:roflol::roflol:ne gadda açık sözlüsün
birde koklaştık diii bende yediydim zatikaydirigubbakcemile3
ya kızlar aklımdayken dıyem.....yarın sevgılıler gunu.....hepınızın gununu kutluyorum....
benım canım sevgülülerim..................ŞenizŞeniz:asigim:
Hepimizin sevgililer günü kutlu olsun canlarım Şenizla duygu çok duygulandırdın beni, içim bi tuhaf oldu.
benim ömrüm yok yanımda çarşamba gelcek senağlama
sizinde sevgiliiler gününüz kutlu ossun ciğerparelerim Şeniz
laaaa koklaşmayın koklasmak seytan işidir:CüvCüv:
ya o ka yeter.
başka bişi yok.
x le y bi araya gelmedi yolları kesişti sadece :roflol:
kim diyo beee biz gayet rahattık, melek gibim delikafadulden:lepi:laaaa koklaşmayın koklasmak seytan işidir:CüvCüv:
biliyom datlımm şakkıdıHepimizin sevgililer günü kutlu olsun canlarım Şeniz
bence sell canım sen koklaşmaya devam et :asigim:
dogru yoldasın kuzum :CüvCüv:
ne ima etmişim anlamadım yerimsenibenulan varya koptum resmen...ancak bu kadar net ıma edılırdı deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:icecream:
kesin aldatılıyon yavrim benden dimesi :roflol:laa taam yeter ben çocuk yapmayı ısteyebılırım her an susun bakemm zatııı adam yok ortalıkta essah nerde kaldı bı hiriff
ya o ka yeter.
başka bişi yok.
x le y bi araya gelmedi yolları kesişti sadece :roflol:
uyhhhhhhh one bee keseylemi yapılıyomus bu cocuk :)))))))
o zaman ben şimcik şeytanmı oluyorum bu durumda:çok üzgünüm:laaaa koklaşmayın koklasmak seytan işidir:CüvCüv:
kim diyo beee biz gayet rahattık, melek gibim delikafadulden:lepi:
kim diyo beee biz gayet rahattık, melek gibim delikafadulden:lepi:
kuşum yine gel seni seviyosss Şeniztam iş cıkısı nıck yanlıs yazmısım telastan ozur...clubkale..mucukssssssss
kıslar ben cıkıyorum hepınıze ey aksamlar...sefiyom sızı........optum....öslen benı anam..mucuksssssssssssŞenizŞenizŞeniz
tam iş cıkısı nıck yanlıs yazmısım telastan ozur...clupkale..mucukssssssss
kıslar ben cıkıyorum hepınıze ey aksamlar...sefiyom sızı........optum....öslen benı anam..mucuksssssssssss
kesin aldatılıyon yavrim benden dimesi :roflol:
onun çocuk yapan yerını keserım...itlere atarın..benden de dımesikötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso