N nurcaann Guru Kayıtlı Üye 12 Kasım 2010 6 0 23 Kasım 2010 Konu Sahibi nurcaann #1 herkese merhaba, cildim kuru ve devamlı nemlendirici kullanmam gerekli. iki ürün arasında karar veremiyorum. olay marka ışıltı veren nemlendirici mi yoksa dermokil nemlendirici mi önerirsiniz. kullanan varsa tavsiyelerinizi rica edicem:))
herkese merhaba, cildim kuru ve devamlı nemlendirici kullanmam gerekli. iki ürün arasında karar veremiyorum. olay marka ışıltı veren nemlendirici mi yoksa dermokil nemlendirici mi önerirsiniz. kullanan varsa tavsiyelerinizi rica edicem:))
baharcaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Haziran 2010 50 0 23 Kasım 2010 Konu Sahibi nurcaann #2 neutrgna yogun nemlendırıcı onerırrım.uzerınde ılaclarda bulunan gunes koruyucu ıcerdgne daır ısaret te var kremde ıyı bı marka.olay cok parfumlu
neutrgna yogun nemlendırıcı onerırrım.uzerınde ılaclarda bulunan gunes koruyucu ıcerdgne daır ısaret te var kremde ıyı bı marka.olay cok parfumlu
N nurcaann Guru Kayıtlı Üye 12 Kasım 2010 6 0 24 Kasım 2010 Konu Sahibi nurcaann #3 neutragna yı da bi inceleyeyim ozaman merak ettim şimdi, teşekkür ederim tatlım:)