• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olayları Önceden Hissedermisiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Merak ediyorum olayları önceden hissedebiliyormusunuz, yada rüyalarınızda gördükleriniz çıkarmı??
Bana bazen oluyo yada rüyamda konuyla alakalı şeyler görüyorum,sizde de bu tip şeyler oluyomu?[COfisfisfisLOR="Red"]Vee en önemli bu sizi tedirgin ediyomu???[/COLOR]

canım oluyor bazen karşımdakiler anlattıgım zaman benimle dalga geçer gibi bakarlar ama gördügüm her rüyanın ya ertesi gün yada bikaç gün sonra mutlaka ya uzantısını yada bi ilişkisini yaşıyorum veya çok zamandır görmedigim bi arkadaşımı görüyorum rüyamda mutlaka karşılaşıyorum daha sonra ama hani böyle ölüm kalımı direkt etkileyecek şeyler deil bi insanı ölmüş görürsem ölme felan yok sadece kişilerle ve olaylarla ilgili zaman zaman tedirgin olmuyo deilim ama rüya görmeninde bi nedeni wardır diyorum ve kendimi belkide öle avutuyorum seninde bu şekildemi canm:bbo:

canım oluyor bazen karşımdakiler anlattıgım zaman benimle dalga geçer gibi bakarlar ama gördügüm her rüyanın ya ertesi gün yada bikaç gün sonra mutlaka ya uzantısını yada bi ilişkisini yaşıyorum veya çok zamandır görmedigim bi arkadaşımı görüyorum rüyamda mutlaka karşılaşıyorum daha sonra ama hani böyle ölüm kalımı direkt etkileyecek şeyler deil bi insanı ölmüş görürsem ölme felan yok sadece kişilerle ve olaylarla ilgili zaman zaman tedirgin olmuyo deilim ama rüya görmeninde bi nedeni wardır diyorum ve kendimi belkide öle avutuyorum seninde bu şekildemi canm:bbo:
aynen benimde böyle ama bazenabartıyorum geçenlerde arkadaşımın annesini rüyamda kötü gördüm aradım açmadı en sonun ulaştım meğer abisi ve gelinleri zehirlenmiş vefat etmişler,böyle olunca tedirgin oluyorum,ondan sonra rüyamda kimi görsem illa konuşmam yada görmam gerekiyo yoksa huzursuz oluyorum.

hıı anlıyorum canım seni benimde öle oluyo ama genelde iyiye yoruyorum ben sen sakın kötüye yorma bende bigün arkadaşımı gördüm karnı agrıyodu çok hayrolsun dedi bikaç hafta sonra hamile oldugunu ögrendik ..ya bi hikaye war belki bilirsin ama yinede yazayım ben ....bigün bi kadın rüyasında kendi ewini hep yılanlar içinde görüyor çok korkuyor hemen hocaya gidiyor ne bu diye hoca kimin bu ew dio kadınsa komşumun ewi dio kötü oldugunu ewinin kimse bilmesin die hocada komşunun evine bolluk bereketlik girecek dio niyet çok önemlidir ben buna yordum inş böyle olur dio kadın içi rahat gidiyo ama bakıyoki gerçekten hocanın dedigi gibi komşusu bolluk içinde kendisi aynı ..yani olayları yoruş biçimi çok önemli kimseye anlatma hayrolsun de benm başka olaylarda yaptıgım gibi saplantı oolmaya başlar allah korusunyerimseniben

benim hislerim degilmis degil bu konuda.:çok üzgünüm:
ama gördügüm kötü rüyalardan etkilenirim:çok üzgünüm:

evet bende cok ruya goruyorum cogu zaman soylemeye cekınıyorum... korkuyorum ve hep korktuklarım basıma gelıyor... hatta bazen sankı benım yuzumden olmus gıbı gelıyor... bazen soyleseydım engelleyebılırdım dıye dusunuyorum.... en yakın ornegı gecen hafta oldu...ruyamda gormustum denızde bogulma,,,sabahına arkadasımın yegenının havuza dusup bogularak öldügünü duydum...uzuntu dende ben öldüm sankı hala aklımdan cıkmıyor....

hıı anlıyorum canım seni benimde öle oluyo ama genelde iyiye yoruyorum ben sen sakın kötüye yorma bende bigün arkadaşımı gördüm karnı agrıyodu çok hayrolsun dedi bikaç hafta sonra hamile oldugunu ögrendik ..ya bi hikaye war belki bilirsin ama yinede yazayım ben ....bigün bi kadın rüyasında kendi ewini hep yılanlar içinde görüyor çok korkuyor hemen hocaya gidiyor ne bu diye hoca kimin bu ew dio kadınsa komşumun ewi dio kötü oldugunu ewinin kimse bilmesin die hocada komşunun evine bolluk bereketlik girecek dio niyet çok önemlidir ben buna yordum inş böyle olur dio kadın içi rahat gidiyo ama bakıyoki gerçekten hocanın dedigi gibi komşusu bolluk içinde kendisi aynı ..yani olayları yoruş biçimi çok önemli kimseye anlatma hayrolsun de benm başka olaylarda yaptıgım gibi saplantı oolmaya başlar allah korusunyerimseniben
doğru söylüyosun bende kötü yormamaya hatta yoracak kimselere anlatmamaya çalışyorum,Allah hepimiz için hayırlısını versin :)

