendini sabır gerektiriyor birazcık...3 veya 4 güne ağrıların geçer .....ağrı kesicini içiyormusun düzenli olarak?

Gündüz diilde akşamları içiyorum artık.. Bünyemi daha da zorlamamak için çünkü ilaçlar çok ağır.. Ya daha ağrı çekmicem dimi, yani bitticek 1 haftaya.. Bu masaj olayı da şimdi deil heralde baara baara yapılmıodur inşallah dokunamıyorum bile şu an eyvahedigeldismile Doktorum pazartesi gel dedi kontrole korkuyorum gitmeye... Yeter daha canım yanmasın :gitme:

Lilyum, yaşasın, en zor kısmı atlattın. Bundan sonrasını da çok güzel halledersin sen, çünkü hiçbirşey gözünü korkutamadı, aslanlar gibi girdin ameliyatahihoyyyt Darısı başıma:dance:

Gözünde büyütme uyandığında bile dayanılmaz bi ağrı olmuyo ama dediğim gibi sıkılıyosun artık rutin bi ağrı var çünkü baskı var gerginlik var... Ben hatta uyandığımda o kadar mutluydum ki sonra sonra bıktım artık bu sırt ağğrılarımdan kollarımdan yeter dedim... Sende inşallah olucan biticek her şey... içini serin tut beni biliyosun ne kadar çok korkuyordum ama zaman geçiyo bi şekilde.. ne zaman olucansen ?

tatlım cook gecmiş olsunn yeni memişlerinde hayırlı olsun bu agrılar sadce 1haftacık sürüo sık dişini öptüm

Kızlar benim korkum masajımdada böle acıcak mı... bu şekilde masaj olursa acıdan deliririm :KK43:

Gündüz diilde akşamları içiyorum artık.. Bünyemi daha da zorlamamak için çünkü ilaçlar çok ağır.. Ya daha ağrı çekmicem dimi, yani bitticek 1 haftaya.. Bu masaj olayı da şimdi deil heralde baara baara yapılmıodur inşallah dokunamıyorum bile şu an eyvahedigeldismile Doktorum pazartesi gel dedi kontrole korkuyorum gitmeye... Yeter daha canım yanmasın :gitme:

Masaj olayını bilmiyorum ben protez yaptırmadım sadece dikleştirme..Yanmaz canın merak etme zor kısmı atlattın.... benim him acımamıştı memişler ...Karnım felaket acıdı hem karın germe hem meme dikleştirme aynı anda oldum...Bugün 4. haftam doldu her geçen gün daha iyi oluyorsun...

KIzlar geçmiyo bitmiyo...... O geceleri sırt ağrısından delirerek uyanma yok mu.... Kendimde kalkamıyorum tam bir işkence :KK43:(((

canım cok gecmıs olsun bende mastopxy yaptırdım 2 ay oldu sılıkon taktıranlarda genelde ıyılesme surecı bıraz uzuyor sabır et yazı dusun bıkını gıyınce nasıl duracaklarını dusun hehehe

lilyumcum ve semercia arkadasim
cok cok gelmis olsun hersey sorunsuz gecmis ne güzel
iste birtek bu sirt agrisi cok kötü dediginiz gibi
bende aylin hanima ameliyat oldum bugün 6.ci günüm
cok mutluyum yaa :kedi:
allah tüm isteyenlere nasip etsin ins.
bende su an sadece gerginlik hissi var ve memislerim tas gibi
ama dokununca acimiyo hatta biraz sIkIyorum ozaman bile acimiyo
ama sirtimin agrisi benide mahf ediyo okadar özledimki yüz üstü uyumayi
ama kizlar bunlarin hepsi gecicek ins. :)
halimize sükür edelim iyi bi sonuc aldik hepimiz
allah korusun ya kapsüllenme fln olsaydi yada sonuc kötü olsaydi begenmeseydik ne olurdu :bbo:
yani biraz disimizi sIkalim :)
bu arada bende yeni konu actim buyurunaklinialirimsmile

X