Olasılıksız - Adam Fawer

Bir günde bitirmiştim, kurgusuna hayran kaldım. Empati Olasılıksız kadar iyi değil diye duydum bir çok kişiden o yüzden onu okumadım ama merakta etmiyor değilim.

Okuyup da tekrar okumayı düşündüğüm kitaplardan biridir. Gerçekten çok akıcı ve merak uyandıran bir kitaptı, tavsiye ederim.

evet güzel kitap bu adamın bir kitabı daha var oda iyidir.

Adam Fawer'i ilk okan Bayülgen'in programinda görüp izlemiştim. Dunyada okuma sirasinda Türkiyenin 2. Sirada yer aldigini soylemisti okan Bayülgen, cevap olarak da Türkler benim kitaplarımi okuduguna gore çok zeki olmalilar diyerek bende bi merak uyandirmisti.Iki romanini da okudum gayet heyecanli,akici ve zekice kurgulanmis kitaplar.Okumayan herkese tavsiye ederim.

Uzun süredir gözüme çarpsa da, alıp okumamıştım bu kitabı. Şuan 305. sayfadayım. Benim için gayet ilgi çekici bir kitap. Epilepsi hastası bir annem var ve bilim ile fazlasıyla alakadarım. Bitirmek için sabırsızlanıyorum. Sırada 3 kitap var onlar bittikten sonra da empati ile devam etmek istiyorum. Kitaplarla ilgili insanların ne dediğine takılmayın, merak ediyorsanız alıp okuyun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…