Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Oldum geldim meme ameliyatımın 3.günü........
- Konu Sahibi lilyum_s
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?merhabalar bende ameliyat oalcam ama yaşım küçük 18de olmam doğrumu bekliyimim 18 kara verdim ama birde sııkntısı nekadar süyüor yarı yıl tatilinde yaptırsam 3 hafta sıkıntı yaratımı acaba
cnm bi 20li yaslarına gelmeden hatta bi 23 falan olmadan yaptırma cunku gogus gelısımın hala devam edıyor. kimi bayanların 20 lı yaslarında olgunlasıyor gogusleri
kızlar 7 yıl geçmiş üstünden şimdi okudum yazdıklarımı inanın hepsi unutuluyo.. 3.5 yaşında kızım var ve 2 yıl şahane bi şekilde emzirdim kızımı hiç sorun olmadı.. şimdi de karın germe ameliyatı için gün alıcam gene aynı doktordan serhat tuncerden bakalım karın germe içinde aynı yorumları yapıcak mıyım.. sanırım o biraz daha ağrılı geçicek
Canım ya çok geçmiş olsun,darısı olmak isteyenlerin başınadelikafadulden bende doktor araştırıyorum,çok kararsızım.Ne kadar tuttu ameliyatın ,belirtmemişsin merak ettim.275cc boyutu nasıl küçük degilmi,gerçi şiştir şimdi onlar ama 350 den aşşagı taktırmayın diyolar geneldede.Bilgilendirirsen sevinirima.s. tekrar geçmiş olsun.geçecek merak etme...
aa taa 7 yıl geçmiş üztünden.. göğüsü unuttum gitti ay inşallah karın germe ameliyatı içinde aynı şeyleri söylerim
- 28 Şubat 2017
- 1.789
- 2.033
- 133
- 29
Bi başkası yazdı sandım. Hortlattn konuyu dicektin ama senmişsin :)aa taa 7 yıl geçmiş üztünden.. göğüsü unuttum gitti ay inşallah karın germe ameliyatı içinde aynı şeyleri söylerim
Bi başkası yazdı sandım. Hortlattn konuyu dicektin ama senmişsin :)
yıllardır girmiyodum foruma ta ki şimdi karın germe olmaya karar verene kadar.. bi baktım ki neler yazmışım göğüs ameliyatımda şimdi sorsan acıdı mı die yoo derim demekki unutuluyo her şey :) anne oldum 2 yıl emzirdim göğüslerim hala taş gibi yıllar geçiyo çok hızlı
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Ay kızzz,nerden buldun bu yorumumu...aa taa 7 yıl geçmiş üztünden.. göğüsü unuttum gitti ay inşallah karın germe ameliyatı içinde aynı şeyleri söylerim
Hey gibi günler hey,hüzünlendim birden . Ne araştırıyordum bee,o günlerimde vardı dimi
Allah herkese nasip etsin gönlündekini,en güzelinden en iyisinden
Ay kızzz,nerden buldun bu yorumumu...
Hey gibi günler hey,hüzünlendim birden . Ne araştırıyordum bee,o günlerimde vardı dimi
Allah herkese nasip etsin gönlündekini,en güzelinden en iyisinden
ben açmıştım bu konuyu aman bi okudum ki neler yazmışım.. acı çekmekten takatim kalmadı kısmına çok güldüm.. ay şimdi hiç bi şeyi hatırlamıyorum foşur foşur emzirdim bana mısın demedi memelerim.. yıllardır girmiodum foruma şimdi karın germe olucam ya gene tutuştum 7 yıl aradan sonra geldim gene :)
- 25 Temmuz 2015
- 115
- 121
- 103
7 yılda emzirme felan olmuş bozulma olmadi değil mi göğüsleriniz dee.aa taa 7 yıl geçmiş üztünden.. göğüsü unuttum gitti ay inşallah karın germe ameliyatı içinde aynı şeyleri söylerim
Sıfır deformasyon.. şahane gözüküyolar hala 2 yıl çok rahat emzirdim..7 yılda emzirme felan olmuş bozulma olmadi değil mi göğüsleriniz dee.
- 10 Nisan 2017
- 552
- 426
- 103
Ameliyatin izin üzerinden epeyce zaman geçmiş. Şuanki halinizi çok merak ettim doğrusu. iyiki yaptirmisim diyormusunuz yoksa pişman misinizKızlar tüm dualarınız için iyi dilekleriniz için çok teşşekkürler.. Şuan zor şartlarda da olsa sadece parmaklarımı kullanarak sizlerle yaşadıklarımın bir bölümünü paylaşmak istiyorum.. Salı günü saat 11.30 da etlilerde "Bayek Tıp Merkezinde" Serhat Tuncere amleliyat oldum.. 275 cc kasaltı yuarlak protez takıldı benim doktorum dren takmadı hiç takmazmış şimdi de antibiyotik kullnıyorum ..... herhangi olumsuz bir şey olmadı ameliyatım güzel geçti. Hatta Aylin Hanımında o gün Bayek te ameliyatı vardı onunla da tanıştım o da ameliyatımın güzel geçtiğini görmüş.. Hasteden o kadar memnun kaldımki burdada belirtmeden geçmiyim..
Şimdi nerden başlasaaaaaaaaaaam... Kızlar ben kötüyüm hala... Ne zaman geçicek bu his o kadar gerginim ki otururken ,yürürken aşşa doğru öle bi baskı yapıo ki dikişlerimi hissediyorum canım yanıyo .. İlk uyandığımda öle dayanılmaz bi ağrı olmadı ama şunu söyliyim bu gün 3. günüm ağrım hiç azalmadan aynı şiddette devam ediyo sadece acı çekmekten yoruldum artık takatım kalmadı..çıkarın bunu dicek kadar dayanılmaz diil ama yoruluyo insan.. geçmiyo bitmiyo....... hep sırt üstü yatmaktan sırtımın ağrısıda cabası rüyalarımda yan yatımı görüyorum boshayallersmile .. sürekli anneme ovduyorum... kollarımı zaten hiç kullanamıyorum annem kaldırıyo annem yatırıyo bu daha ne kadar sürücek bilmiyorum.. yanlışlıkla kolumu hareket ettirsem kaslarımda dayanılmaz ağrı saplanıyo.. şimdilik iyiki yapatırmışım diğemiyorum ne yazikki.. daha alışamadım bu ağrı tamamamen bitene kadar da alışamıcam... Ben nezaman normal yatabilicem daha ne kadar sabredicem.... Olucak arkadaşları korkutmak istemiyorum çünkü ben olmadan önce burdaki kötü yorumları okuyup sinirimi çok bozmuştum ama doğruları da yazmak istiyorum..... mafoldumben