evet bende cok ruya goruyorum cogu zaman soylemeye cekınıyorum... korkuyorum ve hep korktuklarım basıma gelıyor... hatta bazen sankı benım yuzumden olmus gıbı gelıyor... bazen soyleseydım engelleyebılırdım dıye dusunuyorum.... en yakın ornegı gecen hafta oldu...ruyamda gormustum denızde bogulma,,,sabahına arkadasımın yegenının havuza dusup bogularak öldügünü duydum...uzuntu dende ben öldüm sankı hala aklımdan cıkmıyor....
ya evet işte insan kötü etkileniyo, halbuki elinde olan bişey değil ne nasıl olacaksa öyle oluyor, sana sadece malum oluyor ama tuhaf bi duygu işte,sende benim yapmaya çalışacağım gibi çok üstüne düşme bu konunun ve öyle herkesede rüyanı anlatma bence.Aslında bu bir lütuf, 6. his ama kötü olaylar görmek üzücü tabiiki.

ya evet işte insan kötü etkileniyo, halbuki elinde olan bişey değil ne nasıl olacaksa öyle oluyor, sana sadece malum oluyor ama tuhaf bi duygu işte,sende benim yapmaya çalışacağım gibi çok üstüne düşme bu konunun ve öyle herkesede rüyanı anlatma bence.Aslında bu bir lütuf, 6. his ama kötü olaylar görmek üzücü tabiiki.

evet canım haklısın aslında bır tur lutuf ınsana verılmıs olan...dedıgın gıbı pek fazla ınsanlarla paylasmıyorum bende...kafaya takmamaya calısmak en ıyısı... suclu bız degılız Allah bıze gosterıyor ve hersey yıne olması gerektıgı gıbı oluyor... ınsallah ıyı seyler gormek dılegıyleee..

ben değil ama annem bu konuda böyledir.Rüyaları sık sık çıkmaz ama olayları çok çabuk hisseder."Bak Burcu bu bence böyle olcak" ya da "bunda böyle bir şey var sonu da böyle böyle "der ve bir bakarım gerçekten de dediği gibi olmuştur olay.O yüzden annemden sık sık "Bak ben demiştim" lafını duyarım.

mesela ben yolda birini arkadaşıma benzetsem aynı gün kesin o arkadaşımı görürüm.
rüyalarım çoğunlukla çıkar..
özellikle dişim ağrırsa rüyamda yakın biri vefat etmiş haberini alırız..

benimde ruyalarım cıkar cok guvenirim ruyalarıma ama bazende korkarım acaba kotu birseymi olacak diye. birisi ile ilgili bisey gorsem hemen ararım bidurummu var die

Benimde sezgilerim çok kuvvetlidir başıma gelecek kötü şeyleri hissedebiliyorum,düşündüğüm şeyleri birebir yaşıyorum buda tedirginlik veriyor ister istemez.Gördüğüm rüyalarda çıkar genelde.Rüyamda gördüğüm insanın o gün iyi olup olmadığına bakarım hemen.

hayatımı değiştirecek veya etkileyecek olayları hep rüyamda görürüm.babamın vefatını birebir görmüştüm mesela.rüyamdaki kişi babam değil dedemdi ama aynı şekilde babamı kaybettik. herşeyi hayıra yormak lazımki hayırlısı olsun... birde rüyamda gördüğüm bir olayı birkaç gün içinde mutlaka yaşarım...

banada oluyo cok nadir rüya görürüm ve uyanınca neye yorarsam mutlaka olur örnegin bi gece rüyamda esim birine msj yazıyodu uyandım tlf basında sabahladım ve sabaha karsı msj geldi kük i kıyamette koptu tabiii

evet sezgilerim çok kuvvetlidir rüyalarımda çıkar rüyamda gördüğüm şeylerin aynısını gerçek yaşamdada yaşarım bazen kendimden korkuyorum bu yüzden a.s

hem hislerim çok kuvvetlidir hem de gördüğüm rüyalar hiç şaşmaz mutlaka çıkar

Rüya değilde. Telepati denen bişeyler varya.Onun gibi bişi sanırsam. Araştırmadım Henüz ama.

Çok üzüleceğim Canımın sıkılacağı olaylar gerçekleşmeden. İçim daralır Kırılır Sıkılır Hissederim yani.İçimde kötü bi his var derim VE OLUR :(

Bunu çoğu insan yaşar çünkü ezelde herşey zaten rabbim tarafından takdir olunmuştur.Levhi mahfuz denen manevi kitapta bütün olacak bitecekler hepsi ama hepsi yazılıdır..Rüyalarımızda gördüğümüz bazı olayların aynısının ya da ona yakın bişilerin çıkmasıda aslında levhi mahfuzda yazılanların rüya yoluyla kişiye yansımasıdır..altıncı histe bunun gibidir..Buna karşıt şeytani rüyalar da vardır onlar da insanı vesveseye kaptırıp yanıltabilir bu yüzden korkulu rüyaları daima iyiye yorup fazla kafaya takmamak gerekir..Aynı şeyler sana da oluyor mu derseniz evet oluyor öyleki bazen bi olay yaşıyorum rüyamda aynısını gördüğüm o anda aklıma geliyor.Bence gayet normal bi durum biz hayret etsekte rabbim herşeyi biliyor zaten..

Back