- 10 Şubat 2009
- 5.290
- 2.102
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen kadar olsamda olur valla.olsun yinede kilon iyi resimlerde zayıfsın bende 50 kiloyum
gençliğim derken şaka yapıyordum zaten bebişim. evet öyle daha hafif hissedicem kendimi inşallah.hala gençsin 87 limişsin benden 1 yaş büyüksün
kendini nasıl mutlu hissedeceksen öyle ol ama kilon iyi bende keşke o kadar olsam=)
canım gördümde senden duymak hani ayrıntılar falan yani. ne zamandır görüşüyorsunuz mesela aynı şehirdemisiniz evlilik yakın mı falan şutarafagittievt var cnm avatarımdan,avatarımın altındaki yazdıdan imzamdan bellli olmuyormu=)
hoş geldin kuzum napıyon bakalım. naptın dün çarşılarda pazarlarda hee kaydirigubbakcemile3gunaydın ıyı pazarlar
hoş geldin kuzum napıyon bakalım. naptın dün çarşılarda pazarlarda hee kaydirigubbakcemile3
günaydın ebru
cnm aynı şehirdeyiz,27 aydır birlikteyiz:asigim: evlilik 2-3 sene içerisinden düşünüyoruz
güzel bi ilişki sanırım sizinki canım Allah mutlu etsin sizi ve hayırlı olanını nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq:Şenizgünaydın ebru
cnm aynı şehirdeyiz,27 aydır birlikteyiz:asigim: evlilik 2-3 sene içerisinden düşünüyoruz
he biliyom okudum günnükte, boşver aramasın gözler o şimdi asker diye bi söz varya bi te asker kısmı uymuyo. uyyy saçmaladım yine sanırım :uhm:hosbuldum kuzucugum
daha kahvaltı bıle yapmadan attım kendımı buraya:))
dun annemle dolastık kardesıme tel aldık..
ben dort goz gezdım ortalıkta
sen napıon
he biliyom okudum günnükte, boşver aramasın gözler o şimdi asker diye bi söz varya bi te asker kısmı uymuyo. uyyy saçmaladım yine sanırım :uhm:
geçerrr geçerrr budaaa geçerrrr
tecrübelerin var mı sen anlat istersen bu topicte tecrübe dinlemeyeli çok oldu :jeyyar::jeyyar:cnm evet çok mutluyuz iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim
ee siz anlatın bakim=)
de get hadi yide gel bu saate anca öğle yimee olur ama napalım. iyiki oğlum yok almazdım seni :mymeka:gecıcek elbet :çok üzgünüm:
keske asker olsadı
neyse.........gamyoncuiremsu
bu topiğin diğer sayfalarını ilk sayfalarını mesela okudun mu cadum :jeyyar:güle güle ebru
tecrübe derken?