• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olayları Önceden Hissedermisiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet bazen hissedebiliyorum yada olay yasandıktan sonra a ben bunu daha önce yasamıstım diyorum ama hislerim kuvvetlidir kötü olayları önceden hissedebilirim

ewwt bende hissederim bazen daha doğrusu çoğu zaman ama hissetiklerim de çıkar çoğu zaman herkes benden korkar bu anlamda. ve bana sorarlar ne diyon işte bu iş olurmu gibi danışırlar arada be4nde fikrimi söylerim ve yüzde sekseni çıkar.:hooray::hooray::hooray:

Merak ediyorum olayları önceden hissedebiliyormusunuz, yada rüyalarınızda gördükleriniz çıkarmı??
Bana bazen oluyo yada rüyamda konuyla alakalı şeyler görüyorum,sizde de bu tip şeyler oluyomu?[COfisfisfisLOR="Red"]Vee en önemli bu sizi tedirgin ediyomu???[/COLOR]

Ben zaman zaman görüyorum ve arasıra bu beni rahatsız ediyor.O yüzden rüyalarımı kendim yormaya çalışıyorum.

İnternetteki rüya tabirleri maşallah hep olumsuz ağırlıkta sanki.

En iyisi kendimiz yormak.

mesela ben yolda birini arkadaşıma benzetsem aynı gün kesin o arkadaşımı görürüm.
rüyalarım çoğunlukla çıkar..
özellikle dişim ağrırsa rüyamda yakın biri vefat etmiş haberini alırız..

aynen kömürgözlümün dedigi gibi,yolda giderken birisini bir tanidiga benzettigim zaman,yillar boyu o tanidigim kisiyi görmesemde,yarim saate kalmaz,o kisiyi görürüm.bunu defalarca yasadim.hislerim cok kuvvetlidir.rüyalarimda aninda cikar.bazen bende kendimden korkuyorum.tövbe yarabbim ama tanidiklarim bana ermis diyor.gecensene rüyamda ilkokul ögretmenimi görmüstüm.ertesi günü yolda giderken kendisini gördüm.belki 15-20 senedir görmem.en son o yillarda görmüstüm galiba.buna benzer iyi yada kötü cok cok seyler basima geldi..............

rüyalarımda sonradan duyacağım şeyleri görürüm.hep kalbin temizde ondan içine doğuyor derler.tüm mütevaziliğimle yok canım nerdeee derim.annem depremleri bile önceden hisseder bizde ırsi galiba.a.s.

olayları önceden hissetmek gibi bir yeteneğim yok ama rüyamda birisini gördüysem bu uzun zamandır görmediğim biride olabilir ogün içerisinde o kişi ile ilgili ya bir haber alırım yada kendisini mutlaka görürüm.geç de olsa rüyalarımın genelde çıktığı olmuştur

çoğunlukla bende hissediyorum .bişey olacaksa önceden bende bi çarpıntı içimde bi sıkışıklık,biyerlere siğamama gibi belirtiler oluyor,bir kac sonra sonuç kendini gösteriyor.
ama bu hep kötü bişeyler olacaksa oluyor.
rüyalarımı pek o kadar önemsemiyorum.

genelde hissettiklerim çıkar mesela biriyle tanıştım diyelim eğer o kişinin yanında kendimi huzursuz hissediyorsam mutlaka bir yamukluk vardır ve sonradan da çıkar öyle hissettiğim insanlardam hep uzak durmuşumdur insanlar hakkındaki tespitlerim tutar rüyalarımda çıkar genelde

Çok fazla rüya görürüm ve rüyalarım kesinlikle çıkar..
Beni tanıyan herkes bunu çok iyi bilir..
Ama söylenildiği gibi tersi değil, ne gördüysem aynen olur..
Eskiden anlatırdım..korkmaya başladılar..çevremdekiler korktukça ben daha bir korkuya kapıldım,endişelenmeye başladım..bana ne oluyor yarabbim die..
artık hiç kimseye anlatmıyorum-anlatmam da…
eskisi gibi tedirginde etmiyor beni artık..napim benim elimde deil ki...
uyandığımda sa kaç olursa olsun mutlaka duş alır,Allah’ım sen hayıra çıkar die dua ederim…

Gece görür, sabah yaşarım.Bazen olduğu gibi(özellikle hamile kaldıktan sonra), bazen yoruma açık bir şekilde görüyorum.Bir de insan rüyasını gerçekten kendisi yorumlamalı.Çünkü kişiden kişiye değişiyor yorumlar.Hele internetteki yorumlar tamamen alakasız şeyler.Ben bir de rüyaya yatarım.Merak ettiğim bir şeyin olup olmayacağına dair.Sonuç%100 doğrudur.Ben rüyaların Allah'ın bize mesajı olduğunu düşünüyorum.İyisiyle,kötüsüyle bir şey yaşanacaksa yaşanıyor,rüyaya göre önlem almak falan imkansız.Sıkıntıya gireceğimi görüyorsam giriyorum.Bunu gördüm dur değişiklik yapayım da sıkıntı çekmeyeyim diye birşey yok.Kader sonuçta.

benimde 6.hislerim çok kuvvetilidirrrrrr birde insanarıı ilk bakıştaa anlarımm nedirr ne değildir dieeeee rüyalarım bile çıkarr müneccim gibiyimm

Rüyalarım da kuvvetli hislerim de :) Rüyamı da genelde kendim yorumlarım yorumladığım şekilde de yaşarım...

Karşımdaki insanın nasıl olduğunu hissederim tabiki zaten akrep burcu olduğum için sezgilerim çok kuvetlidir ama bu zamana kadar hissettiğim en büyük olay 'dayımın öleceğiydi' O zaman gelene kadar aylarca akla karayı seçmiştim.Geceler boyu ağladığımı bilirim.Çok kötü günlerdi..Ondan sonra da bu kadar büyük hissettiğim bir şey olmadı.İnsanların gerçekte nasıl biri olduğunu,ne gibi amacının olduğunu ve neler yapacağını ya da şöyle yaparsam beni kötü etkileyeceğini sonuçlarının kötü olucağını falanca hissedebiliyorum.Gayet güzel bir şey bu ama anlattığım gibi bazen çok kötü olabiliyor..

benim de rüyalarım çıkar kötü rüyalardan sonra hep korkar oldum..bu yüzden Allah'a dua ettim rüya görmeyeyim diye.. şimdi kırk yılda bi rüya görüyorum..hala çıkıyor.. iyi bişey mi kötü mü bilmiyorum..

ben de hissederim genelde.. küçüklüğümden beri hislerim çok kuvvetliydi. mesela, bugün annemle babam tartışcak derdim, akşamına tartışırlardı.. depremleri de hissederim bazen, uyku tutmaz depremin olcağı anı beklerim, ve sallanmaya başlar ..

mesela bi ayakkabıyı görünce benim olcağını hissederim ilk bakışta anlarım, birini görünce arkadaş olacağımızı hssederim ve çok yakınım olur filan.. bu bana Allahın bi lütfu diye düşünüyorum.. olayları önceden kestirebilmek gerçekten iyi oluyor :nazar:

Mrb,

Bende cogunlukla bazi seyleri hissedenlerdenim. iyi veya kotu birseyin olusmasindan once hissederim, bazen de birseyin varligindan habersiz onun varligini hissedeerim.. ilginc ama guzel bir dyygu

benim de hislerim kuvvetlidir, bir çok arkadaşım sorar sence iyi mi olacak sonucu kötü mü diye.
ama bana ne faydası var, hiç bir faydası yok:)

Back