- 31 Ocak 2008
- 9.980
- 1.381
:roflol::roflol::roflol:onun çocuk yapan yerını keserım...itlere atarın..benden de dımesikötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
yazık laaa zararı sana :roflol::roflol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:roflol::roflol::roflol:onun çocuk yapan yerını keserım...itlere atarın..benden de dımesikötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
yeterrrrrr üstüme gelmeyin delikafadulden beeee utandım
onun çocuk yapan yerını keserım...itlere atarın..benden de dımesikötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
zuhahahha puhahha hatta muhahhha :roflol::roflol:
ayyy pek sevdim seni buda benden
bende keserim heç afffetmem :dilcikar:
ayyyy ALLAH korusun evlerden uzak yarabbm:Saruboceq:
ölüyom gülmekten imdaaaaaatttt :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:nırdesın başkasıyla mı çocuk yapıyon nirdesinn başkasınamı kesiii atıyon...benı unutmak kolaymı bensız hamam olar mı süle nırdesın?:Saruboceq:
nırdesın başkasıyla mı çocuk yapıyon nirdesinn başkasınamı kesiii atıyon...benı unutmak kolaymı bensız hamam olar mı süle nırdesın?:Saruboceq:
nırdesın başkasıyla mı çocuk yapıyon nirdesinn başkasınamı kesiii atıyon...benı unutmak kolaymı bensız hamam olar mı süle nırdesın?:Saruboceq:
ölüyom gülmekten imdaaaaaatttt :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bende senı sevdım yafrım gel sana kesi atem.
Allahım korusun :Saruboceq:
sensiz hamam olmaz ya seninle ya hiç !!!! a.s.
ben seni cok sevdim yaaa clubkale Şeniz
ula bende sızı sevdım de benım herif nırde kıme kesi atıyo aklım onda kaldı....sell repı gödum baıı o yuzden sana kesi atcem bı kerekaydirigubbakcemile5
ula çıbııık sana yazayım derken msnden kazene yazmışım bide iyi bişey yazmadıydım çok ayıp ve irrezil oldum laaa
sadece sel mi:dilcikar:
yok la sen kolay olıyo dimekdelikafaduldendelikafaduldenla çıbık kim o damı kesi ciiiikaydirigubbakcemile2
ben gülmekten öldüm
ay bayılazam şimcik
gitmem gerek anam bağırıyo korkuyom tırsıyom kurtarın beni kızlar senağlama
hakkınızı helal edin:a015: