Cilt Bakımı Ürünleri olay ürünleri..

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

tiona

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2010
28.022
14.080
46
olay ürünlerini tavsiye ediyormusunuz arkadaşlar şimdiye dek nivea kullandım olayde kampanya var..tavsiye eden varmı..

olay total effects 7 serisinin gündüz kremi,gece kremi,göz etrafı kremi,yüz temizle jeli (köpürmeyen) ve 30 sn. de kırışık dolgunlaştırıcısını kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim......1 hafta önce indirimli olarak hepsine 162 tl ödedim merak edersen fiyatınıda ..... nıveadan hiç memnun kalmadım bu arada .......este lauder göz etrafı kremini kuallandım okadar para boşa gitti ....

ben ortaokul zamanında nivea kullanmıştım mahvolmuştu yüzüm... tabi ben cilt tipime göre almamışta olabilirim :) acemiydim o zamanlar ... şimdi olay kullanıyorum çok memnunum tonik,2tane yüz temizleme jeli, peeling ve böyle şeffaf bir kremini 60 liraya almıştım kampanya vardı ...

Ben yüz yıkama jelini (mavi beyaz olan) ve gündüz kremini kullandım (pembe olan) çok memnunum evet olay arada indirim yapıyor şu sıra hiç rastlamadm 60 tl ye çok iyi almışsın cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…