İnternet üzerinden tanıştık tabi küçüktüm o zamanlar. 10 kere görüştük sık sık da telefonla konuşuyorduk
Benim de senin yaşlarında internet üzerinden tanıştığım insanlar vardı. Onları çok seviyorum sanıyordum. Hayır canım sevmek böyle bir şey değil. 3 yılda sadece 10 kere görüştüğün adama güvenemezsin. Ki sen İstanbullu o Diyarbakırlı. Ve çok az görüşmüşsünüz o yüzden olmaz.
Ha ama bir İstanbullu ile Diyarbakırlı yapamaz mı ? Tabi ki yapar.
Mesela şöyle, Adam Diyarbakır’dan İstanbul’a iş için gelir. Evleninceye kadar düzenli bir ilişki yaşarsınız, haftada 3-4 görüşürsünüz o zaman olur. Birbirinizi öğrenirsiniz yani.
Ama öğrenmediğin, yeterince tanımadığın adamla zaten yapamazsın. Telefonda görüşmek yetmez.
O adam bir önceki ayrılığında birini buldu belki de, sana ablasını annesini bahane etti? Sonra kızla küstüler ayrıldılar , sana hediye yolladı. Şimdi de tekrar barıştılar belki ve seni yine hayatından çıkarıyor.
Çünkü genelde Doğulular daha sıcak insanlardır, sizi gelin alacakları için de sizi neden istemesinler ki ?
Asıl zorluğu sen çekeceksin. Onların seni istememesi için hiçbir sebep yok. O görüştüğün kişiye güvenme bence.
Seni keyfine göre bırakıp, istediği zaman gelip alamaz.
Saygısız bir kere.
Lütfen kendine yakın birini bul.
O zaman düzenli, görüşerek bir ilişkin olduğunda bu demek istediklerimi anlayacaksın :)