3. haftamız bitti artık... Dikişlerimde bi morluk felan kalmadı her şey düzgün ama krem daha kullanmadım senin doktorun ne diyo bu konuya.. Bir de benim masajım haftaya başlanıcak acıyo mu çok :kedi: Sen nasıl yapıyosun hangi hareketleri önerdi doktorun günde kaç dkka yapıyosun ?? Amma soru sordum dimi =)) Benim Doktorum çok sakin napiiim soruyorum daha zamanı var diyo bari sizlerin tecrübelerinizi öğreniyim hihoyyyt
benim doktorum bana kremden fln bahsetmedi canim.. ama bende baska bi arkadastan duydum.. dairesel hareketlerle masaj yapiliomus.. benim sol gögsümdeki dikisim biraz daha gec iyilesio yaa bikac güne kadar bende krem sürmeyi düsünüyorum.. ama masaj hic acimiyo canim korkma... benim doktorum bana 2 hareket önerdi.. 1. gögüsü elinle yukardan a$aya bastiriyosun 50 kez.. diger gögüsüde ayni sekilde.. ve 2. hareket gögüsleri yanlardan sIkI$tirip ortaya itiyosun canim bu harekette 50 kez.. bu sayede ortadaki aralik sanki düzelir gibi oldu canim biri anyada biri konyada deil artik laelaelaelaelae
ama cok yumusadilar yaa kafamçokkarıştı artik gözüm alisti simdide keske bi boy daha büyük olsaymis diyorum nekadarda nankörüm bu konuda aklinialirimsmile