- 24 Ağustos 2017
- 92
- 1
- 26
-
- Konu Sahibi Ruhsuzruhhali
Düşünüyorum, en azından düşünmeye çalışıyorum. Kabullenemiyorum hala..Bunda da vardir bir hayir diye dusunun bence.
Şimdi düşünüyorumda herşeyimi onun üzerine kurmuşum ben. Mutluluklarımı hep ona bağlamışım. O yüzden zor geliyor ama haklısınızSeni ailesi istemiyorsa asla sana huzur vermezler... Mutsuz olursun.. Şimdi de mutsuzsun ama evlendikten sonra şu an yaşadığın mutsuzluğun milyon fazlasını düşün.. Öyle iki gönül bir olunca samanlık seyran olur falan hep masal... Zorlama..
Benim mutlu olmamı istemiş sadece. Ama ister istemez umutlanıyor insan yine. Bende öyle oldum ve yenik düştüm duygularıma malesefDoğum gününde niye hediye yolluyor madem mevzuyu çözememiş. Bencillik yapıyor
İnşallah Allahın izniyle atlatırım bu günleride..19-22 yaşındaki iki kişinin zaten hayata daha yeni adım atıyorsunuz. Yaşlarınız da çok küçük. Bekleyin hayatta neler neler oluyor. Şimdi ağladığına ilerde gülersin. 19 yaşındaki halimden eser kalmadı şimdi. O zaman aşık olup ağladığıma şimdi gülüyorum. Allah hayırlısını versin. Daha çok gençsin. İnan bunlar için üzülüp ağlayacağına anı yaşa dua et. Bırak Allah’a dua et bekle tevekkül et, kimse için de üzülme
İnternet üzerinden tanıştık tabi küçüktüm o zamanlar. 10 kere görüştük sık sık da telefonla konuşuyordukNasıl tanıştınız ? Kaç kere görüştünüz toplamda onu merak ettim ben ?
Haklısınız vardır bunda da bir hayır. Kabullenmek zor oluyor ve hiç beklemediğim anda olunca afalladım işteAğlama boşuna. Zaten olmayacağı belliymiş. Seni anlıyorum seviyorsun aşıksın ama hem kültür farkı diyorsun hem beni istemiyorlar diyorsun. Eğer evlenirsen mükemmel bir hayat beklemiyor seni emin ol. Evlendiğiniz de ailesi seni istemicek. Bu sorunu sevgiline yansıtacak oda sana böyle bir sürümün içinde kalacaksın.
Bu tarz konularda hep söylüyorum yine söyleyeceğim. Bir evlilikte aşk olmalı tabii ki ama mantıkta olmalı. Seninle evlenmesi demek ailesini bir kenara atması demek. Sen yapar mıydın ? Elin adamı için kendi aileni hiçe sayar mıydın ? Vardır bunda da bir hayır..
Of be yavrum yaşın kaç daha senin..Sen istanbul da büyümüşsün.. Seni istemeyen bir aile sana huzur vermez... Bazı örfler adetler doğuda farklı olur.. Kötü manada söylemiyorum asla yanlış anlaşılmasın...Farklısınız yani.. Seni bağırlarına basıp benim oğlumun istediği benim de kızım olur deseler gidersin sana öğretirler.. Ayak uydurmanı sağlarlar.. Ama istemedikleri için hep engel olurlar.. Niye yakasın kendini..? Daha çok küçüksün...Öğreneceksin..Şimdi düşünüyorumda herşeyimi onun üzerine kurmuşum ben. Mutluluklarımı hep ona bağlamışım. O yüzden zor geliyor ama haklısınız
Belki güzel olur dedim hep. Bi umut işte. Ama olmazmış tekrar anladım bunuAilesinin onayı ile evlenenler bile eşlerinin aileleri ile geçinemiyorken, ailesinin istemediği bir gelin olarak onlarla nasıl geçineceksin çok merak ettim.Dünya da ki tek erkek o mu yani?O olmazsa olmaz mı?Kalbini dinlerken arada mantığını da kullan canım.Zor bu işler.
Biliyorum farklıyız ama bende hep belki dediğiniz gibi olur diye ilerledim onunla. Olmazmış. Vardır bunda da bir hayır. Acı da olsa öğreniyorum..Of be yavrum yaşın kaç daha senin..Sen istanbul da büyümüşsün.. Seni istemeyen bir aile sana huzur vermez... Bazı örfler adetler doğuda farklı olur.. Kötü manada söylemiyorum asla yanlış anlaşılmasın...Farklısınız yani.. Seni bağırlarına basıp benim oğlumun istediği benim de kızım olur deseler gidersin sana öğretirler.. Ayak uydurmanı sağlarlar.. Ama istemedikleri için hep engel olurlar.. Niye yakasın kendini..? Daha çok küçüksün...Öğreneceksin..
Arkadaşınızın adına sevindim geç olmadan bitmiş. Benimki de öyle sanırım artık. Haberini duyarım belki gerçi ben ya seninle olurum ya da kimseyle diyor. İnanmıyorum o ayrı..Yakın arkadaşım vardı arada kültür farkı vardı yıllarca uğraştılar olmadı çocugun annesi demis bu iş olmaz bekleme kendi hayatina bak diye ustunden cok gecmedi cocugun kız kaçırıp evlendigi haberi geldi kendi köylüsü hemdebu işler böyle demekki
Sende hayatına bak olsa bile huzurun olacak mı seni rahat bırakacaklar mı ? Iyi dusun lutfen bak o arkadasim simdi diyorki iyiki olmamış gerçekten denk degilmişiz yapamazmışım
yaşın küçük ilk defa yaşıyorsun ondan bu acı onun bi marifeti yok. kötü birisi değil ama işte yetmiyor yetmiyor.onunla mutlu olsan bile ailesi mutlulugunuzu yaşatmaz malesef. evliliğinden bişey anlamazsın.o da kabullenmiş ne diyebilirsin kuyruğu dik tutacaksın için yansa da git diyebileceksin.benim konumu oku ben de kötüyüm ama gelecegini düşünerek gününü bekle.bırak gitsin.yasınız kücük olacagı varsa zamanla olur en iyi ihtimalle.ama erkeğin çabasıyla canımŞimdi düşünüyorumda herşeyimi onun üzerine kurmuşum ben. Mutluluklarımı hep ona bağlamışım. O yüzden zor geliyor ama haklısınız